icon

Nepríjemné dojčenie počas tehotenstva

27. apr 2021

Ahojte, vsade citam, ze na zaciatku tehotenstva byva kojenie velmi neprijemne..teda ze casto je to jeden z priznakov, ked zena koji a zacne jej to byt neprijemne, ze byva tehotna.....mate niektora prosim aj inu skusenost tie co ste kojili a boli ste tehotne? Ze napr. tie zaciatky boli uplne normalne, nicim sa neodlisovali..ze "problemy" nastupili az neskor?..dakujem..

miadi
•
27. apr 2021

Nie je to problem len su citlivejsie bradavky tak ti to pojde trochu na nervy . Ale zvyknes si nie je to nic neprekonatelne. V najhorsom prestanes kojit nerob si stres dopredu.

malicka_mysicka
•
27. apr 2021

Ja som necitila nic neprijemne, postupne som obmedzovala az som odstavila, lebo tak mi kazal lekar (rizikove teho) ale mne to prislo take iste ako predtym 🤷🏼‍♀️

matttulka3
•
27. apr 2021

Zo začiatku tehu mi nebolo zle čiže mi nevadilo dojčenie. Ale ako náhle som začala zvracat som stopla dojčenie. Nevládala som. Vracala som od 6tt - 14tt.

autor
•
27. apr 2021

Dakujem baby, neviem kto meni tie nazvy tem, ale potom je to dost zavadzajuce ..🤦‍♀️😡 a asi som mozno aj nepresne vyjadrila..ide mi fakt skor o tie uplne zaciatky tehu-kedy este len test ukazuje tehu... mam par dni do MS a chceli by sme dalsie, tak ci ma vobec vyznam kupovat test lebo teda ziadne priznaky..teda, tie som nemala ani pri prvom tehu, ale tak to som nekojila predtym a toto citam ze je vacsinou taky prvotny priznak..tak preto sa pytam, ci su zeny, co nic take nepocitovali a tehu boli....viem, treba pockat kym bude meskat MS, je to skor o mojej nedockavosti a velkej tuzbe..ale dakujem.vam za vase skusenosti 🙂

matttulka3
•
27. apr 2021

Mňa len boleli prsia.. 😁 Ale keď MS neprišla tak už som vedela, že som tehu. 🙈 A aj sa mi to potvrdilo. 🙂

ivangeline
•
27. apr 2021

Nie. Az neskor v tehotenstve zacali byt bradavky citlivejsie ale to sme sa pomali odstavovali.

ivka21
•
27. apr 2021

Ja jediný priznak zmenšila sa mi nová podprsenka 😁inak kojenie také isté.

miriamik77
•
27. apr 2021

Sestra kojila až kým neporodila druhé dieťa 🙂 A bolo to v pohode, no každý organizmus je iný

miadi
•
27. apr 2021

Este ti nemeska? Vies bradavky Ta mozu hocikedy boliet staci ked moc vela dudkuje 😀Mne meska niekolko dni .. a bradavky bolia a mam super čuch. V piatok idem do mesta tak kym dovtedy nic kupim test. test je naj . ( moze meskat aj kojenim.. )

monikakk
•
2. máj 2021

Ja som ani netušila, že som tehotná a kojenie mi zrazu začalo vadiť. Mala som nepravidelný cyklus, takže som ani nepočítala s tým, ze to môže byt tehotenstvom. Ale zrazu mi to kojenie nebolo príjemné a to som nemala ani bolestive bradavky.