Máte skúsenosť s krémom proti striám v tehotenstve?
Neviem sa rozhodnut, ci kupit krem alebo nie, osobne sa mi zda, ze si mi zacinaju robit strie, ale ci maju vplyv kremy, gely, ak ano dajte typ na znacku, ale nejake typy, dakujem
ja mam velmi dobre skusenosti s olejom od Weledy, natierala som sa poctivo kazdy vecer, brusko aj boky aj stehna.. nemam jedinu striu
je ale pravda ze som pribrala cca 11kg
takze nie velmi vela
Odporucam bio oil s purcellin olejom🙂
@jezibosorka no fasa, to je perspektiva hihi, jedine co mam pekne na tele su prsia, wrrrr a ked ovysnu, tak dam podpery hahaaha 😀
@tehulkake
Ahoj, som tesne pred pôrodom a pribrala som neskutočných 28 kg,slovom som ako balón. Celé tehotenstvo používam olej z firmy dm a krem bonella, ktorý stál myslím necelých 7€. Chvalabohu sa mi strie nevytvorili vôbec a baby tvrdia,že teraz by sa už ani nemali a to som pribrala naraz a veľa. Ja mám suchú pokožku,tak sa krémujem celý život telovým mliečkom a v tehotenstve je pokožka nevyspytatelná a neskutočné citlivá,tak by som sa jej venovala oveľa viac ako bežne.Samozrejme zohráva veľkú úlohu aj genetika.
@tehulkake haha, no :D, ale zase ovysnu kazde prsia, takze tie nase mamickovske aspon splnili funkciu 😀 mala som kamaratku a ta nemala velke prsia, bola strsia o domna asi o 5 rokov a bola ovysnuta tiez, a deti nemala niake, takze ja sa neako prsiami netrapim, stoji to za to, dojcenie je krasne.... 😉
@jezibosorka ved jasne, ze to stoji za to, kojenie, ale ja len konstatujem, ako my zienky matky dopadneme, a muzi opat z toho vsetkeho vidu nevinne, wrrr 😀
@tehulkake Ja som celé tehotenstvo používala olej na strie od Nobilis Tilia-masážny olej pre starostlivosť pri striách CPK BIO.. Výborný !!! Len mi ho potom pes vylial a posledný mesiac, ktorý som ho nepoužívala sa mi strie urobili..A to som už nepribrala ani gram.. 😀
Takže, neviem? ! 😀 A to som strie nikdy v živote nemala....
....ja som pouzivala kremy proti striam cca od 13 tt, kremovala som sa denne, pouzivala som ElastiQ, neskor Weledu, a este jednu znacku, neviem prist na nazov 😝 chcela som vsak napisat, ze aj napriek kremovaniu sa mi par hnusnych strii na bruchu urobilo a baby bolo to 3 dni pred porodom! na porazenie, dovtedy nic...ale zase, nosila som macka, maly nebol ziadny drobec, bez par gramov mal 4500 gramov...
podla mna je dobre sa natierat, nech si koza zvyka na zataz...kamaratke zase velmi "popukala" koza na prsiach...
@tehulkake no ved to, ale moj mi pomohol velmi pri porode, uz len to ze tam bol mi velmi pomoho,,, porod som mala krasny, aj ked dlhy, rada spominam,,, a fakt je ten ze po porode nebude mat cas ani vlasy ucesat 😀 bude 13 hod na obed a stale v pyzeme budes pobehovat a budes mat pocit,ze nic nestihas ,, a moj maly stale plakal, ked bol mensi, do cca 7 mesiacov som skoro vobec nespala..teraz je to uz lepsie,,, aj ked posledna noc bola katastrofa,,, teraz sa nam snivaju hluposti, tak sa budi zo sna,,, ale ked sa zasmeje a rozrehoce, tak to hned zabudnes na vsetky trampoty, ja som si myslela, ze najtazsi bude porod, no fuska to je az po nom 😅
@jezibosorka ako hovoris, po porode to zacne, velmi si to uvedomujem, a to mam len strach, ale tak hadam to zvladnem,
@krisstinaa jj máš pravdu, je to exclusive...neviem aký je v tom rozdiel, ale iba tento mali...nabudúce kúpim obyčajný
@tehulkake ahoj ja tiež používam olejček weleda. A pár dní do pôrodu, a nemám ani náznak že by sa nejaké strie robili. Ale natierala som si to už od cca 5 mesiaca. Každý deň, a aj 2 krát za deň niekedy.
ak mozem poradit, mne sa osvedcil obycajny olivovy olej z lekarne, bol prijemny, pekne vonal, nemala som ziadne strie a potom som ho vyuzila na natieranie babatka po kupani, ja som skor za taketo prirodne kozmetiky
Ahojky, ja mam strii dost, cele prvni tehotenstvi jsem se mazala snad 3x denne a priprala jsem jen 9 k-je to otazka genetiky, coz potvrdi snad kazdy doktor (kozar).Fakt nezalezi, jestli se mazes poctive nebo ne (jsou tu holciny, ktere se nemazaly a strie nemaji a naopak) Mne primo kozni doktorka pracujici na plasticke chirurgii doporucila Eucerin-koupis v lekarne.
odporucam obycajnu niveu v modrej plechovke...
mastny krem na vsestranne vyuzitie. vyborne vsiakne a aj o 12 hodin citit na brusku, ze krem je tam, posobi a brusko je vlacne. 😉
aha, a odporucam mastit aj boky!
Môžete používať hocičo, ak máte predispozicie, aby ste mali strie, tak ich mat budete...tie kremy sú celkom dobry biznis 🙂
Mne pomohol BIO OIL...mazala som stale, tiez odporucam Bambucke maslo ako prevenciu. Strie su genetika, takze clovek s tym moc nenarobi, ale za mazanie to stoji 😀 Nemam ani jednu, aspon nieco 😀 A ked uz tak zenu trapia strie, tak jedine co ich odstrani je laser. 😉
@adelaine mne sa ten krem Elastiq strasne rychlo mina. Dostala som ho na mikulasa a dnes uz mam menej ako polovicu. Ako casto ste ho kupovali? Mastim brusko, boky a pre istotu aj stehna.
@jankastubka asi si ho davas vela 🙂 ale zase nie je nad poctive poriadne natretie,
mne vydrzala jedna tuba na pol tehu, potom som kupovala dalsiu..
Praveze nemam pocit, ze si ho davam vela, keby som ho dala menej, tak nemam co roztriet. Mam ten 150 ml exkluziv. Nabuduce si kupim ten normal a vacsie balenie.

ahoj ja som používala detský olejček nivea a neurobili sa mi strie ani pri prvom ani pri druhom tehu...a to som veľmi chudá a pri prvom som pribrala 14 kíl a pri druhom 24....našťastie je už všetko dole 😉 😉 😉