Milganna N počas tehu
Ahojte mamicky prosim vas som v 8mes. a vcera mi dal obvodny lieky Milganna N na brade mam taky cerveny flak a take suche na povrchu.. mate stym skusenosti v tehotenstve? Neviem ci to mam brat. Dakujem za odpoved
to už dávajú asi na každú druhu diagnozu...nech pacient platí...vykašli sa na to,pomasti si to nechtíkovou indulonou
@2231987 je to na tebe, ale ja by som sa na to... nie je to nič čo by ohrozovalo tvoje zdravie a riskovať preto zdravie bábätka?? skúsila by som na tvojom mieste popátrať po internete a určite sa to dá liečiť aj prírodne, napr. aj také horské slnko by Ti mohlo pomôcť a možno nejaké oleje alebo prírodné mastičky 🙂 podľa toho ako to opisuješ to vyzerá na nejaký ekzém.. asi to je dosť nepríjemné a aj to škaredo vyzerá, ale..
To už aj aj na ekzemy sa dáva milgamma N 🙂 mne zas na vsetko dávaju magne b6 . Ja hovorim ze nikdy mi to nepomohlo ale ona ale veď skúste 🙂 ano pomastit vačky lekárnikom ! Aj ta milgamma obyčajne B vitamíny akurát sakra drahe.

@2231987 prečítaj si príbalový leták.. tam uvádzajú, že nie je vhodný pre tehotné.. osobne by som sa teraz vyhla všetkým liekom ak to naozaj nie je nevyhnutné..
http://www.liekinfo.sk/liek-milgamma-n-cps-20-(...