Môj muž fajčí a ja som tehotná
Ahojteee chcela by som sa spitat co si myslite lebo mam strach moj muž fajci pri mne si dava velmi pozor ked som sním von vzdy ide odomna omnoho dalej aby som to necitila aj ked dofajci si umyva ruky snazi sa aj ked ide dnu este pred tym čaka von kym troška odpachne a aš potom ide donutra ale aj tak to citit stoho oblecenia a niekedy aj stych ruk a ked som snim tak ten cigaretovy pach citim ,som 22 tyzdni tehotenstva myslite ze by to nemalo uskodit malickemu vbrusku ???? ......Ja nefajčim vobec ani som nefajcila🙂)
@dominikav123 ano, dory a nejake cislo 😁😁😁😂😂😂
@mimis13 ak je tuhý fajciar, myslim si ze mozes byt spokojna, lebo podla toho co pises je dost tolerantný. AK to nevdychujes priamo a ak nie ste v jednej miestnosti ked fajci tak by to malo byt OK... mozno ti vadi ten zapach teraz viac preto by mohol manžel pouzit osviežovať dychu alebo sa navonat trocha viac 😉
@katka253111 nie, nie je to dory, je to dany, cize treti taky nick, co tu dava taketo temy
@keyneska to si ju s niekym myliš.
@sardinka336 určite nie, táto osoba sa nedá zameniť... Ešte okolo roku 2012 mala aj ona normálne problémy a aj primerané komentáre, ale potom neviem čo sa jej stalo, akože nesledujem tu každého ale táto sa mne viac krát priplietla do cesty
ja som presiel na elektronicke a je mi doslova smiešne,ked si zapalim a ludia sa zacinaju vzdalovat na zastavkach :D Pritom ten "dym",co vychadza z ust je obycajna vodna para bez akehokolvek zapachu :D :D
@cecilia68 preháňam a táram? https://www.modrykonik.sk/blog/jaron/article/fajcenie-z-tretej-ruky-alebo-po-kazdej-cigare/ Si fajčiarka? Pravdu, prosím.

mam podobny problem..tiez fajci,ale to mi nevadi :D