icon

Môj muž fajčí a ja som tehotná

mimis13
7. okt 2016

Ahojteee chcela by som sa spitat co si myslite lebo mam strach moj muž fajci pri mne si dava velmi pozor ked som sním von vzdy ide odomna omnoho dalej aby som to necitila aj ked dofajci si umyva ruky snazi sa aj ked ide dnu este pred tym čaka von kym troška odpachne a aš potom ide donutra ale aj tak to citit stoho oblecenia a niekedy aj stych ruk a ked som snim tak ten cigaretovy pach citim ,som 22 tyzdni tehotenstva myslite ze by to nemalo uskodit malickemu vbrusku ???? ......Ja nefajčim vobec ani som nefajcila🙂)

Strana
z2
salfusco
7. okt 2016

mam podobny problem..tiez fajci,ale to mi nevadi :D

alex49
7. okt 2016

@sense pondelok ráno klopkám na úrad, nieže ma niektorá z vás predbehne 😠

katka253111
7. okt 2016

@dominikav123 ano, dory a nejake cislo 😁😁😁😂😂😂

mirkava
8. okt 2016

@mimis13 ak je tuhý fajciar, myslim si ze mozes byt spokojna, lebo podla toho co pises je dost tolerantný. AK to nevdychujes priamo a ak nie ste v jednej miestnosti ked fajci tak by to malo byt OK... mozno ti vadi ten zapach teraz viac preto by mohol manžel pouzit osviežovať dychu alebo sa navonat trocha viac 😉

moni244
8. okt 2016

@katka253111 nie, nie je to dory, je to dany, cize treti taky nick, co tu dava taketo temy

sunny8
8. okt 2016
keyneska
28. dec 2016

@moni244 ty si náhodou neriešila v tehotenstve že vonku je teplo, či môžeš tam vyjsť??? Toto je také trápne, rýchlo zabudol vôl že telatom bol!!!

sardinka336
28. dec 2016

@keyneska to si ju s niekym myliš.

keyneska
28. dec 2016

@sardinka336 určite nie, táto osoba sa nedá zameniť... Ešte okolo roku 2012 mala aj ona normálne problémy a aj primerané komentáre, ale potom neviem čo sa jej stalo, akože nesledujem tu každého ale táto sa mne viac krát priplietla do cesty

moni244
28. dec 2016

@keyneska ty si normalne chora, to si citala vsetko, co som pisala? Sa musis riadne nudit

keyneska
28. dec 2016

@moni244 ty niečo o nudeni sa musíš vedieť, NIE je možné prečítať všetky tvoje príspevky, je ich neskutočné množstvo

moni244
28. dec 2016

@keyneska nie je to mozne, lebo drviva z nich je zo sukromnej terminovej diskusie, slecinka jedna otravna, co sleduje a spehuje ludi

keyneska
28. dec 2016

@moni244 to vážne? Väčšina je ešte mimo toho čo sa tu dá nájsť? A to aj robíš niečo iné v tom svojom živote?

moni244
28. dec 2016

@keyneska si trapna a uboha, kludne si hladaj, vypisuj, odteraz ta ignorujem, nemienim sa s takou ako ty zahadzovat

stardust
28. dec 2016

@mimis13 ked si sama nefajciarka, ako si si mohla zobrat fajciara?

keyneska
28. dec 2016

@moni244 😂 to sa ešte uvidí

cecilia68
28. dec 2016

@mimis13 To vážne? Uškodí ti, ak mu smrdia ruky? Už samotná gramatika vypovedá o mnohom 😝

ixayxa
28. dec 2016

Keď už sa tak oživila táto téma aj ja prispejem. Áno, @cecilia68 škodia aj zafajčené ruky. Ale myslím si, že chcieť od fajčiarov, aby boli ohľaduplní k zdraviu druhých, je veľmi ťažké až nemožné, ak si ničia vlastné.

salfusco
28. dec 2016

ja som presiel na elektronicke a je mi doslova smiešne,ked si zapalim a ludia sa zacinaju vzdalovat na zastavkach :D Pritom ten "dym",co vychadza z ust je obycajna vodna para bez akehokolvek zapachu :D :D

cecilia68
28. dec 2016

@ixayxa Netáraj a nepreháňaj😝

ixayxa
28. dec 2016
Strana
z2