icon

Moja pozitívna skúsenosť s Procare

luciakozakova
26. apr 2017

Ahojte mamicky. Musim sa s vami podelit o velmi pozitivnu skusenost ktoru som dnes zazila na poliklinike procare. Nikdy som nedufala ze zdravotnictvo na Slovensku sa vyrovna starostlivosti v zahranici. Dnes som bola svedkom toho ze existuje zdravotnictvo na vysokej urovni aj u nas v Bratislave. A to je poliklinika procare. Dnes mi tam velmi pomohli, boli nesmierne empaticky a ustretovy a hlavne maximalne profesionalny. Mala som taky problem ze som tam prisla s placom bez nadeje a pomoci pretoze mi vysli vysledky s rizikom pre rastep v 16tt. Lekar ma bol ochotny vysetrit 3D ultrazvukom aj bez toho aby som sa objednala a ceresnicka na torte; predstavte si ze si odomna nevypytal ani cent a za vysetrenie sa standartne plati 130€. Nehovorim ze to teraz bude mat kazdy takto zadarmo len chcem poukazat na tu ustretovost a empatiu co voci mne prejavili a preto urcite budem s radostou navstevovat ich kliniku aj ked nie je najlacnejsia ale vy mate istotu v naprostej profesionalite.

siska53
26. apr 2017

@luciakozakova tak nech ti to vydrzi.
Ja zial tvoju skusenost potvrdit nemozem..je to tak 50:50,zavisi od konkretneho lekara a konkretneho operatora na ich infolinke. A niektore cakacie doby su otrasne.

romanovic
27. apr 2017

@luciakozakova sorry, ale toto vyzerá ako čisté PR...

mgabriskova
27. apr 2017

@luciakozakova Ktorého lekara si mala?

evinkah
27. apr 2017

Autorka ma s ProCare zjavne len tuto jedinu skusenost 😏 realita sa ukaze, ked zacne ich sluzby vyuzivat naplno, nie po jednorazovej navsteve. Su urcite lepsi, ako mnoho inych zariadeni, ale stale je u nich mnoho veci na zaplakanie... skoda.

libawet
27. apr 2017

...s Procare nemám dobrú skúsenosť. Ešte som tam ani nemala zmluvu, nič dohodnuté a už pýtali peniaze, takže som sa s nimi na ničom napokon nedohodla.
Je pravda, že som tam tiež absolvovala nejaké vyšetrenia, no to sme mali z práce ako bonus a draho zaplatené, takže áno, to boli veľmi ústretoví a milí.....

luciakozakova
autor
28. apr 2017

Bola som u dr. Holana. Ano viem z recepcie sa tam da tazko dostat a tak isto komunikacia emailom nulova preto som sa tam rozhodla prebojovat osobne a aj ked ma dve damy na recepcii ani nechceli pustit nevzdala som sa. A teda nakoniec u lekara som nasla pozitivne riesenie 🙂

mamutka
28. apr 2017

@luciakozakova Dr.Holan ma dobre meno tak ci onak, co sa tyka ProCare - ani ta slecny nechceli pustit dnu. Skor ide o to, ako sa k tomu postavil on.

evinkah
28. apr 2017

@luciakozakova Nerozumiem tomu chvalospevu na ProCare... dve damy ta nechceli pustit za lekarom, komunikacia e-mailom nulova... je verejne zname, ze ProCare svojimi nenutene vynutenymi poplatkami porusuje zakony a aj tak sa im dostane chvaly?!
MUDr. Holan je naozaj odbornik, a ked, tak treba napisat pozitivnu skusenost s nim, nie s celym ProCare. Obzvlast, ked vlastne ani pozitivna nebola. My sme s vela ich lekarmi velmi spokojni, ale ako jednotlivcami. Samotny manazment pacienta ProCare, objednavanie, pretlak terminov, fluktuacia lekarov, nemoznost sa promptne telefonicky a hned informovat... to je strasna mizeria. Na jednotlivcov (lekarov, sestry, recepcne...) nemozem napisat nic zle, ale ako celok, system... cele zle. Maju velky, no nevyuzity potencial.

lili2015
28. apr 2017

@luciakozakova Tak odporucam si zaplatit poplatok a uvidis sama, ake to naozaj je :D Sama mam zaplateny rocny poplatok od zamestnavatela a ono to take terno nie je. Ked mi za rok 3x zmenili gynekologa, vzdala som to a radsej este platim svojej sukromnej. Na mimoriadne vysetrenia je to fajn, maju tam dobre sono a aj ocna lekarka je velmi dobra, ale nie so vsetkymi sluzbami je clovek spokojny.

gaja78
6. feb 2018

Pripajam sa k nespokojnym klientom tejto polikliniky a vyjadrujem velke sklamanie. Aby som sa rok!!!!!! doprosovala na preventivnu kontrolu a stale nemam termin....... bez komentara

gita17
6. feb 2018

Skus sa ist pozriet do ProCaru Vlcie Hrdlo,tam teraz musim chodit ja,lebo nemaju volneho gynekologa v centrali, uz len cakam kedy im konecne nastupi novy...je to tam cista katastrofa, tie roky 70. Aj vizualne aj pristup

sticker
gaja78
6. feb 2018

@gita17 Nie som priamo z BA a najlepsi pre mna je Central, a velmi ma hneva ich pristup, ked sa chcem objednat, tak dokola dve vety: dr.nema otvoreny diar, zavolajte ...... a tak len volam a cakam a takto stale dokola, hanba im, pysia sa nadstandartnymi sluzbami, skoda reci

siska53
6. feb 2018

@gita17 tak tam.som bola raz ja u vseobecnejked pre mna nemali ineho inde a pristup otrasny, ze ona mq.svojich pacientov a ju nezaujima,ze Procare jej naobjednaval.. Sice ma nakoniec vzala relativne nacas vtedy,ale s takym frflanim.. A aj teraz v centrali maju sklzy u vseobecnych aj polhodinu i viac.

A nrmali ani v medissime? Ja som.asi 7-8m.sa kapitovala,ale v medissime,lebo moj byvaly z este Medifery dr.Hruzik uz nebral a toho druheho mi neodporucala moja sestra kvoli jeho pristupu..