Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej
bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂
@gabusa1975 Dobrý deň, a to sa dá u neho priamo na NOU objednať?
On chodi na Zaporozsku do Femme a tam treba zavolat a objednat sa konkretne k nemu.Chodieva tam cca raz tyzdenne.t.c02/63838686,prajem vsetko dobre
Ahoj ja idem Zajtra na 19:45 dúfam teda že tam bude MUDr.Slezák neviete či je tam aj štvrtky?
ahojte a nebol niekto teraz niekedy u MUDr.Slezaka v pondelok :( ja som si pýtala termin k nemu ale ako sa zda tak ma miesto toho objednali lekárke :(
dakujem
Dnes som bola na morfoligickon UZV bol tam pán doktor Slezák veľmi príjemný bol aj prístup super som veľmi spokojná krásne všetko vysvetľoval mne aj partnerovy a foto sme dostali;)
K dr. Slezakovi by som uz nikdy v zivote nesla na morfologicky ultrazvuk...
@kattt A prečo? Je jednoduché napísať "v živote by som nešla", ale veď napíš aj dôvod, nech tu vieme... a vieme si utvoriť vlastný názor zvážiac pozitívne i negatívne príspevky...
Moje, i od iných mám sprostredkované, skúsenosti s Dr. Slezákom boli zatiaľ len dobré. A týkali sa nielen ultrazvukov, ale i zložitejších zákrokov ako odber choriových klkov a AMC (doktor robí aj toto vo Femme). No som za objektívnosť...
ahojte ja idem na morfo uzv k dr slezakovi na 21.8 na 17.30 je to na zaporozskej moc sa tesim dufam ze bude vsetko ok
@sisa29 ja idem na morfo uzv k Dr. Slezákovi 21.8. o 19:30 🙂 len som sa zabudla povedať, že priamo k Dr. Slezákovi chcem. Ty keď si sa objednávala tak si to povedala, že priamo k nemu? Alebo netreba, že len Dr. Slezák tam robí morfo ultrazvuk?
ahojte, bola somo u Mudr. Slezaka - vrelo odporucam, vsetko dokladne popozeral, trva to cca 15 min, stalo to 10 EUR, nastastie sono babatka bolo v poriadku, tak som na amnio nesla. Drzte sa
@majulienka19 ja som volala do Femme , morfo robí len MUDr. Slezák. A kľudne si teraz zavolaj...veď za to nič nedáš a objednajú ťa a budeš v kľude. 🙂
Baby od 1.11 už dr slezák vo femme nerobí, neviete niektorá či este niekde Morfologicke ultrazvuky robí?
Dr.Slezak teraz robi na Strecnianskej, v pondelok k nemu mam ist.
ahojte, ja sa mam k Dr.Slezakovi objednat az koncom decembra, myslite ze mam volat uz teraz? alebo staci neskor?
myslim, ze Dr.Slezak na Strecnianskej ordinuje len pondelky a stredy poobede. da sa k nemu normalne objednat na tel.cisle 0905 206 191 (ale treba volat az po 14hod)
Ahojte, som objednana na morfologicky ultrazvuk u Dr. Fellnerovej,
robi ho konkretne ona, alebo ma na to odbornika?
Na web stranke je pisane, ze robi len stredy a stvrtky:
http://femmesro.sk/index.php?option=com_content...
Ja som objednana na utorok, tak neviem s kym potom budem mat tu cest 🙂 ...viete mi poradit?
mate skusenosti kto robi morfologicke sono u nej, je dobry? dakujem

@robinoo ja som bola o 19:00 a napodiv som necakala iba asi 3 minuty mal meskanie...