icon

Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej

1safirka1
30. máj 2012

bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂

stankot
15. jan 2013

@robinoo ja som bola o 19:00 a napodiv som necakala iba asi 3 minuty mal meskanie...

janinka13
1. feb 2013

@gabusa1975 Dobrý deň, a to sa dá u neho priamo na NOU objednať?

gabusa1975
1. feb 2013

On chodi na Zaporozsku do Femme a tam treba zavolat a objednat sa konkretne k nemu.Chodieva tam cca raz tyzdenne.t.c02/63838686,prajem vsetko dobre

ada510
3. apr 2013

Ahoj ja idem Zajtra na 19:45 dúfam teda že tam bude MUDr.Slezák neviete či je tam aj štvrtky?

denca76
3. apr 2013

@stankot ahoj môžem sa opýtať kolko si platila a čo v cene je?dakujem

stankot
3. apr 2013

@denca76 ahoj neviem presne ale 25 alebo 30 eur a je v tom vysetrenie podrobne asi takych 15 minut to u mna trvalo.dal mi spravu z ultrazvuku a jednu fotku...

denca76
3. apr 2013

@stankot a robi aj pondelky? bo som objednana na pondelok a tu čítam že MUDr.Slezak robi len stredy ,dakujem

stankot
3. apr 2013

@denca76 ja som bola objednana na stredu.zda sa mi ze stredy robi...

denca76
4. apr 2013

ahojte a nebol niekto teraz niekedy u MUDr.Slezaka v pondelok :( ja som si pýtala termin k nemu ale ako sa zda tak ma miesto toho objednali lekárke :(
dakujem

ada510
4. apr 2013

Dnes som bola na morfoligickon UZV bol tam pán doktor Slezák veľmi príjemný bol aj prístup super som veľmi spokojná krásne všetko vysvetľoval mne aj partnerovy a foto sme dostali;)

kattt
8. apr 2013

K dr. Slezakovi by som uz nikdy v zivote nesla na morfologicky ultrazvuk...

syslica
8. apr 2013

@kattt A prečo? Je jednoduché napísať "v živote by som nešla", ale veď napíš aj dôvod, nech tu vieme... a vieme si utvoriť vlastný názor zvážiac pozitívne i negatívne príspevky...
Moje, i od iných mám sprostredkované, skúsenosti s Dr. Slezákom boli zatiaľ len dobré. A týkali sa nielen ultrazvukov, ale i zložitejších zákrokov ako odber choriových klkov a AMC (doktor robí aj toto vo Femme). No som za objektívnosť...

kattt
8. apr 2013

@syslica Na zaklade skusenosti mojich znamych, morfologicky ultrazvuk trva 40-60 minut, v nasom pripade trval cca 15. Vysledok vysetrenia: vsetko v poriadku. Realita: uplne inde... Netvrdim, ze jeho vinou, ale citim to tak, ze k nemu by som uz viac nesla.

syslica
8. apr 2013

@kattt Tak to ma fakt mrzí ☹ 😔 .

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
sisa29
8. aug 2013

ahojte ja idem na morfo uzv k dr slezakovi na 21.8 na 17.30 je to na zaporozskej moc sa tesim dufam ze bude vsetko ok

martinami74
12. aug 2013

@sisa29 ja idem na morfo uzv k Dr. Slezákovi 21.8. o 19:30 🙂 len som sa zabudla povedať, že priamo k Dr. Slezákovi chcem. Ty keď si sa objednávala tak si to povedala, že priamo k nemu? Alebo netreba, že len Dr. Slezák tam robí morfo ultrazvuk?

easy200
15. aug 2013

ahojte, bola somo u Mudr. Slezaka - vrelo odporucam, vsetko dokladne popozeral, trva to cca 15 min, stalo to 10 EUR, nastastie sono babatka bolo v poriadku, tak som na amnio nesla. Drzte sa

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
martinami74
18. aug 2013

@majulienka19 ja som volala do Femme , morfo robí len MUDr. Slezák. A kľudne si teraz zavolaj...veď za to nič nedáš a objednajú ťa a budeš v kľude. 🙂

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
majulienka19
Odpoveď bola odstránená
robinoo
19. nov 2013

Baby od 1.11 už dr slezák vo femme nerobí, neviete niektorá či este niekde Morfologicke ultrazvuky robí?

lulik11
19. nov 2013

Dr.Slezak teraz robi na Strecnianskej, v pondelok k nemu mam ist.

robinoo
19. nov 2013

@lulik11 dakujem veeeelmi pekne. a da sa tam normalne objednat? najdem kontakt na nete?

juramo
22. nov 2013

ahojte, ja sa mam k Dr.Slezakovi objednat az koncom decembra, myslite ze mam volat uz teraz? alebo staci neskor?

lulik11
22. nov 2013

myslim, ze Dr.Slezak na Strecnianskej ordinuje len pondelky a stredy poobede. da sa k nemu normalne objednat na tel.cisle 0905 206 191 (ale treba volat az po 14hod)

mm28
29. nov 2013

Ahojte, som objednana na morfologicky ultrazvuk u Dr. Fellnerovej,
robi ho konkretne ona, alebo ma na to odbornika?
Na web stranke je pisane, ze robi len stredy a stvrtky:
http://femmesro.sk/index.php?option=com_content...
Ja som objednana na utorok, tak neviem s kym potom budem mat tu cest 🙂 ...viete mi poradit?
mate skusenosti kto robi morfologicke sono u nej, je dobry? dakujem

buco15
10. dec 2013

@lulik11 ahoj aj ja k nemu idem len nemam odporučanie nevieš ake su ceny?

ajka_1983
31. jan 2014

@juramo ahoj, ako si dopadla u dr. slezaka? idem tiez k nemu. Kolko to trvalo a mas aj foto? Dakujem