Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej
bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂
Ahojte,prosim vas ako sa mam objednat p.doktorovi slezakovi na morfologicky ultrazvuk?mate kontakt?v kolko tyzdni tehotenstva sa tam chodi?potrebujem vymenny listok od mojho gynekologa?dakujem
Ahoj ... ja som tam bola vcera . obiednavala som sa ked som bola 8*1. mala som aj vymení od doktorky .
@bejuska212 mam aj čislo priamo na sestrčku je velmi milá. čislo je 0905206191.tak tam mozes zavolat a ona ta obiedna . len jej musisi povedat v ktorom tyzdny si .
Ahojte baby mam listok na morfo k Slezakovi a pisete ze vas pozeral 15 minut ja som bola pri prvom tehu u Ditteho u Kocha a sono trvalo 45 mminut, mne sa to zda ozaj povrchne, ako moze za 15 inut vsetko vidiet? Ono zavisi aj od otocenia babatka, ale ajtak. Som ozaj na vazkach ci neist k Dittemu zas. Poradte prosim.
@katka1981 mozes sa spolahnut, je to odbornik, a je aj ludsky! Jeden z najlepsich na SR.
@snehulienka82, fakt? Kedy si u neho bola a kolko si platila? Dal ti aj fotku?
Baby,neviete co teraz stoji morfo u dr. Slezaka? idem dnes a niekde som citala, ze 30 a niekde ze 60E, dakujem
@katka1981
@miriam001
caute, odpovedam vam obom naraz, kedze ste sa pytali skoro rovnake veci. 🙂
my sme platili 50 eur, trvalo to cca 20 min., ale za ten cas vsetko dokladne pozrel od vsetkych prstekov na nozke az po pery, ci nie je razstep pier, razstep chrbtice a pod. my sme fotku nechceli, resp. sa ani tak neukazalo, aby sa to dalo odfotit, za to sa myslim este doplaca 15 Eur. spytajte sa na to sestricky, ked sa budete objednavat. robia tam do vecera, a objednavacie casy su skor orientacne, my sme cakali taku pol hodinku... bola som tam aj s manzelom, pre ktoreho to bol uzasny zazitok, samozrejme aj pre mna, ale hlavne je, ze sme sa dozvedeli, ze babatko je v poriadku a vsetko ma tam, kde ma mat. bola som tam v 20. tt, niekedy v novembri.
@snehulienka82 OMG, jedna fotka 15E? To je dost, nie?
@miriam001 mozno to znamena aj viac fotiek, neviem... nam islo o to, aby bolo babo OK, preto sme tam isli, a fotku sme nechceli. tak sme to mali za 50-ku. aj "zive vysielanie" stalo za to. celkovo je to drahe, ale po takomto utz mas istotu, a ja som to potrebovala mat.
Tak ja mám doma krásnu, zdravú už ročnú slečnu ... rodila som pred 40-kou ako druhorodička ... vyšetrenie u MUDr. Slezáka trvalo do 30 minút, všetko mi vysvetlil, hovoril čo presne na monitore práve sleduje ... vnútri som bola spolu s manželom, na záver sme dostali fotku. Ja som mala odporučenie od svojho gynekológa. Pán doktor má veľmi ľudský prístup k pacientke ... ja som odchádzala spokojná.
@snehulienka82, dakujem ti za info.
Ahojte, vcera som bola na morfo uzv u dr. Igora Slezaka na Strecnianskej a bola sm maximalne spokojna. Neskutocne mily, vsetko dokladne ukazal, vysvetlil, cely priebeh mi pripadal ako film v kine, zacal od tvaricky a skoncila, ze nam ukazal pohlavie, z kt. bolo jasne, ze cakame chlapceka. Mozem ho len pochvalit a sestricka bola tiez super. Urcite ho doporucujem. Na vsetky otazky mi odpovedal k spokojnosti. Predtym som chodila Kochovi, bola som tam aj na morfe aj na 3D, a myslela som si, ze nic lepsie nezazijem, ale toto prekonalo uplne vsetky ocakavania a tak som sa bala, ze ci budem spokojna 🙂 Platili sme 50 Eur, ako nam povedala sestricka dopredu a dostali sme peknu fotku tvaricky.
@elly111, uf, tak to je co povedat, az mam strach spytat sa co bolo. Pre mna bol poslom dobrych sprav, lebo som mala pacentu pravia marginalis. Dr. sice povedala, ze by sa mi mala dvyhnut, ale clovek nikdy nevie a ukludnil ma ze je vysoko, a vobec ju netreba riesit, ako aj ostatne spravy boli dobre. Je dobre pisat aj pozitivne ohlasy, ti ludia si to zasluzia a baby budu tiez kludnejsie, ked idu k neznamemu lekarovi.
@snehulienka82 Kde presne teraz pôsobi pán doktor?
@lindi30 na Strečnianskej
Ahojte
Neviete ci v dunajskej strede okrem dr. Feldmara robí aj iny lekár morfologicky ultrazvuk?
Uz som nedostala k nemu termín 😢
Pan doktor Slezak na Strecnianskej je uzasny vsetko vysvetli ukaze venuje sa na 100percent
Ahojte,stale sa u sr slezaka plati 35€ ?a mozme si s muzom zobrat dovnutra aj dceru? Bol niekto takto kompletne vo vnutri?

@miriam001 Kes sme my boli, tak tam bola cela rodinka s 2 detmi vnutri. Takze myslim, ze nie je problem. Pripadne si zavolaj a spytaj sa.