Môže byť otecko pri prvom sone?
😉 Ahojte, som v 8tt a na sono mam ist 12.2. To bude moje prve sono a partner chce ist so mnou. 🙂 Na bud. tyzden idem do poradne a chcem sa opytat lekara, dufam, ze to nebude problem ak ide o prve sono.
nemal by to byť žiaden problém, môže sa stať, že ti prvé sono bude robiť zospodu a nie cez brucho, takže len to by mohlo byť také zvláštne, ale lekár by nemal mať s tým žiaden problém, veď on je budúci otecko 🙂
Záleží od lekára,či mu to neprekáža. Mne robila zatiaľ každé zospodu a ukazovala čo to tam je a kde mám pozerať, inak by som nevidela nič, a môjmu som prvú fotku priniesla v 11tt, to už sa podobalo na bábo a doktorka povedala, že až tak v 20tt aby so mnou prišiel, aby sa nám mohla viacej venovať, bábo mu poukazovať.Ideme teraz 6.2. to bude 21tt a budeme robiť také podrobné, možno uvidíme aj čo čakáme.
myslim, ze by to nemal byt problem v ziadnom tyzdni a je jedno ci je to sono prve, ci 10-te, ma na to pravo, ved je otec....🙂
moj muz bol pri vsetkych sonach a pri vsetkych vysetreniach...pri tych samozrejme sedel mne pri hlave, nie pri lekarovi.... 😀
aj mm chodil na kazdu poradnu so mnou ,akurat bol v cakarni a lekarka ho zavolala dnu az pri sone 😉
Ak na začiatku požiadaš doktora, že partner by rád videl zábery zo sona, tak určite problém nebude. Ako to už bolo spomenuté je možné, že budeš vyšetrovaná zospodu, u mňa to tak bolo, ale doktor ma prikryl plachtou a sestrička zavolala muža. Síce na prvom sone "to" až tak dobre vidieť nebolo, ale radosť obrovská, tak si to užite 😉

podla mna by to nemal byt problem hocikedy.. 😉 moj bol na sone niekedy v piatom mesiaci..