Môže Locoid Lipocream ublížiť bábätku?
ahojte baby bola som znovu na koznom na kontrole a dnes mi doktorka predpisala krem .... je to kortikoid ... lenze uz nevie co mi dat lebo ma svrbi pomaly cele telo.. a krem je na stiahnutie svrbenia ... nanasat si ho mam len vecer pred spanim aj to len v tenulinkej vrstve..... moze to babatku ublizit ? 4.marca mamprist znovu na kontrolu ... co vy nato ?

@mims_28 inak ono to aj svrbí, u nás sa to viacej prejaví, ked jeme čokoládu, keksy kde je čokoláda a kakao, starší sa mi pred 2 rokmi uplne celý vysypal, zjedol milku 300g a k tomu aj bonbonieru, a šli sme na kontrolu na alergologiu, tak sme dostali oblbovák aby sa neškrabal, bol doma mesiac a bolo to strašné, a excipial to zvládol, mastila som aj v noci, aj cez den viac krát, nebude tam aj alergia?ja som, aj starši a aj malý asi bude, toho len kojím a ked zjem 4kocky s čokolády, už je na druhý den vyhádzany,a má suchú pokožku, mydlo dávam len na ritku, inak vôbec, treba sa stymto popasovať, len skúšaj, držim palce
@ada1313 a kozne mam este na druhy tyzden mam dojst sa ukazat ci ten krem pomohol .. ked nie uz jedine ostava ze ma posle na alergologiu abo rovno do nemocnice ... a 4.marca idem este aj na u tehu cukrovku ta to bude den fakt sa tesim.. a pisala som aj tete ktora robila zachranarku ohladom toho kremu tak mi da vediet len sla daco vybavit tak cakam 🙂
@mims_28 ahoj, skus napisat @kam.zyk do tejto temy ... https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/mate-ucinne-tipy-na-atopicky-ekzem-u-deti/ mozno ti poradi, aby si nemusela davat kortikoid mast, zvlast ked si tehotna
@prom inak aj moja dcerka mala exem zacervenaly, nasadili sme probiotika, krem s obsahom zinku, napr. ten Bubchen krem http://www.drmax-lekarna.cz/bubchen-baby-krem-p... ako ti poradila kam.zyk, aby sa znicila kvasinka v tom exeme /to cervene/ a je ti vyrazne lepsie ... a bez kortikoidov!!! 🙂
@mims_28 inak aj moja dcerka mala exem zacervenaly, nasadili sme probiotika, krem s obsahom zinku, napr. ten Bubchen krem http://www.drmax-lekarna.cz/bubchen-baby-krem-p... ako ti poradila kam.zyk, aby sa znicila kvasinka v tom exeme /to cervene/ a je tovyrazne lepsie ... a bez kortikoidov!!! 🙂
no tak to som zvedava, ako ti pomoze, pretoze ja som ho spotrebovala cely ale ani za jediny raz som nepocitila naznak ulavy!
uz som si na to poondiate svrbenie zvykla, obcas je to viac, obcas menej a k lekarom uz ani nemam energiu chodit, lebo evidentne ziadneho absolutne nezaujima, aby sa pacientovi pomohlo, len mu strcia hociaku pucovinu, nech z neho vytiahnu peniaze. a ten krem bol teda poriadne drahy pre mna ako studentku a este mi k tomu dala dalsi podobny do vlasov.
tiez nepomohol.
k neschopakom nechodim, ked to niekedy budem zas riesit, skusim uz len inu koznu.
nechapem jak to moze byt nieco silne, jak tu hovorite ze na kortikoid si musi davat pozor, ked mne to vobec nezabralo. strasna slabota.

@mims_28 je mozne, ze ti ho dali prvykrat na predpis, neviem, ci chces chodit na kozne kazdy tyzden, len som ala info, ze sa da pytat aj bez predpisu. No a ze je Excipial aj bez predpisu, to je mi novinka, ani som nevedela, tak budem kupovat len ten 🙂