Môže mi zubár vytrhnúť zub v 4 mesiaci?
Začína ma bolieť a určite musí ísť von kôli tomu hnisu, ale som len na začiatku štvrtého mesiaca. Injekciu mi asi nemôže dať. Mala niektorá z vás podobný problém. Poradte mi .
Ahoj jasne ze ti ho moze urobit ci vytrhnut. Len sa nesmies bat🙂
su injekcie, ktore môzes aj ked si tehu..takze ano..a je lepsie si dat osetrit zub, zvlast ak je tam hnis, ak boli, ako trpiet..nie je to dobre ani pre teba a ani pre dietatko..naco tu bolest predlzovat, cim skôr chod, pokial bolest nie je este horsia
súhlasím s maminkami, ktoré písali predo mnou - injekciu určite môžeš - to je iba lokálne umŕtvenie a naviac 2.trimester je pre ošetrovanie zubov a rôzne nutné zákroky z tých troch najideálnejší. Tiež som to absolvovala, tak držím palce, nech bolesť návštevou zubára prejde 🙂
Ahojte!Ja mam momentalne podobny problem.Mam hnisavy vacok pod zubom, ktory
my zubarka zacala liecit,vytiahla nervy,vycistila a dala na urcity cas vlozku.Pred vianocami
mi to opuchlo a na dasne zostala hrcka.Zatial neboli,ale dnes som bola u zubarky a povedala,ze zub by mal ist von.Momentalne som v anglicku a tu mam zubara zadarmo. O 2 tyzdne ideme na sk a teraz neviem ci cakat,co povie moja doktorka alebo si ho nechat vytrhnut tu v anglicku.Za 2tyzdne sa to moze zhorsit a bojim sa,ze ak to necham len osetrit,tak sa to vrati.Nechcem nijak ohrozit babatko. ☹
Injekciu ti može dať,no pozor na ATB lieky po trhaní. 😒
Mne tiež trhal zub pred 5 dnami... v 12 tyzdni tehulkovania, samozrejme aj s injekciou, bez nej, ved to by asi nikto nevydrzal.. to by bol naozaj extrem! Bolest pocas trhania som necitila, ked mi prestala ucinkovat injekcia, to uz bola ina kava... taku bolest, to neprajem nikomu... postupne to ale preslo, pomohol mi spanok 😉
Avsak este teraz mam pod vytrhnutym dasnom nejaky hrbcek, ktory na dotyk boli, tak sa opat zacinam obavat co to je ☹
Este sa spytam, cikyta, ake su to lieky? mne tam strekol volaky liek, ale neviem aky
mne trhal tyzden pred porodom aj s injekciou - speci pre tehotne, kym zabrala, museli sme cakat pol hodiny 😉

ahoj, ja som mala robeny jeden zub pocas tehu, bolo to bud 3 alebo 4 mesiac. Zubarka mi dala injekciu, ze teraz su uz take ktore babetku vobec neskodia. Urcite mu viac skodi ten hnis, takze sup sup este dnes k zubarovi.