Môže tehotná žena piť detské šampanské na Silvestra?
ahojte, chcem sa spytať čí tehotna môže detske šampanske alebo nie?
no pekne,moj maly uz jedno vycucal,dufam,ze sa neopije 😀
To je asi nejaka silvestrovska "zabavna" otazka, vsak? Preco by nemohla? Ved je to nealkoholicky napoj, neviem co by na tom mohlo byt nevhodne pre tehotnu.
Detskeho sampanskeho mozes na hektolitre a aj normálneho tak za pohárik, neboj, nikomu to nikdy neuskodilo ani neuškodí.... ja som si sice detske nekupila, lebo by som ho asi sama nevypila a nikto iny by ho nepil... tak budem na nealku 😉
😀 ...môžeš, len pozor..aby si to s ním neprehnala a neopila sa 😉 :D ..detske šampanské je preto detské, že neobsahuje alkohol..a je vhodné pre deti..je to taka..malinovka 😉 ..a kľudne si môzes pripiť aj pohárom ozajstného šampanského..neublíži ti to 😉 tak na zdravie a PRÍJEMNÝ SILVESTER A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 😉
to detske sampanske je taka navonavkovana umelina, ze by som si radsej dala pohar normalneho sampusu, to babatku menej uskodi (tym nechcem povedat, ze jeden pohar na Silvestra mu uskodi).
U nas pijeme aj s deckami Vineu 😀
😀 😀 Kriste na nebi....
URČITE NIE !!!!!!! Veď to môže malému dieťatku ublížiť !!!
Ja asi skolabujem od smiechu 😀 😀 😀 😀
pohárik šumivého vína určite dieťaťko nepoškodí.... 😅 😅 😅 pane bože milujem tieto hysterické odpovede....
a detské šampanské je malinovka.... 😉 😉
krásneho Silvestra
Na Silnestra nie , no na Silvestra ano 😀
NIE URCITE NEMOZE 😉 😀
keď vypiješ kartón, tak ti bude zle, či si alebo nie si tehotná 😀 môžeš aj normálne za pohár na zdravie a šťastie v novom roku 🙂 🙂 🙂
ja som pila minuly rok sapmanske na silvestra a bola som v 7mesiaci...ked si vo vyssom stadiu tehotenstva tak to dietatku vobec neuskodi....🙂)))krasny Silver
Tak k tomuto sa nebudem vyjadrovat....myslim, ze by ma minimalne admini za odpoved stopli, alebo by som zas dostala jednu z tych "prijemnych" IP
odpoved: MOZE, moja Dominika uz jednu flasu vypila....a teraz jej pride kamos a otvorime druhu flasu
Na zdravíííííčko-ja budem mať marhulovééééé 😉
Jasne že môžeš 🙂
A aj pivko si môžeš dat a vinko 🙂 ta trocha ti neublizi 🙂
ale len s mierou 😉
možmo už pani mala v sebe jednu fľašu normálneho šampusu, keď písala túto otázku 😀 😀 😀 😀 😀
a proč si myslíš ž by jsi nemohla-pokud teda zrovna nejsi alkoholička a nepiješ ho po kýblech tak si můžeš dát i normální
myslím že v tom detskom je ešte viac chémie ako v ozajtnom. ja pohár si môžeš dať aj normálneho
ja by som to neskusala... 😀 😀 😀
tak tuto sa neda zareagovat, toto je vtip dna 😝
taketo lepidlo by som nepila, radsej si daj pohar ozaj kvalitneho samupusu , neboj, neuskodi ti. PF2012 🙂
nemala by si....predsa len...sampanske..... 😀 a dala by som si pozor aj na tycinky.....
pokiaľ nemáš cukrovku..tak určite áno 🙂 🙂 jediné čo sa ti môže stať,..že ti bude ťažko od žalúdka z toľkého sladkého 😀 😀
Ja mám v chladničke nachystané malinové a stráááááááášne sa naň teším, aj mm odložím, si objednal aj pre malú odložím, ja sa podelím, aby mi náhodou to šampanské nepoškodilo malú Melánku 😀

podľa mňa môže aj pohár riadneho šampanského 😉 , detské takisto 😎 , prečo nie???