Môže ultrazvuk zle určiť pohlavie dieťaťa?
Ahojte čítam veľa na cz modrom koniku že im zle určili pohlavie z ultrazvuku…poviem vám pravdu že mám syna a vyzerá to tak že čakáme ďalšieho tak hľadám nejakú nádej ešte aj keď som sama videla že to chlapec je…čítam to len pre moj lepší pocit🤣zaujimalo ma či sa to vám stalo že nakoniec z chlapca bolo dievča…ďakujem❤️a nepotrebujem výklad o tom že to dieťa za to nemôže a bla bla bla,samozrejme že ho milujem len som chcela dievcatko keďže syna už mám…ďakujem za pochopenie😁
Kamaratke cele tehu potvrdzovali ze dievča, viacerí lekári. Všetko ružové kúpené a na pôrodnej sale, BUM chlap ako hora 😃👌
Mne povedal lekar v 32.tyzdni, ze dievca a bum chlapec, aj mi to potom vysvetlil, ze to suvisi so semennikmi. Opacne to byva menej caste. U mna to bol 2.syn a asi by bolo lepsie to nevediet. Tesne pred porodom som este stretla taku zenu, ktora to nejako vzdy vedela urcit, vraj sa este nikdy nepomylila.. a vravi mi, ze cakam chlapca. Ja bohorovne, ze nieee, lekar mi povedal predsa inak a ona, ze potom si na mna spomente. A tak to bolo .. aj som na nu hned pomyslela ;)
@la_dolce_vita este doplnim, ze je to uz 25 rokov..
Ja som takto citila, ako Ty, ze je to dievcatko (tretie dieta) a ani som nemala chut vyberat chlapcenske veci, ale bol a je to naozaj chlapec. Tie tvoje vnutorne pocity su len tvoje premietnute tuzby najskor.
@rivini no mne pri poslednom dietati povedal v 13+4, ze na 80% dievca a to percento uz potom len zvysoval. Chcela som ist na testy pohlavia z krvi, lebo dcerka si strasne zelala sestricku, mala uz 2 bracekov. No a ja som ju chcela pripravit na to, ze stale to moze byt dalsi chlapcek. Ona toho druheho brata hrozne oplakala vtedy 😅. Tak mi doktor vravi, ze usetrim Vam peniaze, ak tych 80% nateraz staci a neskor Vam poviem presnejsie. A to on bol taky jesitny vzdy, ked si nebol isty, tak radsej povedal, ze je zle natocene alebo nejak zaobalil. O nom som nikdy nepocula, ze by zle povedal. Ale sestre kde aki doktori pred 2 rokmi tvrdili rozne veci, co som fakt nechapala, aj daleko po 20-tom tyzdni 🤯.
@nevenka mne lekar na morfologickom ultrazvuku vysvetlil, ze pri urcovani pohlavia nejde len o to, co „vidno“ vonku z tela, ale hlavne sleduje to, ci ma babatko maternicu, alebo nie. Preto mi vravel, ze si v 21. storoci nevie predstavit, ze niekto moze po ukoncenom 20.tyzdni tehotenstva urcit zle pohlavie. Bud plod ma maternicu, alebo nema😊
Chyba sa stáva celkom často. Nič nie je stopercentné.
No baby…dneska som mala ultrazvuk a pipik ani guľky tam neboli 🥹🤣🙏🏼takže som úplne zmetena…možno sa zázraky fakt deju🤣🤣doktorka teda povedala že to vyzerá na dievčatko ale veci určite nejdem kupovať ešte 🤣 26.3. Mám morfologicky tak tam uvidíme 🙏🏼
Ja som bola v pôrodnici s pani, s ktorou sme chodili aj na poradne k jednému doktorovi. Bola v tom, že čaká dievčatko, viackrát potvrdené lekárom. No a posledné sono pred pôrodom (už na vyvolávaní pôrodu) sa jej doktor pýta, že či vie, čo čaká. Ona smelo, že áno, dievčatko, malo by mať okolo 3kg. Doktor sa pousmial a vraví jej, že to bude chlapec a cca 4,5kg a aj tak bolo :D
Wau, ako to nakoniec dopadlo? Bude to to vysnívané dievčatko?
@ameli221 V stredu mám ultrazvuk tak uvidíme 😁dám vedieť
No teda😀. Teším sa, ako bude toto pokračovať a ako dopadne ďalsí ultrazvuk. "Spolubyvajúca" v pôrodnici 5 rokov dozadu čakala druhé dievčatko - narodil sa chlapček. Pohlavie celé tehotenstvo určoval primár tej pôrodnice🤷♀️😂. Čo na to povedal, neviem😅
Ako ste dopadli? Bude to teda dievčatko? 😊
@la_dolce_vita Prosim vas co to je za zenu co vam urcila pohlavie?😀 Kde ju najdem?
Kamoske sa to stalo pred 3 rokmi.Cele tehu druhy chlapec a narodila sa baba.Vsetci boli prekvapeni.
@siyskasiya123 juuj, tak to netusim, bola to kolegyna sesternice a uz aj ta je na dochodku, bolo to pred 25 timi rokmi.
@kristiinaaa ale kdeeee😂ďalší chlapec…najlepšia kamoska je tiež tehotná a tiež ma chlapca prvého a toto co čaká malo byt dievčatko tak sme sa tešili že aspoň jedno a Zrovná dneska jej povedali že to je nakoniec chlapec 🤣v 32tt🙏🏼
Ty brďo 😂 to kde si schovával ten pipík doteraz? 😀 .. mne v 16tt povedala doktorka že chlapec, obe sme videli pipíka aj pustila prietoky v pupočnej šnúre aby si to nepomýlila a z krvi vyšlo v 18tt dievčatko a to aj doktorka v utorok už potvrdila .. tak snáď sa nám to už nezmení tak ako tvojej kamoške 😁 tiež mám prvého chlapca
@kristiinaaa no a to jej dvaja odlišní doktori hovorili že dievčatko 🤣nie len jeden takže tak

Kamaratke cele tehu potvrdzovali ze dievča, viacerí lekári. Všetko ružové kúpené a na pôrodnej sale, BUM chlap ako hora 😃👌