icon

Môžem jesť šošovicovú polievku s klobásou?

loveislife
23. aug 2013

Ahojte,moze sa sosovicova s klobaskou?? 😎

livocka21
23. aug 2013

moze 🙂

nexa
23. aug 2013

NIE.. je to vrazedna kombinacia..... 🙂)))

lubikan
23. aug 2013

ano,ale strukoviny by sa mali jest iba zo zeleninou...ak sa jedia s masom,strasnu reakciu spustia 😀 😀

nice202
23. aug 2013

to je co za otazku? Pouzivaj trosku hlavicku....

martina646
23. aug 2013

No tak ja neviem ake strasne reakcie by to malo spustat. Odjakziva jedavame sosovicovu s parkom alebo klobasou. A reakcie su rovnake, ako po hocijakej inej kombinacii.

evelynm
23. aug 2013

ano, to je tradicna kombinacia.

cerez
23. aug 2013

Najlepšia kombinácia je šošovica s čokoládou.

hori
23. aug 2013

Mňam! 🙂

linda20111
24. aug 2013

Kym si tehotna tak ano, potom ked sa uz babo narodi a ak budes kojit, tak treba zo zaciatku davat pozor na take jedla(fazula,sosovica,hrach)..Ale zatial v pohode mozes 🙂

koralovka
24. aug 2013

Môžeš,ak je klobása dobre prevarená, surovú nekrájanú len na kolieska by si jesť nemala vlastne nikdy, kvoli možným parazitom a ochoreniam, ak by nebola riadne vyudena domáca

zuzka1008
24. aug 2013

mozes vsetko co ti chuti 😉

kacatko
24. aug 2013

Môžeš skúsiť červenú šošovicu, chutí ako klasická a nenadúva z nej a klobásu myslím že môžeš, ale všetko s mierou a treba vyskúšať na ktoré jedlá ako bábo reaguje 😉

bluff
24. aug 2013

Hahaha konecne vtipna tema.

stanislavao
24. aug 2013

zeny, vy nie ste normalne niektore. ze nemate hanby sa taketo debiliny pytat.

zemruska
24. aug 2013

😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 nabuduce tu niekto zalozi otazku tipu mozem sa napit cistej vody ??? 😀

penny007
24. aug 2013

papaj to čo si tvoje telo pýta

atrami
24. aug 2013

odporúčam zmeniť ,,otázku" na ,,diskusiu" je to určite na dlhšie 🙂

m_ij_ka
25. aug 2013

a prečo by si to jesť nemohla? vyskúšaj a uvidíš

andrea1317
16. sep 2013

ja som mala obdobie ked som jedla sosovicu s kadecim a ked som neuvarila sosovicu tak pre zmenu bola fazula. 🙂 ... chudatko moj manzel uz ho z toho porazalo.. ale to obdobie ma uz preslo a on to prezil. huraaa 😀 😀

hajajanka
16. sep 2013

Nesmies, zasit usta a najlepsie ich v pripade takychto stupidnych otazok ani znova neotvarat! A sprav nieco aj s rukami, lebo este je riziko, ze by si mohla taketo hlupe otazky pisat 😀 😀 😀 😀 Ale na pobavenie dobreeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀