icon

Môžem mať rovnaké chute ako svokra v tehotenstve?

lili456
8. jún 2010

je mozne ze mam uplne rovnake chute ako moja svokra ked cakala mojho muza? zeby nejaka chemia?

lili456
autor
8. jún 2010

babenky kde ste dajte na to svoj nazor

lili456
autor
8. jún 2010

halloooo kde sme?aspon jedna dajte nazor

maryanna
8. jún 2010

možné to je ale to bude asi len náhoda, určite nemáte presne a úplne také isté chute.. ja takým neverím, veď ty so svokrou nič, pochybujem ale všeličo sa deje..hm neviem teraz čo čakáš za odpoveď .....resp čo s ňou budeš robiť, keď zistíš ž áno tak budeš kľudnejšia alebo.....
ja som toho názoru čo sa týka genetiky, tam je možné všetko a veľa vecí sa vymyká teórii

lili456
autor
8. jún 2010

necakam nic iba vas nazor na tuto temu ci ste sa s tym stretli.mozne to je tym ze svokra porodila mojho muz a moj muz oplodnil mna nieco na tom bude

gumimaci
8. jún 2010

@lili456 netusim ake mala moja svokra-cakatelka chute, ked bola tehu s mojim priatelom. myslim, ze to je nahoda, tehosky maju aj tak chute dost vyhranene, okrem kyseleho, som sa casto stretla s chutami na: suchy chlieb, chlieb s rajcinami, jogurt a salamovy chlieb, udeniny... atd 😀 😉

zuzanockamt
8. jún 2010

presne ako pise gumimaci ... tehotne zeny maju podobne chute ... vobec to nesuvisi so ziadnou genetikou a uz vobec nie s tym, ze svokra porodial tvojho manzela a on ta oplodnil 😀 ... ja nemam chute ziadne ... to iste ako pred tehu ... preto chutiam nejako neverim ... a stretla som sa uz s viacerymi zenami, co ked boli tehotne, tak sa im chute nezmenili

medyna
8. jún 2010

ja nemam ziadne speci chute, ani som nemala... dokonca som predtym ani velmi nejedavala kysle uhorky, a ani teraz nemusim...... 😉

gabriela4
8. jún 2010

ahojte, tak s tými chuťami som na tom podobne....nepoznám nič bez čoho by som nevedela vydržať a ani neni nič čo by mi vyslovene vadilo..akurát že mi trošku viacej začala chutiť čokoláda, minule som si kúpila vanilkovo - čokoládovú zmrzlinu a celý čas čo som ju jedla tak som rozmýšlala ktorá je lepšia, či tá vanilková časť alebo čokoládová a prišla som na to že tá čokoládová mi viacej chutí a to som pred tým čokoládu veľmi nemusela, ale inú zmenu chutí na sebe nevnímam 🙂

lili456
autor
8. jún 2010

ja musim mat kazdy den melon alebo jahody nieco stavnate.normalne jedlo mi staci raz do dna.a nemam rada banany jak som ich milovala pre otehu

zuzanockamt
8. jún 2010

ja som sa tesila, ze sa zbavim sladkeho, kedze vsade citam, ze zenam, co cakaju chlapceka sladke nechuti, ze skor mäso a u mna to teda neplati ... pred tehu som bola coko maniak a ostalo mi to ... takze u mna veru ziadne zarucene povery neplatia 😀

jasminet
8. jún 2010

ja som nemala ziadne chute...mama stale sondovala, ze ake mam chute a podobne a ked som jej povedala, ze nic, tak ma polutovala: si to tehu ani neuzijes 😀
svokor mi od zaciatku tehu do konca kysle uhorky ponukal a velmi sa cudoval, ze som ich vzdy odmietla 😀 😀 😀

pepsyna
8. jún 2010

no tak to ja som teda chute mala-mne byvalo hrozne zle,ked som si nedala to, na co som mala chut-este teraz sa s priatelom smejeme ako som mu s placom volala,ze mam hroznu chut na kapustnicu az mi je z toho zle-tak mi ju chudatko moje uvaril 😀 a este mi hrozne chutili pomarance a pomarancovy dzus-to muselo byt kazdy den..a cokoladu ani sladke mi nechutilo voobec-ale po 4. mesiaci uz vsetko normal-ako pred tehu....

petzi
12. jún 2010

ahojte no co sa tyka chuti v tehu, ja mam uplne take iste chute ako pred tehu a to sa mi tiez vsetci cuduju a ani nejem take mnozstva ako pred tym ,kedze sa mi maly tlaci na zaludok.a to ja som jedavala ako srotovnik, ked som tehu nebola 😅 aj mi to teda ostalo, musim s kazdeho mat aspon trosku....

happy8051
25. aug 2010

ja som zo zaciatku nemohla nic sladke, nic z muky a vlastne zo vsetkeho som mala tazky zaludok... mlieko ani vidiet... vsetci tipovali chlapceka 🙂 kedze najvacsia delikatesa bolo vsetko kysle, bomba bol octovy nalev na salat 🙂)

teraz, a uz asi tak od siesteho mesiaca by som jedla sladke na kila, kazdy den vypijem pollitritrak mlieka - a babatko je dievcatko 🙂

neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
alexandrah
25. aug 2010

u mna tiez nic neplatilo, ziadne zvlastne chute, normalne som jedla, dokonca este menej, ako tu niekto napisal, velmi pomale travenie, babatko tlaci na zaludok, potom si "plna " este aj 6 hodin, a to si rozmyslis, ci sa nacpes ... a teraz ... tiez nic, chuti mi sladke aj kysle ... 🙂