Môžem počas tehotenstva jazdiť na štvorkolke?

domka133
10. mar 2017

Ahojte zienky, mam na vas otazocku ci mozem pocas tehotenstva jazdit na stvorkolke. Samozrejme ze nie rychlo iba rekreacne. Neublizi to malemu? Som v prvom trimestry. Dakujem za vase nazory 😘

moni244
10. mar 2017

No ja by som nejazdila a cudujem sa, ze teba to vobec napadlo

pribinak
10. mar 2017

hm, je to nevyhnutne? vies ako nestastie nechodi po horach, ale po ludoch, niekto do teba vrazi, alebo prudko na niecom nadskocis?
fakt si poloz otazku, ci je to nevyhnutne

zooeynka
10. mar 2017

@domka133 Mozes robit co len chces, ale uz mas zodpovednost za mimi a pokial by sa nedajpanboh nieco zle udialo tak si to budes fest vycitat. Naco zbytocne pokusat osud...ale urob ako myslis.
P.S. ziadna zena ti tu nenapise ze "jasneee mojka, chod sa povozit..."

janickacrazy
10. mar 2017

@domka133 Určite by som to neriskovala, ani na bicykli sa neodporúča jazdiť, lebo vždy možeš nešťastne spadnúť aj ked ideš pomaly alebo niekto do teba može vraziť, stojí to to za to?

alenky
10. mar 2017

Zeny sa boja jazdit na svojich polovickach nie to este na stvorkolke 😂

jlp
10. mar 2017

Ja som pri prvom synovi bicyklovala do 6.mesiaca, potom mi uz vadilo brucho. Tehu ale bolo bezproblemove. Na stvorkolku by som asi nesla.

domka133
autor
10. mar 2017

Dakujem zienky za odpovede ako ja som skor cakala horsie reakcie ale ste zlate babule 🙂 a ako je to teda so sexom? 😅

ratira
10. mar 2017

Aj sa cudujem, ze ta nieco taketo aj napadlo. Vsak tie otrasy vobec nie su dobre pre dietatko. Velmi hazardujes podla mna a vobec. ze ti to za to aj stoji a hlavne na zaciatku je vseobecne zname, ze by sa mala zena setrit a davat si na seba velky pozor a nie to sa niekde natriasat a nedaj boze ze by si spadla dole.

janickacrazy
10. mar 2017

@domka133 Pokiaľ ti doktor sex nezakázal, tak možeš v pohode až do porodu, samozrejme, ak nebudeš mať nejaké zdravotné problémy. 😀

tani03
10. mar 2017

jeziiiiš, baby, zakazte jej aj autom chodit, lebo co ked nadskkoci... na tych nasich slovenskych cestach nic nerealne... 😒

moni244
10. mar 2017

@domka133 no dnesna registracia a tato otazky, zase sa niekto nudi

ave17
10. mar 2017

ja sa normalne vozim a co?? auto do mna moze vrazit, aj ked pojdem na peso, nemusi to byt na stvorkolke iba.. ja neviem zeny, preco zo seba robite postihnute, ste tehotne, nie hendikepovane, vsetko s rozumom, a otrasy tam nie su o nic vacsie, ako ked ides v aute a nabehnes na fest velku jamu.. ale asi bude najlepsie lahnut si na postel... a cakat od 9 mesiaca bez pohnutia.. nase babky robili na poliach.. a bolo vsetko v pohode.. doktor mi stale hovori, ak ma byt tehotenstvo v poriadku tak bude....

elizita
10. mar 2017

@domka133 my sme sexovali rano a okolo 18,00h mi odtiekla voda 🙂 tak ked vam bude chutit.. 🙂

sardinka336
10. mar 2017

Tak podla mna porovnavate neporovnatelne. V aute je osoba ako tak chránená konštrukciou kdežto na 4kolke je to to iste ako na motorke - ,,ručíš,, vlastným telom, nič ta nechrani.
Ak s tou ,,kolkou,, nezdoláva nejaké vŕšky kde je riziko, že sa prevráti tak to si uz kazda zena musí zvážiť nakolko jazdí po bezpečnom terene alebo nie. Samozrejme, ze tehotenstvo nie je choroba, ale vyhybat sa rizikovým športom, pohybom je fajn..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre