Narodilo sa vám dieťa pohlavia ako predpovedali na ultrazvuku?
Pytam sa preto, lebo na UTZ bol najprv chlapec, teraz je to dievcatko, ale nie na 100%, tak som zvedava, ci ste cakali napriklad dievcatko ako povedal lekar z UTZ a prekvapko prislo v podobe narodeneho chlapceka 😀
moj doktor nechcel povedat pohlavie a ani nepovedal, aj ked som sa vzdy pytala, povedal ze je to babatko,ze co ine by som chcela vediet 😀 , ale na 3D sone u ineho doktora v 28 tt presne na Valentina, nam bolo povedane chlapec a aj je a uz bude od pondelka skolkar 😵
ale naopak, moja sestra pred rokom lezala na porodnici s babou, ktora cakala dievca, bola aj na 3D sone, bolo jej viac krat povedane ze to bude baba a z porodnice isla s chlapcom a bola z toho dost zaskocena aj ona a cela rodinka a pravdaze vybavicka bola takmer cela ruzova a cervena 😅
Na 3D by sa pomýliť nemali, mne povedali na 3D dievča a 2 týždne pred pôrodom dr. povedala že vidí chlapca, máme dievčatko.
Pri prvom v 7.mesiaci obyčajný usg- vraj chlapec- a aj bol. Teraz od 20tt dievča, 24tt dievča, 31tt chlapec, 32tt-dievča...stále iný lekár ...no vyberte si 😉
Verím, že to dievča bude, lebo už mám ružové veci aj do pôrodnice
v 11 tt na usg nam povedali, ze to bude chlapcek a v 17 tt nam to iny doktor potvrdil, vsetci vzdy jasne videli chlapceka a toho aj mame 🙂
mne vyšlo všetko čo videli na ultrazvuku. ani raz nepovedali že tam je chlapec čo som rada 😉
3x povedeli dcerku a byly to dcerky...tentokrat jsme to uz nechteli vedet a dr.se omylem prokecla,ze to bude zase baba 😀
Nam povedali spravne, od 20. tyzdna sme vedeli pri oboch detoch pohlavie a na kazdom dalsom ultrazvuku to uz len potvrdili (zato vo vahe sa sekli, pri starsom odhadli, ze bude mat 3,5 kg a mal 4580 g a pri malej mi tvrdili, ze bude mat urcite cez 4 kg, mala 3220 g). Ale kamoske na 3D uzv povedali, ze bude mat dievcatko aj viackrat na normalnom uzv povedali, ze to bude dievcatko, len na poslednom kontrolnom ultrazvuku doktor zapochyboval, ze si nie je isty, ze mozno to bude chlapec a nakoniec to chlapec bol.
u nas tatinko predpovedal 2x dievcatko este pred utz a dvaja dr. ku ktorym som chodila na utz potvrdili hned dievcata obe a ze na 100% ... aj boli baby
u nas to mal byt najskor chlapec, potom dievca a posledny krat opat chlapec. Narodil sa chlapec 😀
Mne sa lekar trafil hned na prvy krat. V 20.tyzdni povedal,ze bude chlapcek a bol 🙂
Znamej zasa nevedeli povedat co to bude do konca tehotenstva. Mala prekvapko 🙂
my sme uz v 19tt videli na vlastne oci na 3D ze to bude dievcatko a bolo 🙂
My sme do konca 6 mes. vedeli, že to bude dievčatko. Lekár nám to opakovane potvrdil pri ultrazvuku, vraj je "pekne vidno". V 7 mes. sme išli na 3D a tam pipík jak vyšitý 🙂
mne 2x povedali dievča a je dievča, teraz pri 3 som bola zas zvedavá a povedali chlapec ,tak dúfam ,že do tretice je to tak. Doktor nám aj ukázal pipíka a povedal ,že ak niekto pochybuje tak mu treba zobrat diplom,lebo takto sa málokedy vraj chlapci ukážu v plnej paráde. Ja verím ,že doktor mal pravdu.
áno vyšlo mi to čo predpovedali podľa utz, dokonca som to mala potrvdené aj genet.testami z amniocentézy 😉
Prvy velky ultrazvuk - dvaja chlapci. Na dalsom chlapec a dievca. Potom chlapec a druhe nebolo vidno. A tesne pred porodom vraj dve dievcata. Tak sme mali od lekarov potvrdene vsetky kombinacie. Ultrazvuk vzdy robili skuseni lekari a kvoli rizikovemu tehotenstvu som ich absolvovala viac ako normal, ale ti nasi dvaja sa dobre maskovali a klamali telom🙂
Ja som mala pocit, ze chlapec a dievca a to sa nakoniec aj potvrdilo, ale pravdu sme sa dozvedeli az ked sa narodili.
mojej svagrine povedali, ze to bude dievcatko a konal sa v porodnici sok, narodil sa im Adamko... mne zas doktor povedal, ze to bude chlapec a da si za tuto informaciu odseknut hlavu... tak som cakala, ci jeho hlava ustoji 🙂 a ustala .... 🙂
nam povedali v 20 tyzdni dievcatko ale potom na dalsom uz bol chlapcek a chlapcek aj je 🙂 no ale buducej svagrinej tvrdili chlapca s tym aj isla rodit a z radka je viktoria 😀
u mna bolo vidiet chlapcov hned od zaciatku, tak sa vsetci predtrcali, ye aj ja som videla gulky na druhom monitore a nie len dr.... 😎
Ano,su to moje kotuzatka 🙂
U nich to islo hned vidiet lebo kazdy z nich ho ma velkeho ako ini chlapci 🙂
Tak aj preto to islo hned vidiet
Pri prvej dcére mi potvrdil lekár 3x vždy to isté (zakaždým som bola na inom UTZ a iný lekár). Pri druhej dcére to bola najprv dievčina potom chlapec. Všetci mi vraveli, že to bude (podľa zaručených znakov 🙂 )chlapec, ale od začiatku som akosi cítila dievčatko. A aj tak bolo.
Odzačiatku jednoznačne chlapček...aj je :D a aj do termínu sa mi trafil...presne na den ...
u nas sa trafili spravne aj ked pri druhom neskoro az v 8mesiaci povedali ze vy to este neviete ? ved je to chlapec na 100percent a tak aj bolo
poznala som jednu maminu ktora podla vsetkeho aj jonasa aj cinskej tab. a metody krvi mala mat dceru dokonca aj na sone jej tri krat povedaLI babu no zrazu sa narodil syn ani meno nevedela dat ostala upne paf ze co teraz nuz a tak maly dostal meno po otcovi ale opacny pripad nepoznam ze by vraveli chlapec a narodilo by sa dievcatko u nas to vyslo na 100percent dcera mala by t dievcatkom uz od 28tt syn synom od 20tt a ten malinky od 36tt
My sme 1. sono absolvovali v 14.tt a vtedy nám pani doktorka povedala, že je to dievčatko - a mala pravdu.
ano prvy krat sa trafili že dievcatko a aj je dievcatko a teraz vravia že chlapček tak sa hadam nemylili
u Nas povedali chclapec a manzel to videl ako prvy skor nez doktor a tak aj je
ano vo všetkých pripadoch 🙂
ano,stalo sa nam to pri druhom,ktorý bol ešte týžden pred pôrodom podla sona dievčatko:D pri treťom sme sa už radšej nechali prekvapiť 😀 😀 😀 😀 😀
mne v 18tt v nemocnici pri sone povedal ze vyzera to na dievca..potom v22tt ze tiez je to dievca na 3D sone v 24tt ze je to teda na 100% dievca a potom zasa v 28tt ze dievca a potom v 36tt na prietokoch doktor povedal ze to vyzera byt na chlapca takze ja uz vsetko kupene v ruzovej a este ked som sla rodit som si myslela,ze ak sa teda doktori mylili tak co uz bude mat ruzovu..a nakoniec mi do ruk po porode dali moju malu Petru

3 krat mi povedali chlapec a boli to chlapci maju 10r 8r a 17 mesiacov 😀 😀 😀 😀