Narodilo sa vám dieťa pohlavia ako predpovedali na ultrazvuku?
Pytam sa preto, lebo na UTZ bol najprv chlapec, teraz je to dievcatko, ale nie na 100%, tak som zvedava, ci ste cakali napriklad dievcatko ako povedal lekar z UTZ a prekvapko prislo v podobe narodeneho chlapceka 😀
NIE 😅
prvy synček mal byť podla oyčajneho ultrazvuku dievčatko asi do 8meho m.potom tam zbadali gulky 😅 no dosť skoro 😀
AAAAAAALE 😀 druhy synček: 😀 3x som bola na 3D ultrazvuku a dr.tvrdil že je to 100% dievčatko dokonca vraj aj "vaječniky" videl aaaaaaaa mam synčeka 😅
prvy syn mal byt baba od 20tt mi tvrdila dokina: je to babaaaa dokonca mam aj ultrazvuk co muz natacal a ze jeej kavove zrnko meno sme vybrali a cakali..ked mi v 35tt povedali ze vsak viete co cakate... a ja ze ano babu..a ona ze tak to tazko vidim pipik a ja ze a nieje to pupocna snura? a ona ze veru nie je to pipik pupocna snura je tu a ukazovala na ultrazvuk..domov som sla revajuc a muz oproti kuka ze co sa stalo a ja slzy v ociach a ze tatoooo sak cakame chlapca.. nie dievca . samozrejme on sa potesil ako kazdy otec co zisti ze bude mat chlapca..no ja som bola dost sklamana...ale do 39tt som si na to zvykla rychlo sme vybrali meno teda ja...a slo sa rodit 😀
druhy syn bol "jasny" od 20tt aj som si zaplatila 2 eura ze to bude chlapec...dokonca sme opatrovali papier kde som mala napisane sumu a podpis lekara co nam povedal ze to bude chlapec...a reku budeme reklamovat ked to bude baba...ale nestalo sa a mam dvoch "pipikov" 😵
bolo mi horsie pri druhom tehu ...grcala som tiez do cca 25tt ale prezivala som to nejako priliz mozno preto ze druhe dieta chodilo so mnou "grcat" a vydavalo tie cudne zvuky cely den a napodobnovalo co robi maminka cely den ked ocinko nieje doma 😀
nie, 3x mi povedali v 16tt, 25tt, 35tt, ze cakame dievčatko a lekar, ktory bol pri porode, ktory mi aj 3x povedal, ze cakame dievcatko mi nakoniec oznamil, ze:" máte krásneho chlapca, mamička!" 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vysnívaný chlapček 😵 😵 😵 😵 😵 este mesiac po , ked nakukali znamy do kočika a nevedeli, ho oslovali Viktoria😀DDD
prvy syn bol asi tri dni katka..lebo tri dni od usg, kde mi povedali, ze je baba, sme isli na 4D a tam bol pindur, to bolo v nejakom 25tt a potom bol uz chlapcek stale..druhe dietatko bolo pri kazdom usg dievcatko a aj dievcatko je..🙂takze v podstate sa mi trafili.. 🙂 sklamana som nebola..
pri prvom synovi som mala 4 krat obycajny ultrazvuk a vzdy mi talcili do hlavy,ze to je dievcatko.este tesne pred cisarskym skontrolovali polohu a aj tam hndrali o dievcatku...lkar sa velmi prekvapil,ked vytiahol chlapceka....neviem prec,ale ja som prekvepana nebola...citila som to od zaciatku 🙂 pri druhom synovi som nemala ziadny poit....tam som isla na 3D v 28tt a jasne na ukazali chlapceka.pri tretom tehotenstve som mala silny pocit na devcatko,ale nechali sme si moment prekvapenia az do porodu a moj pocit bol sravny 🙂
Neuveríte , ale ležala som na rizikovom a tam bola so mnou kočka tesne pred sekciou s výbavičkou pre dievčatko a aj s 3D, kde bola síce nie ideálne otočená , ale po asi 9 sonách troch rôznych doktoroch mala isté dievčatko a neomylne....ešte poobede si chystala vecičky pre Adelku a večer jej dali to rúk Adamka 🙂 , ktorý skončil v ružovej výbavičke a je to od utorka aj tak tá najšťastnejšia žena 🙂
v 16 tt mi lekár povedat ,, mamička bude celé krásne po vás až na jeden rozdiel ,, ja že na aký .. :D a bol to pipík :D a bolo to tak :D 😎 máme chlapa :*
ano, obidve tehu som bola na morfologicky UTZ v KE a tam oba povedal ze dievcata a obe mam dievcence a verila som mu, pretoze povedal, ze nepodpise sa pod nieco, co nevie urcite 😀
ano,doki nam povedal,ze budeme mat dievcatko,a aj mame,ale priu kazdom UTZ som sa pytala,ci jej nieco nenarastlo 😀 😀 😀
snivala som o dievcatku, rozpravala som sa s nou ako s dievcatkom cely cas.... v 17tt amnio, odtial sa dievcatko potvrdilo, ale na UTZ sa nechcela ukazat cely cas az ba 4D hned v prvom zavere roztiahla nozicky tak ze nic ine sa nespratalo do zaberu 🙂
pri porode si stryko-moj gybekolog roivil srandu ze uz "Matej" lezie von 🙂 aj ked pocas mojich nekonecnych hospitalizacii na gynde bolo moje dieta jedine ktore volali menom kedze som tam uz bola inventar🙂
narodila sa mi Natalia a teraz sa cim skor budem tesit na Nelku 🙂
Nie. Podla UTZ to bolo urcite dievcatko. No a narodil sa chlapcek.
odkedy som otehotnela,tak som citila,ze to bude chlapcek.hned od zaciatku.moj svk gynekolog mi tvrdil,ze dievcatko,no v uk mi v 20tt potvrdili chlapceka.ked moj doktor povedalz,e dievcatko,tak som len pokrutila hlavou,vedela som ze tara 😀 a jasne,ze mam doma krasneho syna 🙂
u nas detto, v 20 tt na morfologickom utz u obidvoch mi povedali, ze co to bude, prva baba druhy chalan a veru tak aj bolo 🙂 takze sme spokojni a mame krasny parik 😎
ale napriek tomu, ked som nakupovala prvu vybavicku pri malej, tak som pre ISTOTU nakupovala zltu, bielu, zelenkavu...a nakoniec dobre, lebo sme v pohode vyuzili aj pri druhom chalanovi 😀 🙂
pri prvom tehu mi po amnio na genetike povedali ,ze dievcatko,no uz som bola na tom dost zle a nakoniec som v 19 tt aj potratila (dosledok prave amnio) a v lekarskej sprave z patologie stalo "plod muzskeho pohlavia"
ahoj,mne prvé tehotenstvo povedal doktor v 20. týždni, že to bude chlapec, a potom už nevideli, ale vyšlo mu to a pri dievčatách v 20. týždni jednu povedal určite dievča, druhá možno a potom to v 30. týždni potvrdil, že aj druhá určite, ale moja kamarátka čakala dievčatko, mala aj vecičky nakúpené a zrazu sa narodil chlapec, takže z toho boli pár sekúnd v peknom šoku. Pri ďalších dvoch kamarátkach sa stalo, že sa doktori vyhovárali na všetko možné, aby sa nemuseli priznať, že nevidia alebo nevedia, takže myslím, že v prvom rade to záleží od doktorovej odbornosti a šikovnosti.
Ja som bola v 26tt na 3D, povedal dievčatko a aj tak bolo. Doktorka sa mi netrúfla povedať čo to je.
ja som mala rizikove tehu, na ultrazvuku som bola pri kazdej kontrole a od 16teho tyzdna mi hovorili, ze to bude dievcatko a aj bolo, vacsine znamym sa narodilo, to co im hovorili, ale poznam dva pripady - v jednom hovorili dievca, v druhom chlapca a kazdemu sa narodilo to opacne a jednym hovorili dievca, chlapec, dievca a bolo dievca
Mne povedali dievca aj vsetky cinske aj jonasove vypocty to potvrdili a je to dievca.
Áno,už od 12TT mi podľa utz doky povedal,že to bude chlapec 😵
Mne povedali dievčatko, aj to bolo dievčatko.. 😎
Vedela som to od 12týždňa.
Pri prvom nam povedali chlapca a bol chlapec 😉. Pri tomto tehu sme si dali urobit krvne testy, ktore povedali dievca a na 2 utz u dvoch inych lekarov nam povedali tiez dievca. Tak to asi bude dievca :O)
ahoj, nám na dvoch utz povedali dievčatko a aj máme dievčatko. ale kamoške celý čas tvrdili dievčatko a pri pôrode na chvíľku onemeli, keď sa narodil chlapček 😉
mne ano, v 24tt som bola na 3D a lekár povedal, že je to na 99% dievčatko... ale tiež som pri pôrode čakala, či náhodou nepovedia "máte krásneho synčeka" 😀
3x povedali dievčatko a aj sa nam narodila Tamuška 🙂)
my sme dlho nevedeli, az niekedy v siedmom mesiaci prisla ta sprava 🙂 - dievcatko a aj bolo 🙂
nam hned jednoznačne povedali aj pri prvom aj druhom tehu, chlapci a mame krasnych chlapčekov 😵
na dvoch ultrazvukoch mi lekár povedal, že to bude dievčatko....a bolo 🙂 ale pravdupovediac, ja som to cítila od začiatku a nielen preto, že druhé tehotenstvo bolo od začiatku úplne iné, ako pri prvom synovi.
ano

ano, narodila sa nam Timejka, aj na uzv nam to potvrdili, aj ja som citila ze to bude slecna... 🙂