Nečakané tehotenstvo
Jeeej, tak velmi ti gratulujem! Vidis, toto je to, co vacsina zien si nechce pripustit, ze ked to vobec neplanuje tak vtedy sa zadari. Ked to zeny moc prezivaju a pocitaju si vsetko, tak vtedy just to nie je. Gratulujem z celeho srdiecka!
Ked sa na to nesustredis tak prave vtedy sa to zadari. Tesim sa s tebou hrozne moc 🙂 Gratulujem
Potrebujem nazor. Teraz som sa vratila od lekara a povedal mi ze vidi vak velikosti 6mm. Ale pred tyzdnom mi skoncila menstruacia a dva tydne pred menstruaciou som tyzden spinila. Vobec ma nenapalo ze mozem byt teh. Doktor hovori ze vak je prazdny a mam prist o 10 dni este sa velmi cudoval ze som mala menstruaciu. Podla vypoctou by som ale mala byt uz v 8 tt plus nieco. Prosim o nazor lebo som z.toho vystrasena. Dakujem

@erka33 väčšinou sa zadarí,keď to najmenej čakáš.. veľa robí aj kompatibilita s partnerom.. s ex sa nám nedarilo.. s terajším dva krát z dvoch razov nečakane... Ale o to krajšie.. taktiež mi tvrdil,že budem mať problém... Krásne tehulkovanie prajem..