icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

winipega
25. okt 2011

@lenka3007 ved to tu pisem,ze ona necaka od nikoho radu,a presne to vystihla
@happy8051 ze ani v 16 by to neriesila tak ako ona "dospela".a suhlasim s tebou,aj ja tak beriem potrat len ako krajnu moznost pri poskodeni babatka alebo inych okolnostiach.

ja neviem,ak niekto zacne sex.zivot tak nepocita s tym co sa moze stat?my sme s mojim muzom tiez boli spolu ked som mala 17 a padlo tam aj slovo tehotenstvo aj ked som sa chranila vedela som ze sa moze stat ze otehotniem ale mali sme obaja v tom jasno-dietatko by sme nedali prec ani jeden z nas.a este mi je divne ked je o 15rokov starsi od nej tak on ma 34 tak to nie je az taky stary ze by surne potreboval deti...ty vole neviem sa zbavit pocitu ze sa tu niekto na nas pekne zabava 😀 😀

lenka3007
25. okt 2011

@happy8051 je divne, ze frajer deti chce a ona sa mu to aj tak boji povedat. Ved ked niekto dieta chce, tak bude reagovat len s radostou... Jedine, ze by nemala ciste svedomie 😒

ktore
25. okt 2011

@tamichloe aj ja som jej tak radila este na prvych strankach ale tazko je to.ona musi vediet.co je pre nu najlepsie.dohodnut sa partnerom pekne krasne kludne a mozno to mala urobit hned a vyriesilo by sa to hned.zalezi to na nich dvoch ako sa dohodnu.vsetko na nich.bolo by pekne keby ju mal rad.dozvie sa ze bude babetko a spevni to ich vztach.som zvedava ako mu povie a jeho reakciu.bodaj by to dobre dopadlo.teraz ma velky strach ale ked to povie a on ju polubi tak to bude krasne.ak by to zobral tak ze mu je ukradnuta len nech ma dieta tak to by bola sila ...

lenka3007
25. okt 2011

@winipega tak zo mna si srandu nerobi, lebo ja ju od zaciatku neberiem vazne. Ak je to skutocne, tak uz ako som pisala, ona to uz dopredu vie, co spravi, len hlada podporu v tom rozhodnuti, a ked si tu vymysla, tak ma to mrzi kvoli zenam, ktore sa jej od zaciatku snazili pomoct...

helenka333
25. okt 2011

ja už sa radšej nevyjadrujem zase tu skočí domňa tá ktorá pred dvoma dňami, ale čo už....ja tiež mám názor, že dieťatko je dar pre nás, a ja ich chcem mať 5 🙂...ešte sa neozvala briana? nemám čas čítať príspevky spätne...mám u seba moje 3ročné krstniatko, malú princezničku tak mám čo robiť 😀 😀 😀

winipega
25. okt 2011

@lenka3007 ja sa tiez v podstate uz len bavim 😀 no uvidime ako bude telenovela pokracovat 😉

nativanativa
25. okt 2011

BRIANA JE NEZVESTNAAAAAAAAAAAAAAAAA HOLA HEEEEEEEEEEEEEEEJ 😎 😎 😎
dievcata , ja odchadzam , mam povinnosti , mozno sa nieco nove dozviem az v 125 casti soap opera 😉 😉 😉
paaaaaaaaaaaaaaaaacko

lenka3007
25. okt 2011

@winipega no ja to beriem ako predpripravu pred vecernym "mama ozen ma" 😀 😀 😀 😀 😀

winipega
25. okt 2011

@lenka3007 😀 😀 😀

weronyca
25. okt 2011

ahojte, k comu sme dospeli? bude babo ci nebude?? 😖

tamichloe
25. okt 2011

@lenka3007 myslim,že si to nevymyslela a nezabijala tu čas vypisovanim...toť moj nazor

sirinka
25. okt 2011

co takto nadejnemu ockovi poslat toto video a tak mu oznamit, co sa na neho chysta 😀
http://tv.sme.sk/v/18137/zalospev-otcov-zbohom-...

lenka3007
25. okt 2011

@tamichloe ja som nepisala konkretne, ze si vymysla, ja som pisala, ze pokial je to skutocne, tak je podla mna ona uz rozhodnuta. a pokial si vymysla, tak jej to ide dobre, lebo vela zien sa jej tu snazi pomoct.... Ja som tu už za tie 2 roky co som registrovana precitala tolko pribehov z ktorych sa potom vykluli podvodnici. Preto to neriesim, napisala som svoj nazor a pockam si na rozuzlenie 😉

tamichloe
25. okt 2011

@lenka3007 hm,tak je to smutne,ked si tu niekto vymyšla,a potom ho tu chlacholíme...aj ja som zvedava...ale teda aj koniec si môže vymyslieť..pa

lenka3007
25. okt 2011

@tamichloe zvycajne sa podvodnik sam zamota do svojich lzi.. Ja sama som tu uz nikolko krat potrebovala pomoc od mamiciek a rozhodne som reagovala na vsetko, ked som musela odist, tak som napisala, ze idem prec a ked som aj vedela, ze tu cely den nebudem, tak som mamickam napisala. Ide o to, ze ona sa nejako konkretne nevyjadruje...

irriss
25. okt 2011

@lenka3007
a prave proto, jak uz jsem napsala nahore, Leni, prave proto je lepsi se vydavat "za nemoznou" ... 😉 ☹

irriss
25. okt 2011

@tamichloe
ale ten konec briana uz nakousla.."ze si to rozmyslela (skoro) a dite si ASI necha..... 😉"

lucula73
25. okt 2011

baby ja nechápem prečo sa do nej obúvate.....písala že cez deň sa jej moc nedá na pc...nie každý je doma a nie každý má v práci počítač.... 😠

irriss
25. okt 2011

@nativanativa
neni nezvestna, ona napsala , ze tu pres den byt nemuze ... 😉
pak ale v dalsim prispevku napsala, ze v noci pracuje........ 😉
Mezitim chodi vencit psa............ 😉

sirinka
25. okt 2011

ved ona este mozno chodi aj do skoly...nie? 19 rocny teraz maturuju predsa, ci? a pokial neskor nastupila na zakladku...tak maturoovat moze kludne aj v 20tke...

lenka3007
25. okt 2011

@irriss ja od teraz zaujimam polohu "mrtvy kapor" a idem len číhať 😉

irriss
25. okt 2011

@lucula73
precti si to cele... 😉
myslim si, ze je to vazne zbytecne a admin. by to mel i zavrit ne-li smazat...
Jakmile sem nekdo prijde po tydnu a precte si zacatek a konec, odsoudi NAS, co jsme se snazili a zrejme i naleteli...
Pokud potrebuju pomoc,protoze "HORIIIIIII" a hasit neumim, protoze nemam zkusenosti...a resim to touto internetovou formou, musim zvolit ten spravny cas...pokud ne, uz predem vim, ze je to zbytecne...briana se zapsala dnem sveho prispevku..bud je jedna z nas a nebo je nova..da se cokoliv..ale spousta veci je doslova do nebe volajicich..

p.s. Takze zaver je jaky? My se do ni neobouvame, naopak se zouvame... 😉 🙂

winipega
25. okt 2011

@irriss cele je to divne 😕 suhlasim s tebou,ak sem napisem problem tak cakam co mi kto poradi a som vdacna za rady ale tato slecna si pise svoje,hore dole mota sa...najprv dieta chce partner ona nie,potom sa mu to boji povedat lebo... neviem preco ze by ju podozrieval,cele je to ozaj divne,a pise ze maju sex raz za mesiac z potreby...ak chalan chce dieta tak vie ze to raz za mesiac nestaci,chalan chce dieta ale ani jej nezavola ako dopadla u lekara 😲 a pride z prace a bez slova ide spat? tak neviem,to je uz same o sebe hovadina.

irriss
25. okt 2011

@tamichloe
kde vypisovala? za 3 dny splodila 39vet... 😠
Opravdu "bolestny porod" 😠

☹ uz jsem zla i nastvana..protoze je to porad dokolecka....
briana nespolupracovala, hodila do eteru 5 radek, a sla do skoly, pak vyvencit psa a sem jen nakoukla a hned zas zavrela dvere..

napsala mi do IP, ze moji nabidku Skype prijima...nejmensi naznak o spojeni neprojevila...!!!!!!!!!!!!!!!!A toto, co pisu znamena primy "styk" s autorkou..jsem tu 3 dny, pro ni...tak jako ostatne dalsich..vysledek ? nulla

annaopialova
25. okt 2011

ahoj tes sa z toho tehotenstva lebo dnesnej dobe kolke mamicky chcu babatka a nemozu clovek pri prvom okamihu ma zmiesane pocity ale to su hormony najkrajsie bude to ked zacnes citit prve pohyby tj medzi 4 a 5mesiacom

erzebet2
25. okt 2011

A vidim,ze to dopadlo podla mojich ocakavani...dalsia telenovela sa bude volat Briana a jej "tehotenstvo"..uz ma nikto nepresvedci ,ze toto je realita, z takychto ludi aj ked su v puberte nikdy nic dobre nevyrastie a chce sa mi z toho vracat 😝

crapula
25. okt 2011

baby, ved to je smiesne ze tu cely cas pri PC vysedavate a doma mate deti. briana dojde, ked bude moct alebo chciet to neznamena, ze si pribeh vymysla alebo co

lenka3007
25. okt 2011

@crapula ja som doma sama, ja mozem 😉 😉 😉

crapula
25. okt 2011

@lenka3007 ale ved jasne, ja len ze ak si tu precitam par prispevkov tak si tu pripadamam ako zo slnce seno kde babky furt kecaju a ohovaraju a vedia o vsetkom co sa deje.

ela2710
25. okt 2011

@sirinka ja len tak na okraj - maturuju teraz 18-rocny, tí co nastupili o rok neskor /ako ja/ maturuju ako 19-rocny 😉
ale mas pravdu ak ma niekto 5-rocku moze maturovat aj v 20-tke, ale to, ze ide mozno ide maturovat za pol roka jej nebrani reagovat, nie?
@irriss ja som sem ani neprispievala, od zaciatku sa mi to videlo divne, je to uplne idiotska tema, pretoze nikto ale absolutne nikto jej nepomoze rozhodnut sa - rozhodnut sa musi sama, ak je vobec pravda to, co pisala. Neverim, ze by jedna baba napisala na mamickovske forum nieco taketo, ja neviem, ale uz je podla mna trosku neskoro nato, ze dieta nechce, ked ho nechcela mala brat antikoncepciu, alebo mali ho nechciet pred tym nez ho splodili a nie sexovat bez ochrany a potom revat, ze nechcem dieta - je to totalne nezodpovedne, toto bude len nejake dieta, co sa doma nudi, keby toto cele halo okolo nechceneho tehotenstva myslela vazne, tak by sa aspon zaujimala o vase odpovede a ona hra mrtveho chrobaka.