icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

sirinka
25. okt 2011

@ela2710 a ako je to mozne, ja som maturovala 18 rocna a chodila som len do 8rocnej zakladnej skoly a teraz maju predsa o rok dlhsie...9 rocnu...?

ela2710
25. okt 2011

@sirinka lebo ti vychadzaju zle roky, nie? tym, ktory nastupili do zakladky v 6 rokoch, maturuju na 4-rocke v 18-tich, mne ,,zle vychadzaju roky" teda maturujem ako 19-rocna

sirinka
25. okt 2011

@ela2710 nie, nastupila som nacas do skoly ako 6 rocna...

erzebet2
25. okt 2011

@crapula a keby sme vedeli ze ci je toto pravda tak to aj skonci ako slnko,seno a par facek!

lucula73
25. okt 2011

@irriss čítala som to tu celé,nedalo mi to,napínavosti je tu dosť 😀 ...len sim myslím že keď bude mocť,tak určite napíše,či už pravdu alebo výmysel 😉 .ale skor si myslím že má zo všetkeho zmatok.... :-
mne ale nesedí len tá jedna vec,že pracuje iba v noci/jedine v pekárni/....tak čo tu potom robila o 22- 23h..... 😕 😕

ela2710
25. okt 2011

@sirinka zakladna skola:
1.rocnik - 6 rokov, 2.rocnik - 7 rokov, 3.rocnik - 8 rokov, 4.rocnik - 9 r., 5.rocnik-10 r., 6.rocnik-11rokov, 7. rocnik-12rokov, 8.rocnik - 13 rokov, 9.rocnik - 14 rokov,
stredna skola: 1.rocnik -15 rokov, 2.rocnik - 16 rokov, 3. rocnik -17 rokov, 4.rocnik -18 rokov

erzebet2
25. okt 2011

@lucula73 alebo v eskortnej sluzbe 😀 to sa mi zda vzhladom na okonosti najpravdepodobnejsie

irriss
25. okt 2011

@ela2710
zapomnela jsi, ze nekdo muze i 3x propadnout 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ela2710
25. okt 2011

@sirinka a zle vychadzaju roky tym, co sa narodili medzi septembrom az januarom - pretoze napr. ked sa dieta narodi 5.7. tak v septembri ide do skoly ako 6 rocne, lenze ak sa dieta narodi ako ja 27.10. tak v septembri nema este 6 rokov, ale az v oktorbi, tak caka a ide do skoly buduci rok, kedy ma v septemrbi sice este stale 6 rokov, ale v oktobri ma uz 7 a je starsie od ostatnych...

ela2710
25. okt 2011

@irriss ved to je jasne 😀 😀 moj spoluziak prepadol raz, ja len tak, lebo sa pytala, ako moze niekto maturovat v 18-tich

macamac
25. okt 2011

@ela2710 pozor! prváci nastupujú do 1. ročníka 6-roční-to znamená, že behom prvého ročníka majú 7 rokov
takže si to posunula všetko o rok
deviataci vychádzajú 15 roční, tým, čo zle vychádzajú roky idú 16-roční 😉
@sirinka

ela2710
25. okt 2011

@macamac jasne, ved ja to chapem, ze koncia uz ako o rok vacsi, ale vravim o zaciatku - do maturitneho rocnika idu 18 a 19-rocní ziaci, ktorí samozrejme pocas skolskeho roka predsa ,,zostarnu" 🙂

rubinka
25. okt 2011

Ježiš baby vy to ešte riešite, ved nič čo tu napísala do seba nezapadá. Tak najskôr že partner dieťa chce dokonca ho podozrievala že ju naschvál oplodnil 😀 a potom zahlási že išiel kľudne spať a nezaujímalo ho či je tehotná, tak druhý muž keby túžil po dieťati tak sa nevie dočkať kedy sa to dozvie a nie že on ide spať a sere na to. Ďalšia vec pracuje v noci ale chodi na pc zásadne len večer a v noci tak to je zaujímava práca ešte aj psa pri tom vyvenči 😀 akože je totálne komické ako sa to dievča zamotáva do vlastných klamstiev lebo už sama nevie čo kedy napísala...

kaja73
25. okt 2011

@ela2710 V 18 sa maturovalo ked bola 8 rocna zakladka,teraz ak ti dobre vychadzaju roky maturujes v 19 ak zle tak v 20-to bude pripad mojho st.syna. Ono totiž ak nastupis do skoly v 6 rokoch ,tak este v priebehu prveho rocnika takmer vsetky deti dosiahnu vek 7 rokov-takže ak je maturita na konci 4 rocnika ,tak takmer vsetci už maju 19. 😉 Ja som majova,chodila som na 8 rocnu zakladku a maturovala som v 18-nie v 17.

ela2710
25. okt 2011

@macamac ja som vysla zakladnu ako 15-rocna, pri com mi zle vychadzaju roky, 16 som mala ako v oktobri v 1.rocniku na strednej 🙂 to sa neda tak jenoznacne povedat, ale da sa povedat v kolkych rokoch vchadzaju ziaci do rocnika

irriss
25. okt 2011

@ela2710
odpovim ji za Tebe..muze odmaturovat zrovna tak jako ja: cast v18ti s briskem a zbytek s miminkem v naruci😉..i tak se da odmaturovat😉

macamac
25. okt 2011

inak pozerám-včera som dočítala po nejakú str. 20-a dnes-vy ste ale plodné 😀
už ani nedočítam
hlavne,ak to teda vraj vyzerá, že niekto si vymýšľa 😕

irriss
25. okt 2011

@macamac
kdysi byla jen osmiletka 😉

ela2710
25. okt 2011

@kaja73 ale mne zle vychadzaju a maturovat budem v 19-tich, ved to uz pochopte - maturujem v maji, teraz v oktobri mam 19 rokov, takze aj v maji budem mat 19 rokov, teda az ked vyjdem skolu budem mat 20 rokov - bude to v oktobri 2012 kedy uz budem mat davno po mature

macamac
25. okt 2011

@irriss viem,aj ja som chodila 8 rokov 😉

ela2710
25. okt 2011

@irriss jasne, ved aj ja idem maturovat s babatkom doma 🙂 ty si maturovala tehu?

minerwa
25. okt 2011

@rubinka
Súhlasím , je to celé nejaké divné.....

irriss
25. okt 2011

@ela2710 ano, nosila jsem cely skoni maturitni rok brisko az do 4.patra ...vytah byl povolen jen pro profesory...ufff jen pri te vzpomince...a nekolikrat nahoru a dolu pri presouvani z ucebny do ucebny...
@macamac .. 😉 ja vim, ze jsi stara skola.. 😀

kralicica
25. okt 2011

vy ste ešte stále tu ? :D

macamac
25. okt 2011

@irriss 😀 😀 😀 že staráááááááááá 😀 ok-beriem 😀 😀 😉

irriss
25. okt 2011

@kralicica
ano..ale to ty taky, ne?? My cekame na brianu..za chvili je konec vyucovani... 😉

kralicica
25. okt 2011

@irriss :D to vážne? a ako príbeh pokračuje? nechce sa mi čítať. ten jej frajer to prespal? nič nové?

vejinka
25. okt 2011

@briana ty niesi zla baba si len zmatena v soku. V klude to treba predychat a necakat ze sa nieco vyriesi samo. Budes musiet pozbierat sily a pozriet sa pravde do oci. Pravda ktora uplne zmeni tvoj zivot aj zivoty tvojich blizkych. Pravda ktoru nemozes utajit. Pravda ktora ta za rok a pol bude volat mama. Pravda ktorej das najkrajsie meno. Pravda ktora ti urobi tvoj zivot ovela krajsim. Nebran sa prijmi ju a nezabudni ju lubit.

irriss
25. okt 2011

@kralicica
no kdybych byla zlomyslna, poslala bych Te, at si to prectes, ale prisla jsi "v miru" 😉 😀 , tak Ti reknu obsah poslednich 5ti stran..
NIC..

asi neslyseli budik, ale v tom pripade, chudak pes 😉

lenka3007
25. okt 2011

@irriss bodujeeeeeeš 😀 😀 😀 😀 že za chvilu konci vyucovanie 😀 😀 😀 😀