icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

rubinka
25. okt 2011

A nepísala že študuje externe? Či mi už šibe? 😀

luciana789
25. okt 2011

ahojte baby, včera večer som túto diskusiu začala čítať a som strašne zvedavá ako to dopadne 🙂

irriss
25. okt 2011

@lenka3007

no nechci to prehanet, preci jen nejake to procento na to, ze to muze byt pravda schovane mam i ja..ale zatim, mne nicim to devce nepresvedcilo 😉 ..
V nejhorsim pozadame o zmenu tematu a dame tomu nazev napr. napriklad...."Brianina skola"..je to i dvojsmyslne a tim padem nehrozi, ze jsme mimo misu.. 😉

lenka3007
25. okt 2011

@irriss a čo tak "šeherebriana" 😉 Ja osobne tomu davam tak 0,25% tak uvidim, ci sa mi vklad oplatil 😉
Ale počkaj, za chvilu sem naleti sudruh admin a hned sme zmazane pod ciernu zem 😀

sirinka
25. okt 2011

@macamac
@ela2710 ok, ok, uz chapem...uz som to spocitala 😀

irriss
25. okt 2011

@lenka3007
muzem pokracovat na Skype..briana ho ma, pokud teda pri hledani nezabloudi i se psem... 😉 🤐

irriss
25. okt 2011

@lenka3007
Manuelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..skoda, ze tu nefunguje zvuk... 🙂

lenka3007
25. okt 2011

@irriss ty si jej vazne dala svoj skype?

crapula
25. okt 2011

inak kebyze som briana a precitam si tieto prispevky tak sa tiez neozvem..

irriss
25. okt 2011

@lenka3007
neveris, ze? No ja uz taky ne.. ☹

p.s. dala vcera v 19:09..

luciana789
25. okt 2011

na jednej strane si myslím, že to je pravda (pretože mi príde úbohé, aby si niekto niečo také vymyslel a ľudí tu takto zavádzal a mal na to vôbec čas), na druhej strane že to nie je pravda a to kvôli tomu, ako si sama protirečí. 😒

irriss
25. okt 2011

@crapula
kdyby sis precetla od zacatku VSECHNY JEJI prispevky,tak by ses TED timto prispevkem neozvala taky...
😉
Jen tak mimochodem..prispela jsi za posledni hodinu 2ma prispevkama v podobnem smyslu...,
?prispela jsi, kdyz to bylo na zacatku, uprostred nebo s Brianou? 😉
ono kdyz ztratis zacatek, a nemas zajem o prostredek, konec byva "smrtelny"..

lenka3007
25. okt 2011

@irriss verim, preto som tam nechala tych 0,25% nadeje, ze sa ozve...

irriss
25. okt 2011

@luciana789
o jakem case mluvis? Napsat sem 39 vet jak se ji hodi zvladne i 10ti lete dite... 😉

ze si protireci a je to ubohe je bohuzel pravda..

crapula
25. okt 2011

@irriss ano, prispela som aj niekde na zaciatku.. nemam to precitane uplne cele, ja len nechapem, preco si z nej robite srandu ked tu nie je???!!!

irriss
25. okt 2011

@crapula
ok, rekni mi, kdy tu je? a kdyz tu je, je se psem a NAS nevnima....NIKOMU neodpovida, nechapu tudiz rozdil kdyz tu je a kdyz tu neni..

traktor
25. okt 2011

@crapula vcera tu bola..pribudali prispevky..aj vtipne..a ona na to vôbec nereaguje..v podstate reaguje velmi malo..a to co da von sa doslova bije s tym , co predtym povedala.. skuste si precitat cisto len jej prispevky..nie ine..len jej..jej absolutne nevadi, ked si niekto robi srandu /lebo na to nereaguje, neuraza sa, neoponuje/, ..pride nieco povie, odide..

crapula
25. okt 2011

@irriss vies co ak je to naozaj pravda a ona ma trebars fakt skolu a preto tu nie je pritomna... na to, ze ti moze byt dcerou sa k nej nefovas moc pekne - robite si z nej srandu.

irriss
25. okt 2011

@traktor

Svata pravda!!
Dekuji, za vysvobozeni, konecne muzu vstat a odlepit se... 😉
Mejte se pekne, povinnosti volaji.. 😉

leslyelee
25. okt 2011

Ja proste nechápem, prečo by to malé, malo trpieť za vašu chybu!? ☹

irriss
25. okt 2011

@crapula
Momentalne v ni nevidim rozdil..ja mam za to, ze ONA si ze mne dela srandu..
Viz Skype..cekala jem a nic..a to neni sranda??
Bylo mi 40..odtud potud..

@traktor Ti dala Recept jak se zbavit pocitu, ze se ji smejeme, staci se zasmat tomu, jak si protireci SAMA AUTORKA briana
odchazim

irriss
25. okt 2011

@leslyelee
Jakou nasi chybu, to jako kdyz se rozhodne jit na potrat, bude to chyba nase?
fakt to uz je prilis.. 😠

asfodelka
25. okt 2011

@traktor
@irriss
Vy ste tu asi najviac.. kolko pridala do tejto temy prispevkov briana?na profile jej pise 39 prispevkov ale nezda sa mi ze ich tu je tolko...
rozmyslala som kde sa da robit v noci, ak vylucim zdravotnictvo, recepciu v hoteli tak ostava benzinova pumpa...ale popri skole?

pici
25. okt 2011

@irriss ja chcem tvoj skype.. to co ho tu len tak rozdavas? pche

lenka3007
25. okt 2011

cez den skolu, v noci pracu...šikovne dievča 🙄 🙄 🙄

leslyelee
25. okt 2011

@irriss Nie prepáč, ja som nereagovala na vaše príspevky. Ja som písala k úvodnemu príspevku... 🙂

jabadaba
25. okt 2011

@winipega no mozno sa jej nechce prispievat. Nie je nezvycajne zalozit temu a potom stratit chut diskutovat alebo len proste nie je cas ci energia. Vsak ma dotycna co riesit. Sediet za netom jej asi nepomoze. Ak zakladala temu tak zrejme pod tlakom emocii, mozno potrebovala len dostat zo seba von svoje obavy, pocity, uvahy, vsetko co sa jej melie hlavou. Asi nema komu povedat co ju trapi. Tie jej prispevky mne prisli ako take nesurode tapanie, zmatok v pocitoch ci myslienkach. Tomu zodpovedal aj obsah jej niektorych prispevkov. Ako napriklad ten o psovi. Nam sa to moze javit v danej situacii ako absurdne, co aj je, ale pre tak mladu babu s neperspektivnym partnerom, na prd rodinou, tehotentsvom to mohol byt taky vykrik do tmy, take bezmyslienkovite konanie a uvazovanie. Obcas sa to stane kazdemu, aj zrelsiemu cloveku, ze v istej zatazovej situacii su jeho uvahy skratovite, absurdne, v snahe hladat vychodisko clovek fakt sem tam potape voloviny.

crapula
25. okt 2011

@irriss prepac ak som sa ta dotkla, preto som to napisala, lebo mas syna starsieho od nej.. mne sa len nepaci, ked si niekto robi srandu z druhych ked sa momentalne nemozu branit(nie je pritomna) a ked druhi nevedia ci je to pravda alebo nie, len sa domnievaju.

katka888
25. okt 2011

@asfodelka
@lenka3007
ja so chodila do skoly doobeda na denne na vyske a od 14 do 22 do prace do telekomu. + soboty + nedele. volno som mala len stvrtok, kedy som mala skolu poobede a nestihala som ani rannu ani poobednajsiu smenu 😀 😀 😀
ak sa chce, tak sa da 😀 😀

asfodelka
25. okt 2011

@katka888 klobuk dole