icon

Nechcené tehotenstvo

briana
23. okt 2011

ahojte
mám velký problem a prosim vas tymto o radu. mam 19 rokov a vcera som zistila že som tehotna. MS mi meškala tri tyzdne, mne bezne meskaju a pri sexe si davame pozor tak som nerobila paniku. tri rozne testy mi vyšli hned silne pozitivne. zajtra sa chystam k lekarovi. moj priatel je odo mna o 15 rokov starsi, sme spolu 4 roky. deti velmi chce. ja nie. viem ze ked mu o tehotenstve poviem s potratom suhlasit nebude. co sa tyka financnej stranky a byvania je zabezpeceny. ale vztah nam nefugnuje. dalsi problem je moja mama, ta by ma tiez prizabila. teda mam moznost ist na potrat a nikomu o tom nepovedat alebo sa porozpravat s priatelom ale v tom pripade on ma na potrat nepusti. ja sa na deti necitim, nemam k nim vztah, je mi uplne nanič. čo by ste robili na mojom mieste??

ajca123
25. okt 2011

@sirinka no ja by som to nespravila,ale kazda matka je ina a moze sa stat ze jeji mama je taka...nevidime do nich.... Ani moja mama by ma nevyrazila...
no som len ja zvedava kedy jeden z mojich synu dojde a povie mami moja frajerka je tehotna 🙂 🙂
moji synovia mozu u mna a u muza najst oporu aj zajistenie 🙂 ja som na to psych.pripravena a muza si na to uz tiez pomalu pripravujem 🙂 🙂

habibi78
25. okt 2011

@katka888 ja mam doma 18 rocnu puberatacku..... velakrat sme sa bavili o tom, co ked.... upozornila som ju, ze keby k tomu doslo, tak by som mala chut ju v prvom momente zdrat ako hada 😀 ale pomohla by som jej s vychovou ako keby to dieta bolo moje vlastne.....bez ohladu na to, ci by so svojim priatelom ostala alebo nie....
takze @briana naber odvahu a povedz to mame....budu lietat hromy blesky....s tym rataj.....nechaj ju spracovat to v sebe a potom sa uvidi ako zareaguje..... daj vediet....

sirinka
25. okt 2011

@irriss a myslis, ze jej matka je skutocne az taka zla?

katka888
25. okt 2011

@habibi78
ano, nech je levica , nie medvedica, a nech ho zoderie z koze. napisem to hnusne, ale babo by som si nechala a jemu aj poslednu korku chleba od huby odtrhla po sudoch na vyzivnom. to si zasluzi !!! ked pojde na potrat tak on sa este rehotat bude ako dobre obstal !

sirinka
25. okt 2011

@briana no aspon by si mala kde pre zaciatok byvat...a mozno by ste si s ocom dokazali pomoct navzajom...

katy1979
25. okt 2011

@briana vyskusaj aj otca mozno sa v nom velmi mylis. tych ktorych povazujes za najslabsich a tych ktorí ti urcite nepomozu vedia veelmi prekvapit.

irriss
25. okt 2011

@sirinka
moje ano...

p.s. bohuzel soudim podle sebe, tudiz nejsem ten spravny neutralny pozorovatel..

briana
autor
25. okt 2011

moja mama nie je zla. ale je to podla vas vztah matka-dcera ked spolu chodime pit, na diskoteky a o normalnych veciach sa ani nebavime? 😒

katka888
25. okt 2011

@briana
laska ma vela podob 😉

katy1979
25. okt 2011

@briana tak je najvyssi cas zacat bavit sa. tvoja mama to zobrala z tej kamaratskej stranky.

habibi78
25. okt 2011

@briana ???????????????? 😀 😀 😀 😀 prepaaaaaaaaaaaaac...... 😀 😀

winipega
25. okt 2011

@lenka3007 😀 🙄

sirinka
25. okt 2011

@irriss no to ti nezavidim...uprimne...

@briana tak sa s nou o normalnych veciach zacni bavit, tvoja mama je zrejme este mlada baba a ma rada zivot...a urcite ma rada aj teba

briana
autor
25. okt 2011

a dalšia vec otec žije s babkou, ona ma 80 rokov, je zaryta jehovistka a jej najvacsou zalubou je skladovat vsetky stare veci čo najde v byte. ked sa niekto niečoho chyti že to vyhodi ma infarktove stavy. o špine ktora je v tom byte ani nehovorim

lenka3007
25. okt 2011

@briana no tak toto už nevydrzim 🙄 ked dokaze tvoja mama s tebou piť a discotekovať, tak ti hadam dokaze aj pomoct...

divne 🙄

irriss
25. okt 2011

briana moja mama nie je zla. ale je to podla vas vztah matka-dcera ked spolu chodime pit, na diskoteky a o normalnych veciach sa ani nebavime?

Dnes o 17:20 • Odpovedz • Páči sa mi to • •

Nezlobte se na mne, ale toto uz ne...
(dneska jsem se zminovala o socialnich vrstvach, ve kterych k tomu to pripadu muze dojit)..myslim si, ze jsem se trefila do cerneho...omlouvam se, nebyla bych objektivni a rozumna zena... ☹
pekny vecer..

traktor
25. okt 2011

@briana no ..prajem ti..aby si raz naozaj nemusela stat pred takym rozhodnutim..alebo aby si raz vôbec mohla......... a asi by uz trebalo skoncit.. a tuto temu uzavriet

sirinka
25. okt 2011

@briana len tak mimochodom, aj moja mama bola na diske z mojimi mladsimi segrami, obcas zajde na grilovacku z ich partiou a ja si s nou hocikedy vecer dam vinko 😀

lenka3007
25. okt 2011

@winipega vieme svoje 😎 pokracujem v hre na mrtveho chrobaka 😉

sirinka
25. okt 2011

@briana vies co moja, zacni rozmyslat stylom, ako to ide a nie ako to nejde... 😉 a hned sa ti bude lahsie na svete zit...

briana
autor
25. okt 2011

mame to poviem...ale nie dnes dnes mam fakt dosť ☹
myslim že možte tuto temu aj zrušiť. dakujem všetkych čo sa snažili pomocť.

silvia.t
25. okt 2011

@briana urcite sa o tom pozorpravaj aj s mamou....
a tomu dementovi by som to vytmavila 😠
ako pise @habibi78 uplne suhlasim!!! drzim palce nech sa rozhodnes spravne,ty sama najlepsie vies...
inac zaujimalo by ma odkial si,ak nechces neodpovedaj

traktor
25. okt 2011

@briana velmi spravne rozhodnutie..staci napisat adminom, ze koncis..konecne

sirinka
25. okt 2011

@briana poziadaj adminov....vsetko dobre cica!!!

skeptik
25. okt 2011

@briana Ty si hlavne uvedom, ze co sa toho tehotenstva tyka, tak to je len tvoje rozhodnutie. To znamena, ze ak s tym nechces pokracovat, tak nepokracuj. Ak chces, tak pokracuj. Ale akokolvek sa tvoja matka zachova, nic ju do toho nie je a nemozes zodpovednost za tvoje rozhodnutie (to je jedno ktore) zvalit na nu.

Pokial sa rozhodnes pokracovat v tehotenstve, tak si najdi pravnika, ktory ti pomoze dostat tebe prisluchajuce fnancne prostriedky od (ex)partnera.
Pokial si rozhodnuta tehotenstvo ukoncit, tak to urob co najskor, cim dlhsie budes cakat, tym dlhsie bude trvat zavriet definitivne dvere za ex a zacat novy zivot.

winipega
25. okt 2011

@lenka3007 TAK TAK,inak vidis to co ja?? niekoho tu absolutne nezaujima co bolo o nom popisane...ziadna reakcia,nic 😀
@irriss myslim ze si trafila uplne presne.

Ach jo zavrite tuto temu bo aj varit a prat uz musim 🙂

briana
autor
25. okt 2011

@traktor nikoho som nenutila to tu čitať, ani sem prispievať

katka888
25. okt 2011

@briana
jasnacka, dnes sa daj dokopy, podla moznosti odstahuj, oddychni si a zajtra hod rec s maminou... podla toho co pises to mamina zvladne. a daj vediet 🙂
mas to tazke , len 19st, stoji to fakt vela energie to riesit, ale neboj, kazde rano slniecko vychadza na oblohu, aj tebe coskoro vyjde... a mozno nim bude babo ak sa s maminou dohodnete, ze to zvladnete

raza
25. okt 2011

@briana drž sa a neboj, porozprávaj sa s mamou, teraz to vidíš čierne, ale možno to tak len vyzerá 😉

traktor
25. okt 2011

@briana ved ok..ale aj tak je super, ze sa to tu zavrie..