Nechránený sex na druhý deň cyklu
Dobrý deň,viem že je to otrepaná téma ale dosť ma lepí a som v strese.S priateľom sme mali nechránený sex v 2.deň cyklu (cez menštruaciu) ,ale neurobil sa domňa.Moj cyklus trvá 29dní. Na 16-ty deň od pohlavného styku som si spravila tehu test a bol negatívny.Myslíte ze som robila test skoro alebo mozem byt tehotna? Za kazdu odpoved dakujem. Dieta si momentalne nemozem dovolit
Neviem ,mam dva dni pred menštruáciou a mám stále chuť na sladke a oblubené jedlá inak nič
a prečo si si robila test? máš nejaké príznaky?..cez menštruáciu je málo pravdepodobné že otehotnieť ale nie nemožné..no ak sa urobil mimo teba tak nemôžeš byť tehotná..
@gabika20 mam len chuť na sladke a oblubene jedla inak nič,robila som si test aby som sa upokojila ale nepomohlo to napriek tomu že bol negativny, on sa v ten deň vobec neurobil ani pred ani po sexe,ide o ten test ,nerobila som ho skoro?
@sabisabina123 a prečo si ho neurobiš znova?veď pre svoj pocit. Keď budeš na 2 testy s latenciou pár dní od seba negatívne a ani nepredpokladás, že by si bola tehotná, tak ozaj nebudeš. ..
@sabisabina123 Test=vyhodené peniaze. Počkajte na menštruáciu, ak nepríde dva týždne, choďte ku gynekológovi.
@sabisabina123 zbytocne nervacis, pretoze ste mali styk na 2dc a pritom sa do teba neurobil....a chut na sladke mam aj ja vzdy pred ms....takze klud

máš aj nejaké príznaky? 🙂