icon

Nechuť na cigarety, bolesti v podbrušku

macko1007
4. mar 2018

Ahojte , na vajecniku som mala veľkú cystu a tá mi spôsobovala skoro mesačný zápal .Vybrala som 2 ATB a stále to nezaberalo tak som isla na laparoskopiu s tým ,že mi zoberú cystu a poprípade ošetria aj to ,čo nude treba .Zobrali mi cystu .bolo to 9.2.2018 ... hneď na další deň som začala krvácať a krvácala som 6dni.Bolo to ako menstruacia ,no vzhľadom nato,že som užívala antikoncepciu (2roky)ktorú som v januári vysadila a dostala som menzes 31.1.2018 trval 5dni tak neviem či to mohol byt aj on.Teraz mi menzes mešká ,no 22.2.sme mali nechránený sex cez ovulaciu .Robila som 2testy týždeň po sexe ale vyšli negatívne .Je tam nejaká šanca že by som bola tehotná ? Príde mi zle okolo obeda ,nemám chuť na cigaretu ,mám bolesti v podbrušku akoby mala prísť menstruacia ...Kedy si mám spraviť další test ?dakujem

nika898
4. mar 2018

@macko1007 presne tieto priznaky som mala pri prvom tehu a skor ako mi to potvrdil test tak mi to potvrdila cigareta (bolo mi po nej zle a vobec mi nechutila) a pohar vina (ktore som normalne milovala a zrazu mi bolo z jedneho pohare zle). Tyzden po sexe je skoro robit test. Najskor ti nieco ukaze mozno tak den dva pred ocakavanym menzesom no najlepsie je ked si spravis ked uz meska. A najlepsie je robit test rano. Daj potom vediet.

macko1007
autor
4. mar 2018

@nika898 kúpila som si drahší test clear blue tak uvidíme ako to dopadne ,na tom prúžku čo som si robila v piatok duch bol.

nika898
4. mar 2018

@macko1007 tak sprav rano test a daj potom vediet ale myslim ze bude pozitivny 😉

macko1007
autor
5. mar 2018

@nika898 robila som clear blue tak mi neukázalo nič ,dnes tento ..vidíš tam niečo ?

nika898
5. mar 2018

@macko1007 nevidim 🙁. Kedy ti vlastne mala prist ms?