icon

Neustály tlak v podbrušku

gabrielapatrik
20. nov 2012

Ahojte mamičky a budúce mamičky...
Znova by som Vás chcela poprosiť o radu, zas som tu s tým istým problémom ☹ ... Neviem si dať rady... ☹ Nemyslite si, že som nejaké psycho, ale cítim sa pomaly tak...
Takže ako som už v predchádzajúcich diskusiách spomínala, som tehotná, lekárka predpokladá - 6 pozitívnych testov, HCG 412 (v pondelok)... Je to začínajúce sa tehotenstvo...
Mám neustále bolesti v podbrušku, necítim sa ako pred menzesom,a ni kŕčovitá bolesť to nie je, ale cítim veľký tlak v celom podbrušku... Je pravda, že ma občas "zašivorí" ako pred menzesom, ale to som mala aj pri synovi...
Bojím sa, mimo maternicového tehu, alebo potratu ☹ ☹ ☹ ☹ , som s toho nešťastná a na nervy...

Nemáte niekto skúsenosti podobného rázu? Ďakujem veľmi pekne za každý komentár... Prajem Vám všetkým pekný večer...

Strana
z2
cora41
30. nov 2012

@gabrielapatrik JUPIIII 🙂tak vidis a tak velmi si sa bala 🙂 Vsetko je tak, ako ma byt... Kedy ides na dalsiu kontrolu?
Ja idem v pondelok 10.12, to budem v 6tt + 4 a to by uz mohlo byt nieco vidiet🙂 aspon sa budeme modlit vsetci..
Tesim sa este raz a uz si to teda v klude uzi!! 🙂))

nela82
30. nov 2012

@gabrielapatrik prave idem pozriet,ci si nieco napisala,ako si dopadla-vidis,dopadlo to dobre.Uz nestresuj a uzivaj si to 😉

matuliku
9. dec 2012

Ja som v piatom týždni aj pár dní.Bolesti mávam ako keby mala dojsť menštrácia a nie je to stále našťastie no doktorka mi na to dala vitamíny a pomáha to celkom.A tiež povedala,že sa len maternica mení a pripravuje no držím palce nech je všetko v poriadku.Tiež som ho už aj na sone videla,ale vnutornou sondou bo sa schovava je ako zrnko ovsa 🙂 ale vraj je v poriadku

sadrianas
12. dec 2013

Ahojte, ja nemám vôbec žiadne skúsenosti ohľadne tejto témy ale tiež mám presne taký istý pocit tlaku v podbrušku už od poslednej MS, bola som aj u lekárky a ona mi povedala , že mám zväčšený vaječník a objednala ma na vyšetrenie chlamýdií a cytológiu. My sa tiež s manželom snažíme o bábätko a skôr si myslím,že som tehotná, ja viem, možno je to len môj subjektívny názor ale nemala ma skôr poslať na sono alebo mi vziať krv? Budem rada ak mi niekto skúsenejší poradí. Ďakujem vopred 🙂

Strana
z2