Nevedela som, že som tehotná. Je to možné?
Urcite ste citali clanok na tuto temu alebo videli nieco podobne v televizii. Je to vsak skutocne mozne? Moze byt zena tehotna a nespozorovat to? Prvych par tyzdnov, OK. Ale mesiace az do porodu... Mate s tym skusenosti? Stalo sa to vam? Mate kamaratku alebo znamu, ktora nevedela, ze je tehotna?
nasa studentka v skole rodila tyzden po mature a prisaham, ze to absolutne na nej nebolo vidno, ani ona nevedela, az kym nezacala rodit. z porodnice, kam ju z pohotovosti poslali, ju skoro vyhnal doktor, ze co blbne...mamu ma sestricku, ani ta nevidela, ale vybavila aspon sono, tam mudry mudr. uveril... a maly adamko je na svete
@warholette ja som prisla na moje tehotenstvo v 5 mesiaci.Mala som 39 r. a otehotnela som po 17r.Nemala som ziadne priznaky.Schudla som a pracovala 16 h šichty v praci.Mala som ist na operaciu s pruhom a den pred operaciou som citila pohyby.Na druhy den som teda sla k lekarovi na predoperacne vysetrenie a tam mi lekar potvrdil ze som tehotna.Bolo to v cechach kde som pracovala a lekar mi nato povedal len tolko."Ktera krava Vas tady poslala" 🙂
U nas jedna silnejsia vo vyzsom veku..takze ju ani nenapadlo ze moze byt tehu az kym nechytila bolesti isla na pohotovost a tam na nu rodime 😀
ja som nevedela do 18tt- lekar mi potvrdil tehu a rovno aj zdelil ze cakame dievcatko 😀 Nemala som ziadne priznaky, maleho syna okolo ktoreho bolo treba behat, novy dom stavali, nic mi nebolo, nic som si nevsimla. Resp. koncila som s kojenim akurat v tom obd, menstruaciu som este nemala, tak logicky mala po odstaveni zacat, sla som k dr. ze stale nic, skontroloval a ze tehu nie som (uz som bola, len v uplnom pociatku), potom ked ma aj napadlo, ze ci nahodou som neni, tak som sa vzdy nejako spolahla na dr vyjadrenia, ze som urcite neni. Az po case sa mi zdalo, ze citim babo v brusku (nieco navyse), tak som si urobila test a ten potvrdil, potom sme nabehli k dr a ten ma najpr vysmial, ze aj jeho kolegovi vysiel tehu test pozitivny a ze zbytocne si namyslam, az ked urobil sono a zistil ze tam je uz riadna baba, tak sa len rehotal. Na druhy den mi uz aj brusko vybehlo. Nikto nechapal ako druhorodicka si take daco nevsimne a tak co uz stava sa 🙂
@evittam beriem tvoj nazor,ale stojim si za svojim-poznam tu pani a viem co som pocula. A navyse tvrdim,ze kazda zena a kazde tehotenstvo je ine
Posledný augustový týždeň som bola na klasickú preventívnu prehliadku u gynekológa, dávam si na tom záležať, lebo menštruáciu mám raz do roka, niekedy ani to nie, teda na ňu sa spoliehať nemôžem. A pán doktor mi povedal: gratulujem maminka! a ja reku ďakujem 😀 (však mám doma krásneho štvorročného syna, veľmi šikovného 😀 ) no a pán doktor pokračoval: "vyzerá to na 12ty týždeň tehotnosti" 😲 Kebyže neležím, tak odpadnem 😀 Bez jediného príznaku, bez čohokoľvek 😀 Teraz spätne viem, že som bola maximálne unavená, ale ja som to všetko pripisovala tomu, že mám konečne voľno - v júni som popri práci štátnicovala na druhej výške, júl - povinná dovolenka od zamestnávateľa, tak som si fakt chcela oddýchnuť 🙂 No a teraz už každú chvíľu čakáme našu princeznú 🙂 (Pri synovi som to vedela okamžite, jednoducho som to vycítila, teraz nie 🙂 )
Prezivam si to na vlastnej koži. Vcera som bola na pohotovosti lebo som mala bolesti bruska a tvrdnutie...ked som tam s manzelom dorazila a sla na sono doktorbnas oboznamil ze som 18tt cize 5 mesiac tehotna.....bol to pre nas sok a pre doktora neuveritelne , ze som o tom nevedela..... Som druhorodicka ale ziadne naznaky ze som tehotna som nemala ...nechapala som tomu ako moze byt zena tehotna a nevie o tom. Ale uz tomu chapem 😉

Mam znamu ktora nemohla mat 10 rokov deti. Nemala menzes niekedy aj pol roka, ma aj ine zdravotne problemy a berie silne lieky. Mava stavy ze jej je celkovo zle, je unavena, vraca. Rozviedla sa z muzom lebo nemohli mat deti a nasla si ineho. Ako som pisala, byvalo jej zle, ale nepriberala, len mala casom tvrde brucho. Ked zacala citit zvlastne pohyby spravila si test. Tam boli dve ciarky, tak zbehla k lekarovi. Bola v 7. Mesiaci. Babo bolo menej aktivne, brucho jej vypadlo az v 8. Mesiaci aj to take mini. Porodila o mesiac skor, kvoli tym zdravotnym problemom ale inak dieta v poriadku. Tiez som sa cudovala ale ona tomu sama neverila, kedze 10 rokov napriek snahe nic. Krpate ma skoro 2 roky😉