icon

Novembrové tehuľky. Už to viem

triniti1979
11. nov 2014

Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3

Strana
misiatko81
11. nov 2014

Ahoj, ja som dnes urobila test a je pozitivny😃 co je pre mna uplny zazrak, som bola nastavena na asistovanu reprodukciu, kedze prve dieta sa podarilo az tak. Tak sa veeelmi tesim

triniti1979
autor
11. nov 2014

@misiatko81 tak to je úplne super. Gratulujem. A ako sa cítiš?

ivca88
11. nov 2014

Mickáá 🙂 na to su skupiny 🙂 daj si hore fotoblogy ... potom v lavej casti szránky mas zoznam skupin - klikni .. a daj vyhladat skupinu podla terminu porodu 🙂 ak taka neni ... tak ju zaloz 🙂 a postupne tam budu chodit vsetky zienky a budete si pisat co a ako 🙂 kedze ste na rovnakej lodi 🙂

triniti1979
autor
11. nov 2014

@ivca88 jooo ďakujem za pomoc, hneď sa na to idem pozrieť 🙂

lenz
11. nov 2014

Ahoj mne vcera potvrdili aj z krvy ;)

magda_sandorova
11. nov 2014

Pripájam sa, ja som to zistila v pondelok..testy ukazuju // takze sa tesim. doma uz mam 5 a pol rocnu slecnu...ku dr. idem az 1.12.tak dufaam, ze vsetko bude ok...okrem manzela to este nikto nievie 😀

misiatko81
11. nov 2014

Citim sa tak vselijak. Zdravotne uplne v pohode, aj prve tehu bolo uplne bez akehokolvek priznaku. Len akosi tomu neviem uverit. Pri minulomesacnej frekvencii sexu🙂 + moja dg, tak sa stal malinky zazrak😃 Zajtra idem k dr,tak som zvedava, co mi povie

rebeca196
12. nov 2014

ahojte, aj ja som sa v pondelok dozvedela že som tehotná, vyšiel mi pozit. test. Aj sa teším aj sa bojím (2 krát som potratila). Doma už mám 10 ročnú slečnu. K doktorovi som ešte neišla podľa mňa to je asi ešte zbytočné. Tak Vám aj sebe 🙂 držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

cifrafree
12. nov 2014

Ahojte aj ja mam peknu story. Velmi som chcela miminko, uz presiel skoro rok tak som prestala dufat. Zrazy mrcha neprisla. Prisiel narade test. Test negativny, sklamanie. Asi o dva tyzdne nato akosi mi nedalo strasne ma boleli prsia, tak ze idem to zopakovat 2 x test uz pre istotu a 2 x pozitivny, usmev na tvari sa mi vycaril ihned. Naseledovala navsteva lekara, ktory ma poriadnprestrasil. V maternici nic nebolo vidno, tak mi brali krv pre pripad zeby islo o mimomaternicove tehotenstvo. Dnes som volala o vysledky cela ztrpnuta a vysledok Pozitivny som TEHU ale vraj je to este skori tyzden preto to nebolo vidno asi. Tak ja len duuufam ze tomu malemu tam vytvorim to najlepsie prostredie a bude dalej pekne raaast. Tesiiim sa a tesim aj so vsetkymi ktore su na tom podobne, pekny dnik vam vsetkym 🙂

cifrafree
12. nov 2014

Prepacte za chyby ale to z tej roztrzitosti 😀

beatapittnerova
12. nov 2014

Ahojte, aj ja som si robila v cera test poobede a vysli mi dve ciarky,ale dnes som test zopakovala kupila som si uplne ine testy a tiez mi vysli dve ciarky,ale slabsie ako je ta prva. A chcela by som sa s Vami poradit kedy by som mohla ist ku doktorovi aby tam nieco videl? Podla mojich vypoctov by mi mala meskat tyzden,ale neviem na isto lebo mavam nepravidelnu.A dost ma pobolieva brucho asi tak 3-4 dni a mavam zastavene vetry je to normalne? Toto by bolo moje prve babo. ďakujem za odpoved.

clarissa
12. nov 2014

@triniti1979 ahoj,uz si aj objednana na prvy ultrazvuk? ja mam tiez // a idem zachvilu volat dr a vyzistit kedy si to mam prist potvrdit 😵

triniti1979
autor
12. nov 2014

@clarissa ahoj, ja som volala sestričke v pondelok, s tým že som sa jej pýtala či stačí prísť tak o 2týždne, povedala mi že jasné ak je tehotenstvo chcené. (a ak nie sú problémy) To už bude aj na ultrazvuku vidieť všetko č treba a nemusím tam chodiť ešte raz za tým účelom, a to mi už dá aj knižku 🙂.

lucinkao
12. nov 2014

Ahojte pripajam sa zajtra idem k dr nech mi potvrdi tehotenstvo tak som zvedava hadam ma nevyrazi z ambulancie inac doma mame 10 mesacneho drobca 🙂

clarissa
12. nov 2014

@triniti1979 ja som volala pre chvilou a mam prist buducu stredu,tak uvidime no 🙂 a podla tehotenskej kalkulacky mi termin vychadza na 20.jula,coz je presne na moje narodeniny,takze by to bolo mile 😵 a syna mam narodeneho 17.jula,takze ani to by nebolo zle 😉 inak musim zaklopat,ja sa zatial citim super 🙂

@lucinkao ahoj,ja mam doma dvoch 😉

lucinkao
12. nov 2014

@clarissa ja som uz muzovi povedala ze druhym koncime 😀 prve tehu som vela lezala v nemocnici tak dufam ze teraz to bude ok

triniti1979
autor
12. nov 2014

@clarissa 🙂 mne vychádza term na 21.07

clarissa
12. nov 2014

@lucinkao ja som po kazdom porode povedlala ze koncime 😅 ale tak na porod sa zabudlo a zas som vykusala... 😅 a tri deticky bol moj tajny sen tak sa tesim ze mi to celkom vychadza,,drzim palce aby vsetko prebehlo hladko 😉
@triniti1979 takze hned po nas 🙂 no uvidime,ja som mala oba porody vyvolavne,obavam sa ze bude aj treti 😒
inak,nevytvorime diskusiu julovky 2015?alebo budeme pisat tu?

lucinkao
12. nov 2014

@clarissa ja som uz rozmyslala ze vytvorim skupinu len cakam nech mi to aj mudr potvrdi

triniti1979
autor
12. nov 2014

@clarissa vo vlastnej podstate je to asi jedno ja som ho už chcela založiť ale som tu nová a nepoznám žiadneho administrátora a potrebuješ ho k tomu, aspoň myslím ... 🙂

clarissa
12. nov 2014

@triniti1979 nie netreba,zalozis to takto isto ako si zalozila tuto akurat ze sa bude volat julovky 2015 😉 vyse bab sa tu zoskupi,,,ale myslim ze mozes aj tuto temu premenovat na julovky 2015 kedze ty si jej zakladatelka 🙂 aby sme teda mali vsetky rovnaky v termin v rovnakom mesiaci 🙂

@lucinkao ja som este poslala muza na jeden tehu test,som mu povedala ze uz posledny 😝 ale tak buducu stredu uz budem vediet presne 😵

triniti1979
autor
12. nov 2014

@clarissa 🙂 počuj ja som už mimo , Júlovky 2015 sú už založené poď tam keď si dáš termín pôrodu do profilu automaticky ťa tam hodí.... 🙂

clarissa
12. nov 2014

@triniti1979 ja viem lenze to prave nechcem zatial zverejnovat v profile 🙂

lucinkao
12. nov 2014

@triniti1979 a mne neukazalo taku skupinu

triniti1979
autor
12. nov 2014

@lucinkao a más v profile termín predpokladaného pôrodu?

lucinkao
12. nov 2014

@triniti1979 vidis vsak nemam lebo som si zatial len na nete pocitala az zajtra budem vediet presne

ashanty011
12. nov 2014

ahojte, aj mne v pondelok vyšiel pozitívny test. K dr. mám isť až 24. aby bolo všetko pekne vidieť..mám trošku aj strach kedže máme doma dvojročnú babulku, a ešte k tomu po cisarskom neviem či to nieje skoro. máte niektorá s tým skúsenosť?

nika.r
12. nov 2014

Ahojte,
Pridavam sa k vam. Este minuly tyzden mi vysli pozitivne testy, stale sa mi to zda neuveritelne. 🙂 doma mam uz dve uzasne deticky a tretie bol nas sen.
Stihla som vsak uz ochoriet, tak sa liecim vsetkymi moznymi prirodnymi prostriedkami a verim, ze babulko bude v poriadku, lebo ho pri mojom kaslani musi poriadne natriasat. Ku gyn. Idem az 28.11., ale bola som uz u praktickej konzultovat chorobu a sposob liecby a upokojila ma, ze sa nic nestane, len mam vela oddychovat.

Uz ste to hovorili rodine a znamym? My to pre rodinu a hlavne pre deti nechavame ako prekvapko na Vianoce. Uvidime, ci sa podari dovtedy utajit. 🙂

lucinkao
12. nov 2014

@nika.r ahoj aj ja by som to chcela povedat vsetkym z rodiny az na vianoce

nika.r
12. nov 2014

@lucinkao tak snáď sa nám to podarí dovtedy utajiť. 🙂 Pri prvých dvoch mi bolo dosť zle, tak keď to bude aj teraz, asi to praskne skôr.

Strana