Novembrové tehuľky. Už to viem
Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3
@cifrafree ahoj, ja som bola na vyšetrení včera, v 5tt + 3 a videli sme už dutinu aj žĺtkový vak. na srdiečko je ešte skoro. objednala ma znova o 2 týždne a to už budeme vidieť všetko, dúúúfam
ahojte 🙂 tak aj ja sa pripájam k budúcim mamičkám robila som prvý test tento týždeň v pondelok no vyšiel len slabučký duch tak som si povedala že počkám a dnes vyšli pekné dve // 🙂 chcem sa ale spýtať či je nutné sa hneď objednať k doktorovi aby mi to potvrdil alebo sa stačí spoliehať len na test ? je to moje prvé bábätko a nemám žiadne skúsenosti tak neviem čo a ako .. ďakujem za rady 🙂
@ruzovyslonik ahoj, zavolaj lekárovi, povedz že si chceš dať potvrdiť tehotenstvo, nahlás dátum poslednej ms a sestrička si ťa objedná už tak, aby už bolo niečo vidieť, teda po tom 6 tt minimálne, skôr sa neoplatí ísť.
@evelyn_lia ahoj aha dobre ďakujem za radu 🙂
Baby a je tu z vas niektora z nitry alebo z okolia zlatych moraviec 😉
Tak som dnes bola u lekara, kedze som merala BT tak presne vieme v kolkom tt som, a je to na den presne 3tt od OVU, cize 5tt tehu. bolo vidiet ciernu gulicku, a zazdalo sa mu uz aj nieco ako embryjko. dalsia navsteva je 11.12, vraj uz bude srdiecko pocut tak snad.
Ahojte,tak des nám dr potvrdil tehotenstvo.... tak dufam,že bude všetko ok a sme v 5tt dalšia kontrola 4.12.... 🙂
@cifrafree potom daj vedieť či sme trafili 🙂
@ruzovyslonik Ahoj, ja síce nečakám prvé bábo ale pre istotu som si zavolala sestričke. Súhlasila somnou že je zbytočné chodiť pár dní po vynechaní MS (aj keď vieš že si tehu) že je vhodnejšie prísť 2-3týždne neskôr. Samozrejme že to neplatí ak máš akékoľvek pochybnosti a problémi...
@triniti1979 ďakujem 🙂 už som volala zo sestričkou a pýtala sa ma koľko mi mešká MS a podľa toho ma aj objednala chcem si byť 100% že je všetko v poriadku tak dúfam že to tak bude 🙂
@triniti1979 ahojte akurat som sa vratila od lekara je to 7tt, vraj sa to rata trochu inak kvoli tomu, ze som mala nepravidelny menzes niekdy aj 43dnova pauza medzi nimi. Od kedy som vysla z ordinacie sa len usmievam. Uz ho bolo vidiet, taku malu fazulku, dalsia kontrola o 2 tyzdne.
@cifrafree tak to je úplne že fantastické 🙂 zo srdca gratulujem... 🙂
Inak baby nestalo sa vam ze ste mali divny vytok? Ja mam teraz taky ako rozmoceny papier 😀 alebo co to vyzera, pritom nemam ziaden problem ani svrbenie nic, hm?
@cifrafree ano, mavam aj ja. vcera som hovorila s doki a ze nemam vraj infekciu, takze je to ok, ze sa iba rozpina maternica. ze nic s tym nemusime robit.
dievcata tak mne dal dnes gyndos foto zo sona,je to super pocit
ahojte, moje podozrenie sa potvrdilo a som v 4t., vela radosti ale aj starosti bo to bude naše 4, pravdu povediac ze mi prebehla hlavou myslienka o potrate... clovek,si dava pozor planuje len dve deti, tu ma prekvapila moja ročná dcerka, vravím si: este ju do konca škol roka budem kojit a potom šup na antikoncepciu, ....a nestihla som..... 😀

@kamilka1986 tak sa tesiiiim s tebou ja idem teraz piatok tak som zvedava ci uz nieco uvidi, podla báb co mi radili, tak by som mala byt v 5 tt tak hadam tam uz nieco bude vidoet pre pokojne srdiecko.