Novembrové tehuľky. Už to viem
Ahojte dievčatá (či žienky 🙂 ) pripínam diskusiu, ja už síce detičky mám ale rada si s vami vymením zopár názorov, rád, zážitkov......
Tento mesiac som sa dozvedela že som tehu, u doktora som ešte síce nebola ale niet pochýb 🙂 mrcha neprišla a // na teste.
Mám za to, že sa nemusím ponáhľať, volala som so sestričkou a súhlasila somnou že ak ,,chcem" byť tehu (zdá sa mi to byť strašná poznámka, ale to asi pochopím len ak by som sa dostala do takej situácie, keby som to nechcela) tak sa nemusím ponáhľať, aby už bolo pekne vidieť na sone bábo atď.... .
Túto diskusiu som sem pridala pre to že by som chcela spoznať viacej tehuliek ktoré práve začínajú, aby sme si spoločne mohli vymeniť pocity, názory, rady a najmä pochopenie..... Tak sa na Vás všetky teším, dúfam že nás tu bude veľaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
HOR SA DO TOHO.... <3 😅 <3
@stank no super ,ja som v 4tt3 dni tak ale ja to nemam bohvieake slubne bo mam od soboty cerveny vytok no aj napriek tomuto vytoku som to pred 3 rokmi dotiahla do 11tt a moja kamoska dokonca takze si verim.Priznaky mam teda ,zatial test silnie aj psia bolia aj nevolnosti pocitujem.Zvladate 3 deti tak zvladnete aj 4te 😉
@happyfrog80 ja jsem take dnes 4+3.Je to moje 1.tehotenstvi,ale vsechno zvladneme.Mne boli v podbrisku a trochu prsa,zle mi zatim neni.Zkus co nejvice lezet,aspon o vikendu.Drzim palce.K Dr.jsem objednana az za fva tydny.
@linee ja pojdem k dr tiez o 2 tyzdne ale pre vysledky z SPG .Tak ak vydrzim byt tehu tak uvidim co mi povie.
@happyfrog80 ahoj, tak na tvojom mieste by som šla k lekárovi hneď. Krvavý výtok vedia zastaviť, tak načo sa trápiť, či to prejde samo. Držím palčeky
@jankes ale ja nemozem ,mne nic nedaju tu su take tabletky zakazane som v cudzine ☹. K lekarovi mozem len s bolestami alebo az neskor ,akoze ich chapem ved ked tabletky nedavaju tak na co pojdem k lekarovi kde mi povedia cas ukaze .
Len by som rada vedela ci niekto mal taketo nieco,ja to mam vzdy pri tehu.Docitala som sa ze to je kvoli nizkemu hormonu a vtedy este staru krv menstruujě.Jedna kamoska kedysik toto tiez mala namiesto ms a porodila zdraveho chlapca musim jej napisat.
@happyfrog80 jasné, vo väčšine prípadov to prejde, nie je to nič vážne. Ale pre istotu by som šla. Mojej kámoške dali niečo na zastavenie, musela iba ležať a aj tak sa jej narodilo dieťatko predčasne. Teraz je už veľká šikovná kočka, ale prešli si toho teda dosť. Dá sa zachrániť aj na prvý pohľad nezvládnuteľné tehotenstvo, ale treba tomu trochu pomôcť. Držím palčeky, aby to bolo všetko ok a mohli ste si to užiť a tešiť sa. cmuk
@stank ahoj, aj ja čakám 4té... 🙂 , s tým rozdielom že je plánované.
@happyfrog80 uf, tu na to predepisuji duphaston nebo nejak tak se to jmenuje. Jinak hodne holek psalo o Ascorutinu, ale v cizine se to asi jmenuje jinak. Opravdu zkus maximalne lezet a nestresovat se. Ale je mi zvlastni, ze v zahranici nedavaji nic na udrzeni tehotenstvi....Moc drzim palce! p.s. co je SPG?
@linee v Uk su zakazane hentie ,tuna sa nic nedava do konca prveho symestra a aj v USa myslim je zakazany predaj.
@happyfrog80 nechapu. O to vice ti drzim palce. A prijet sem a tady si to asi nechat předepsat, neslo by to?
@linee dakujem,ja aj mam od kamosky dufik ale sama si ho neodvazujem naordinovat.
Ahojte tehulky...mam otazku, pravdepodobne som tehotna aj ja..vysli mi pozitivne testy,ms meska od 9.11 a uz asi nepride, k lekarke som objednana o tyzden 1.12....bolia ma strasne prsia...myslite ze je vsetko ok...uz sa neviem dockat kedy mi to potvrdi lekar, lebo iba tak tomu akosi nemozem uverit..citim sa fajn, ziadne spinenie...a ako sa prejavuje mimomaternicove tehotenstvo? len tak ma to zaujima, kedze este tyzden musim cakat a chcem sa uistit ze je vsetko ok.
@magda_sandorova musis to proste vydrzet,vse zkontroluje dr.nic se neboj,pokud nenas silne bolesti nebo nekrvacis,vse vypada,ze he,jak ma byt.pristi tyden by uz mohlo byt videt srdicko🙂urcite pak napis.
Ahojte dievčence. Tak my sme už dnes 6tt + 2dni, zatiaľ všetko prebieha v poriadku, akurát sa cítim viac unavená a viac hladná 🙂 už ráno vstávam s takým hladom a musím si hneď niečo malé dať, inak mi je zle. stáva sa to aj cez deň. Inak našťastie vôbec nevraciam, akurát mi vadia pachy pri varení a chladnička, ale nevracala som ani raz. Sestra aj mama vracali hrozne celé tehotenstvo... myslíte že je všetko ok? ako je to u vás?
@evelyn_lia tak ja som uz bola v dileme ci si o tretej rano nejdem spravit volske oka 😅
Ahojte baby, mne ms mešká 2 týždne a k doktorke sa chystám ak sa nič nezmení budúci týždeň v utorok..chcem sa vás spýtať, či je nutné aby mi dr brala krv na zistenie tehu, alebo stačí ultrazvuk? Ja mám totiž panický strach z brania krvi a neviem to nijak ovplyvniť, vždy, keď mi povedia že budú odbery, tak sa mi veľmi zvýši tlak a aj tep napr zo 120 -70 - 65 na 160-95-115..ďakujem
@weronika2 Ahoj, a test si si nerobila? Tam to už musí byť krásne vidieť. Mala by si byť v 6 - 7 týždni, to ti bude robiť rovno ultrazvuk. Ale braniu krvi sa neskôr nevyhneš, aby zistila či máš všetko potrebné pre bábo a vylúčila všetky riziká. držím palce.
@weronika2 - v tehotenstve ti budu brat pravidelne krv, ak ti zistia nizke zelezo ci nejake chybajuce protilatky, tak aj raz mesacne. Na to sa priprav a preboha nepanikar, nie si male decko ale buduca mamina 😝 Ved to je otazka troch minut krv odobrat. A gratulujem k tehotenstvu.
@happyfrog80 a skúsiť ascorutin, resp. vitamín C?
@triniti1979
Ahoj,
ja som sa to dozvedela včera a ako som ležala na stole, tak mi od radosti a šťastia vyhrkli slzy. NO zároveň mi v hlave beží milión otázok čo a ako a či je všetko v poriadku, či bude priebeh v pohode a koooooooooopec iných otázok.
@evelyn_lia
Ja som na tom podobne, tiež nevraciam, no chladničku otvoriť nemôžem lebo mi vadi pachy. Dokonca keď ide v telke reklama na MC donald za 1 Euro je mi divne na žalúdku.
@wewerka32 tak to ti gratulujem. A neboj to že máš kopu otázoj je normálne, aj to že máš strach, to bude hormónmi.
Držím palčeky k šťastnému koncu.... 🙂 😅
@triniti1979
Ďakujem pekne. Všetko je premňa úplne jedna veľká neznáma . Ako Alenka v ríši divov 🙂
Ahojte,
mne včera dr.potvrdila teho. Je to moje prvé. Veľmi sa teším a mám milión otázok. Ani som nevedela, že som v tom. 🙂
Baby kde nájdem tu kalkulačku na vyrátanie termínu pôrodu?

asi to uz vyriesim radikalne a necham sa prestrihnút