Odber krvi na zistenie pohlavia
Ahojte máte niekto s tým skúsenosť? Čítala som že od 10tt vedia zobrať krv a určiť pohlavie. Pri prvom tehotenstve som to odmietla ale teraz som tehotná znovu a rozmýšľam nad tým. Keďže pri malej mi to povedali dosť neskoro a išla som zosaliet 😂 vyšlo to niekomu presne ?
Pokiaľ nepopletú vzorky, čo je malá pravdepodobnosť, tak to musí vyjsť presne.
Na genetike mi povedali v 10 týždni...jasne že presne bola som tam 2 x...
Na genetike mi povedali v 10 týždni...jasne že presne bola som tam 2 x...
@anonym_394316 to ma prekvapuje, pretoze oficialne sa to moze oznamovat az od 12teho ukonceneho
Ja som čítala v jednom labaku že od 10tt je možný odber a do 2 dňoch dni výsledky ale samozrejme že to budem konzultovať u svojho gynekológa aj robiť to uňho. Len mám trosku obavu že keď dám toľko peňazí za to aby to bolo naozaj presne
Ja som čítala v jednom labaku že od 10tt je možný odber a do 2 dňoch dni výsledky ale samozrejme že to budem konzultovať u svojho gynekológa aj robiť to uňho. Len mám trosku obavu že keď dám toľko peňazí za to aby to bolo naozaj presne
@anonym_autor dala som si v 12tt a vyšlo 🙂 určili chlapčeka a uz nám ukázal na sone vajka a švonca 😁😃
Ano da sa ale výsledok mne osobne povedali az v 14tt ze nemoze skor aby som nešla koli pohlaviu na potrat.
@anonym_autor tiez sme davali robit, stoji 120€..v 10tt brali odber a vysledok az v 12 tyzdni tak je to dane a bolo to tak uvedene aj v papieroch 🙂vyslo na dievcatko a mame krasnu uz 4 mesacnu princeznu😉
@anonym_autor tiez sme davali robit, stoji 120€..v 10tt brali odber a vysledok az v 12 tyzdni tak je to dane a bolo to tak uvedene aj v papieroch 🙂vyslo na dievcatko a mame krasnu uz 4 mesacnu princeznu😉
@maria535 my 17e ale sme v de a tu az v 14tt. A tiez čakáme dievcatko 🩷
Vola sa to Babygen test, zoberu krv aj v 10tt,ale rozhodne nedaju tak skoro vysledok,je to zakazane z etickych dovodov,aby napriklad nesla zena kvoli pohlaviu na potrat.vysledok daju az v 12tt

@anonym_autor a co by na tom malo byt nepresne?vysledok sa ale dozvies od 12 tyzdna az