icon

Odmietli ste aj vy genetický ultrazvuk?

elviku11
31. dec 2015

Nebola som na tom morfologickom skriningu ani v 12. ani v 22. tyzdni. Moj gynekolog bol zo mna zhrozeny, aj ked mi sam povedal, ze je to dobrovolne. (na tripple testoch z krvi som bola, lebo mi povedal, ze je to povinne. A tie vysli v poriadku).
Tak ja neviem teda... Dozvedela by som sa na tych skriningoch nieco ine ako pravdepodobnost postihnutia?
Nesla som tam preto, lebo by som aj tak nesla na potrat, aj keby babatku nieco bolo a navyse tie vysledky nikdy nie su 100 percentne. Proste som sa nechcela zbytocne stresovat. Navyse vysledky krvi, mocu aj obycajny ultrazvuk su stale v poriadku. Tak preco bol zo mna moj doktor taky sokovany, ze som nesla na tie dva geneticke ultrazvuky? :/

Strana
z4
lara6
2. jan 2016

a obycajne ultrazvuy som absolvovala, aby sa to nahodou neprekrutilo.myslim 3D atd

cecil36
2. jan 2016

@lara6 v com? napr. co sa tyka tehu. Nerypem pytam sa, nezila som tam... Inak 3D, 4D som ani ja neabsolvovala...teda nie za ucelom foto a tak. Mala som v tehu morfo ultrazvuk...

oxana1212
2. jan 2016

Tie ultrazvuky su dobre na to, aby sa vedelo na com dieta je. Ak ma nejaku vyvojovu chybu a pod., aby sa lekari vedeli pripravit a ak je mozne tuto chybu chirurgicky odstranit/upravit, aby vedeli konat rychlo.

lara6
2. jan 2016

@cecil36 ja neviem, na SK som nerodila, nedokazem porovnat 🙂 skor poporodna starostlivost, celkovy pristup.nie som odbornik.

cecil36
2. jan 2016

@lara6 myslela som co vsetko si v tehu podstupila a co nie... Co sa tyka poporodnej starostlivosti ja nemam najmensiu vyhradu voci fakultnej kde som rodila ja.

menojojka
6. máj 2023

@elviku11 takato hrdinka som bola aj ja ze na potrat by som nesla a teraz mam brusku chore babatko a rozmyslam komu viac som ublizila ci sebe rodine alebo tomu babatku ktoreho budu cakat operacie

terry658
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4