Odporúčam 3D/4D ultrazvuk v Hlohovci: Skvelá skúsenosť
Ahojte, my sme boli v hlohovci a stalo nas to iba 600 Sk, bolo super, doktor bol mily, venoval sa nam asi 45 min a mame aj DVD a fotky.... vysoko odporucam..
ahojte..som tu prvýkrát, tiež som sa objednala do hlohovca na 3d sono. idem 17.9. teším sa, ale budem vtedy v 29tt nie je to neskoro? hlavne sa teším, že mi povedia pohlavie, lebo na klasickom uzv mi povedali 2 razy chlapca a raz dievča...
ahoj nanika11 - ja ti 3D v Hloh. tiez odporucam. podla mna nevadi ze budes 29tt. Kolegyna tam bola v 30tt a mala sa im pekne ukazala aj sa zmestila do monitoru. Je to super zazitok a hlavne ti vsetko pekne dokladne premeraju a skontroluju. 🙂 pekny vecer
ahoj myounghee, dík tak som rada, lebo som sa bála že už bude bábo veľké, a mimochodom som si všimla že máš termín 12.12.09, a ja 9.12. Rodiť budem v Galante, rodila som tam aj prvé dievčatko už má 5 rokov. Tak sa moýno stretneme.. 😅
Ahojte baby ja chcem ísť tiež na sono do Hlohovca a to mám povedať aj svojmu doktorovi a tel číslo budem mať od neho alebo ste si ho museli zistiť 😒
ahoj angieee lekárovi to nemusíš oznamovať, je to tvoja vec že tam pôjdeš. kontakt dr. Brešťanský som našla keď som zadala do vyhľadávača 3d ultrazvuk hlohovec a tam som to hneď našla. je tam napísané všetko 🙂
nanika11 - v knizke mam termin 07.12 ale +-2tyzdne. Je velka sanca ze sa stretneme nakolko aj ja budem rodit urcite v GA. U nas to bude nase prve dietatko 🙂. Musime sa dohodnut na presny den aby sme rodili spolu 😉 😅
ahoj myounghee, hlavne sa musia dohodnúť naše bábätká. 🙂 Ja som prvé rodila 3 týždne pred termínom, tak uvidím či teraz vydržím až do konca..Dievčatká sa väčšinou pýtajú na svet skôr. A ku komu chodíš ak sa môžem spýtať? Ja prim. Ščasnému, je super 🙂
Dakujem baby za info, zajtra ideme poobede na 3D sono, tak potom hodím info čo a ako 😉
ahojte mamičky,aj by som rada išla na 4D ultrazvuk do Hlohovca,poradte mi prosím v ktorom týždni by som mala isť,kedy je to najideálnejšie...dakujem 😉
patuska, najlepsie je si tam zavolat a oni sa aj tak pytaju v ktorom aktualne si a podla toho podla mna objednaju.. ja som si volalal v 18 tt a objednali ma na 21 tt... boloto uzasne 🙂
allinka,dakujem,ja som teraz iba v 14tt,takže to mám ešte čas...všetky mamičky si to velmi chvália...každá túži vidieť ako ich drobček vyzerá.Ja len dúfam,že bude maličké zdravé a mohlo by to byť dievčatko...máš už vybraté meno? 😉
ahojte 😀
ja som objednana na 24 septembra a teraz mi doslo, ze 23 idem na poradnu 😲 😀 😀
asi hlupa otazka, ale nemoze to malej uskodit dva dni zasebou utz?
😕
Ahojte, mali by sme sem asi zacat hadzat aj negativne zazitky, lebo zacinaju byt pretazeni. Objednavala som sa dnes a termin som dostala az na 3. novembra...zartujem. Velmi sa tesim, hlavne ked citam, ze sa to za dva roky nezmenilo 😉
ahojte baby,ja sa tiež chystám do hlohovca,viete mi povedať kolko sa platí?
tak... ste ma navnadili a som sa dnes objednala 🙂 a potom porozpravam, ze co a ako... ideme 20.11. 😉
Ahojte babenky tak chystam sa aj ja ideme 11.11..chcela som sa spytat najde sa tu ochotna dusa co by mi vedela trosku poradit ako sa tam dostaneme??my sme z tt a vobec nemam sajnu kde to tam je..diky moc vopred
ada: ak pojdes smer Leopoldov ---> Hlohovec, tak v Hlohovci prejdes najskor cez most (a vodu 🙂 ), kusok za mostom je kruhovy objazd, tam pojdes stale rovno. A za kruhacom musis pozerat po pravej strane a hladat postu. Prehliadnut sa fakt neda a pri poste odbocis doprava. Po par desiatkach metroch uvidis medzi cinziakmi zlty rodinny dom a tam to je.
matula presne tak, zltu vilku je vidiet hned od zakruty 😉 Je to prva odbocka doprava za kruhacom.
Boli sme vcera a bolo super, chudak ujo doktor sa tak s malou natrapil, lebo jej chcel skontrolovat razstep pery a ona potvorka vobec nechcela spolupracovat. Ale inak bol velmi mily, aj napriek tomu, ze uz bolo 6 vecer a bolo na nom vidiet, ze uz je tiez unaveny, stale bol vysoko profesionalny, mily, vsetko nam pouzkazoval, povysvetloval, pomeral kazdy organ, kazdu kosticku a este vladal aj vtipkovat 😉 Stale rovnako skvele aj po dvoch rokoch 😀
Ahojky ja som objednana na 10.11 na 3D s tym ze som asi trosku pozabudla co si tam mam priniest niesom si ista ci len uterak alebo este nieco ine.
tintiniacik - pridala by som este prazdny obal na CDcko, CD dostanes, len obal nie 😉 ale ak zabudnes, nic sa nedeje 😎
Ahojte tak včera sme boli s priatelom na 3D a bolo to niečo úžastné určite všetkým odporúčam je to krásny zážitok na celý život

ahojte, som spat z Hlohovca... bolo to super... asi 45 minut ma pozeral, lebo malicka mala schovanu hlavu v platente a nechcela sa ukazat... ale susulu ukazala hned 🙂
doma sme este vecer frisko kuk DVD a bolo to super... 🙂