OptiFibre počas tehotenstva
Môžem počas tehotenstva brat optifibre Nestlé, je to náhrada vlakniny
@gelory ano ano, presne ako hovoris. lepsia prevencia ako riesit nasledky. a to podla mna plati tak vseobecne a nie len pri tomto, co sme riesili. no inak toto co hovoris s tymi tabletkami, tak mne toto robia napriklad jedne tabletky od bolesti. neskutocne mi rozhadzu zaludok. dlho som nevedela prist na to, ze co mi to sposobuje, ale dopatrala som sa k pricine a vymenila ich za ine. pokial to ale nie je nutne, tak sa snazim byt bez tabletiek alebo teda hladam a volim presne ako si povedala, take prirodne produkty. dost na nas ciha kadejakych umelin a ecok vsade, tak naco si zbytocne pridavat.
@hadecka39 a mobil mame dnes uz asi vsetci pomerne stale po ruke, tak to je najmenej si to tam pozriet, ked clovek potrebuje. a rovno sa to da preposlat aj 🙂
@gelory toto ked som si precitala, ze je to prirodna vlaknina, ze neobsahuje teda ziadne veci, co netreba navyse, ked ti mam povedat, ze ma to dost uputalo. co hovoris s tym odporucanim, tak to je podla mna normalne, ze ked natrafi clovek na nieco, co mu vyhovuje a pomaha, tak to odporuci aj dalej s tym vedomim, aby aj inym pomohlo.

@pannama1 to máš asi pravdu, proste keď človek pociťuje nejaké ťažkosti, aby to začal riešiť hneď a nie že bude čakať, kým to prerastie do niečo horšieho a vážnejšieho. Tak si to myslela? S tým ja úplne súhlasím, lepšia takáto prevencia ako potom pojedať tabletky kadejaké, čo môžu narobiť viacej škody ako úžitku v konečnom dôsledku. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som zástancom prírodných produktov ako je aj táto vláknina.