icon

Pili ste v tehotenstve kávu?

januska555
25. jan 2011

Som na začiatku tehu a doteraz som pila každý deň jedno malé slabé presso ale neviem či to nebola chyba. Niekde som čítala že by sa nemalo, niekde zasa že 1 malé a slabé uškodiť nemôže. Momentálne nemám žiadne problémy ani nič podobné, ale som úplne zneistená. Čo myslíte, alebo ako ste robili vy?

nata_
25. jan 2011

ja som kavu pila, prve dva mesiace ale len taku slabu, niekedy som ani tu nedopila, proste mi nechutila uz, resp. mi bolo zle...teraz kojim a kavu pijem denne, mala je uplne v poriadku, nema to na nu ziadny vplyv, spi uplne normalne

nicky182
25. jan 2011

Ahoj, ja som kavu pila normalne - ale pijem nescu s mlieckom (veeelky hrncek) 🙂 🙂 🙂 Jednu denne ....a cim som bola "viac tehotna" tym mi viac chutila 😀 😀 dcerka je zdrava .... klop klop ..teraz ked kojim, pijem bezkofeinovu, pre istotu ...Pozri, pokial si das 1-2 kavicky, to nemoze ani tebe a ani babatku uskodit ..len hlavne s mierou ..drz sa,pa

barca25
25. jan 2011

ja som mala dnes malinku salockovu z kavovaru..no teda muz mi robil a len taku vodovu :DD ze to mi musi stacit 🙂)

alexandrah
25. jan 2011

ja nomralne kavu nepijem, ked nemusim, strasne mi nechuti, ale pri rocnom synovi, a unave si ju niekedy musim dat, a nie slabu, niekedy aj dve, inokedy vobec, proste neriesim, nenalievam sa litrami, viem, ze baby normalne piju ... nic netreba prehanat, ani so zakazmi ...

malinovka333
25. jan 2011

ja si davam rano jednu kavu na ranajky,ale potom už nepijem, myslim ze 1-2 slabsie su povolene,zasa nam nemozu vsetko zakazat 😉

rendiz
25. jan 2011

ano pila som jednu slabú denne, mala som nízky tlak tak mi dr.povedala že kludne jednu môžem.

00vladka00
25. jan 2011

áno ja som pila kávu

tyta
25. jan 2011

Ahoj, pila som 2 denne, presso alebo nescafe, gynekolog mi to vyslovene odporucal kvoli tlaku, nepila som ju asi 3 tyzdne v tretom mesiaci, lebo mi smrdela 🙂

cherry04
26. jan 2011

Ahoj, ja som momentalne v 32tt a kavu pijem doteraz. Jednu taku normalnu rano. A spime obidvaja normalne🙂)

dara76
26. jan 2011

ja som pila cele tehotenstvo rannu kavicku a vsetko bolo OK. Aj doktorka mi odporucila, ze mozem ale max 2 za den.

mircalla
26. jan 2011

Presne ako pises, jedna slaba nemoze uskodit. Netreba to prehanat. Ja som pila naprv caro, potom jednu slabu denne...Pijem ju aj ked kojim. Urcite to neuskodi.

velvet26
26. jan 2011

nie...kavu nepijem uz par rokov..tak vobec mi ani nechybala, ani ziaden caj.. 😉

mywiel
26. jan 2011

Len bezkofeinovu 🙂

nickuska
26. jan 2011

ked si nedam kavicku, tak ma boli hlava ako kona, takze bez nej si to celkom neviem predstavit. Ale pijem Ricore od Nestle, je tam asi 40 % kavy plus magnezium a cakanka.... Je to mnamka a mozes vypit aj viac za den. Len ja som si zvykla jednu po obede... 🙂

alca85
26. jan 2011

ja takisto pijem ale len jednu menšiu šálku denne. Takisto keď si nedám kávu, tak ma hneď začína bolieť hlava 😔
Minule mi aj sestrička nakázala dávať si kávu alebo Kofolu kvôli tlaku 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
helsinka
26. jan 2011

Kávu vôbec nepijem, aj keď voľakedy som bola doslova závislák. Strašne mi prestala chutiť a neskutočne mi smrdela, dokonca ma z toho "smradu" napínalo na vracanie. Teraz mi vôbec nechýba, dám si občas len kapučíno, alebo takú zalievanú čokoládu. 🙂

bellugia
26. jan 2011

ja kávu nepijem, nikdy mi nechutila... 🙂 Nahradzujem to občas pepsi alebo colou 🙂

adka12
26. jan 2011

ja som tiež každý deň musela mať preso, ked som otehotnela, začalo som si robiť tú kávu 3in1, ale potom ma to prešlo a robila som si normálnu nescu raz za deň. Takú slabšiu a ešte aj s mliekom, to uškodiť nemôže, neboj sa.

lucia00123
26. jan 2011

ja cakam trojicky a kazde ranko si dam kavicku ale len jednu

janka2732
26. jan 2011

ja kavu nepijem 😀

daniela1974
26. jan 2011

ja kavu pijem, nevidim dovod preco nepit, hlavne sa mi paci ako kazda mamka napise, ze nepije lebo to skodi babatku a potom sem strci fotku novorodenca, ktore oblizuje ich pes alebo vedla novorodecna lezi macka.
Vsetko s mierou - aj tie obavy.

zuzanocka
26. jan 2011

pila.. keby som nevypila kavu, nezila by som... ale tusim len jednu rano a potom inku 😉

janica81
26. jan 2011

🙂 jednu denne s vela mliečkom

zuzi_b
26. jan 2011

awojky 🙂 ja som teraz v 18. tt ale rano bez kavicky s mlieckom si neviem predstavit... informovala som sa u svojej lekarky bo som si tiez nebola ista ci ju mozem pit ale ona mi povedala, ze jedna slabsia urcite uskodit nemoze. Zatial - problemy veskere ziadne 😎

bobket
26. jan 2011

Ano pila som kavu,ale moj manzel hovori ze to co pijem by kavou nenazyval kedze to je 50% na 50% kava mlieko, vravela som to aj v nemocnici a sestricka povedala ze jedna slaba kava denne neuskodi. 😉

brigus198754
26. jan 2011

ahoj .........ja som teraz v 33.tt a od zaciatku tehu som kavu pila nie 3-4 ale jedno rano si dovolim aby som nebola cely den ako bez duse.to ti uskodit nemoze.

zuzin78
26. jan 2011

ja pijem jednu slabu kavu ak sa to da nazvat kavou, viac mlieka je tam ako kavy,ale ja mam rada taku. jedna alebo dve salky ti ublizit nemozu 😉

sandaalka
26. jan 2011

ahojkyy..na zaciatku tehu mi nechutila, ale ku koncu mi tak zacala chutit, ze som si jednu denne dopriala...pila som ju slabsiu a s mliekom...inak, pikoska, otehotnela som v Irsku a v brozurke pre tehulky bolo, kava sa moze pit v malych mnozstvach, nie viac ako 6 salok denne 🙂 To sme s manzelom len kukali 🙂

kawasaki17
26. jan 2011

ahojky
ja som si tiez niekdy dopriala kavicku, nie kazdy den, len ked som mala na nu chut a teraz ju tiez tak pijem, slabu nescu s mlieckom, tak mi chuti 🙂