icon

Platí sa za vyšetrenia počas tehotenstva?

4. okt 2023

Ahojte, vyšiel mi pozitívny tehu test a čaká ma prvá kontrola u gynekológa. Rada by som však vedela, ako je to s týmito kontrolami - ako sú často (za predpokladu že je všetko v poriadku), aká suma sa za ne platí, či niečo preplatí poisťovňa atď..Taktiež viem že sú aj nejaké dobrovoľné kontroly alebo vyšetrenia navyše, ktoré sa doplácajú - ak viete niečo viac, prosím viete mi to priblížiť? Vďaka.

Strana
z2
zuzanaete
4. okt 2023

@ivkav5 Ja som bola raz na velkom ultrazvuku na Antolskej a nic som neplatila. Ale tak to bolo 10 rokov dozadu. Dufam, ze ta moznost tu stale je. Ved nie kazdy ma peniaze navyse. Ale po zazitku na Antolskej som si velmi rada dalsi ultrazvuk uz zaplatila a pristup bol neporovnatelny.

jaskolka
5. okt 2023

@lneviemmeno hovorím presne o týchto screeningoch, ake si uviedla. Viem predsa, kde som bola a co tam robili 😊
Ešte sám primár hovoril, že o aké vyšetrenie sa jedná a prečo sa robí. A skutočne som za nich nič neplatila.
Mám inak gynekologicku, čiže neboli to len bežne vyšetrenia u nej(ako uvádzas) , normálne ma poslala sa objednať v uvedených týždňoch na screeningove vyšetrenia na kliniku.

jaskolka
Autor odpoveď zmazal
lneviemmeno
5. okt 2023

@jaskolka no ved ano, ja nie som sprosta, ze neviem co je screening a myslim si, ze som ho mala pritom nie 😀 tak asi papier z vysledkoch si nevymyslam.. sama som sestricka tak do toho kus vidim. ja som ten screening mala fakt u mojho gynekologa ale viem ze 100% to screening bol a neplatila som nic. ale tu kazdy, akokeby som si vymyslala alebo bola sprosta, ze neviem o co ide 😀

jaskolka
5. okt 2023

@lneviemmeno prepáč, môj komentár nepatril tebe, omylom som ta označila, chcela som označiť pani nad tebou 😊 @sasenka5
Ona dala ten príspevok o screeningoch, tak som chcela reagovať, že presne tie vyšetrenia aj ja som absolvovala a nič som neplatila

Strana
z2