Pohlavný styk počas tehotenstva
Ahojte chcela by som sa vas opit at co ste Mali pohlavni styk ked ste boli tehotne. ..manzel chce ale mna to boli mate s tym nejaka skusenosti
nie vy, ale ako píšem nejakú,ale fakt slušnú reakciu, tak ma vždy stopne koník, že nesplnam pravidlá slušnosti :( Už ma to fakt unavuje, lebo si dám záležať s odpovedou a počas písania stopka :(
teraz ako to čítam po sebe, mamičky nie je to k vám, ale k adminkám fora..Nikdy som nebola neslušná, alebo drzá, a už ma dva krát stopli pre neslušné správanie....Ja si dám prácu s odpovedou, a zrazu mi napíšu že ma stopnú koli neslušnému správaniu, a ja nič, ani doma nikoho neurážam a ani na fore by som si to nedovolila
ospravedlnila som sa, tak nemusíš byť taka prudká
Včera večer som tak ležala pred telkou s drahým a váhala som že či vás sem idem pozrieť alebo sa budem radšej venovať drahému. A hovorím si že bude asi lepšie keď koníka ani nezapnem lebo by som tu zas strávila pol života 😀 a mala som pravdu, včera ste tu mali riadne o zábavu postarané 😀
tvoj bulo a laskavo mi nenadavaj dobre ja neviem komu kto nadava ..... 🙂laskavo sa spravaj slusne evittam
No vraťme sa teme....nenadarmo sa tomu hovori ,,manzelske povinnosti,, 😝
V 38 tt. by som sexovala ako červeny mravec...spermie krasne pomozu zmäknuť krčku maternice a treba si to uzit kym sa da, potom bude dlhšie pauza.
Nepišeš ake mas dovody bolesti, nervy, strach...
@sardinka336 mozno ma ten dovod, ze zase vypila prilis vela malinovky......😀
@obsadenemeno....nooo...inak močák moze tiez tlačiť, resp. ak je močovy mechur plný tak pri pohlavnom styku to moze sposobovat bolest, neprijemny pocit....😝
@sardinka336 no jo, hlavne nech sa nepo...totok..... 😨

je to forum k debate, som slušná tak mi dajte pokoj