icon

Pohlavný styk počas tehotenstva

saljakova
8. jan 2017

Ahojte chcela by som sa vas opit at co ste Mali pohlavni styk ked ste boli tehotne. ..manzel chce ale mna to boli mate s tym nejaka skusenosti

Strana
z4
majaxy
9. jan 2017

je to forum k debate, som slušná tak mi dajte pokoj

evittam
9. jan 2017

@majaxy ????????????? Tebe tu kto čo napísal?!

majaxy
9. jan 2017

nie vy, ale ako píšem nejakú,ale fakt slušnú reakciu, tak ma vždy stopne koník, že nesplnam pravidlá slušnosti :( Už ma to fakt unavuje, lebo si dám záležať s odpovedou a počas písania stopka :(

majaxy
9. jan 2017

teraz ako to čítam po sebe, mamičky nie je to k vám, ale k adminkám fora..Nikdy som nebola neslušná, alebo drzá, a už ma dva krát stopli pre neslušné správanie....Ja si dám prácu s odpovedou, a zrazu mi napíšu že ma stopnú koli neslušnému správaniu, a ja nič, ani doma nikoho neurážam a ani na fore by som si to nedovolila

evittam
9. jan 2017

@majaxy A čo má s tým spoločné táto diskusia? Sa sťažuj u adminov nie nám.....My s tým nič nespravíme.

majaxy
9. jan 2017

ospravedlnila som sa, tak nemusíš byť taka prudká

loldi2
9. jan 2017

Včera večer som tak ležala pred telkou s drahým a váhala som že či vás sem idem pozrieť alebo sa budem radšej venovať drahému. A hovorím si že bude asi lepšie keď koníka ani nezapnem lebo by som tu zas strávila pol života 😀 a mala som pravdu, včera ste tu mali riadne o zábavu postarané 😀

evittam
9. jan 2017

@majaxy Kde som prudká-teda ak myslíš mňa?

saljakova
autor
13. jan 2017

tvoj bulo a laskavo mi nenadavaj dobre ja neviem komu kto nadava ..... 🙂laskavo sa spravaj slusne evittam

lucka8787
13. jan 2017

@saljakova zase...??

sardinka336
13. jan 2017

No vraťme sa teme....nenadarmo sa tomu hovori ,,manzelske povinnosti,, 😝
V 38 tt. by som sexovala ako červeny mravec...spermie krasne pomozu zmäknuť krčku maternice a treba si to uzit kym sa da, potom bude dlhšie pauza.
Nepišeš ake mas dovody bolesti, nervy, strach...

obsadenemeno
13. jan 2017

@sardinka336 mozno ma ten dovod, ze zase vypila prilis vela malinovky......😀

sardinka336
13. jan 2017

@obsadenemeno....nooo...inak močák moze tiez tlačiť, resp. ak je močovy mechur plný tak pri pohlavnom styku to moze sposobovat bolest, neprijemny pocit....😝

obsadenemeno
13. jan 2017

@sardinka336 no jo, hlavne nech sa nepo...totok..... 😨

Strana
z4