icon

Pohlavný styk počas tehotenstva

saljakova
8. jan 2017

Ahojte chcela by som sa vas opit at co ste Mali pohlavni styk ked ste boli tehotne. ..manzel chce ale mna to boli mate s tym nejaka skusenosti

evittam
8. jan 2017

😂😂😂😂😂😂
Jasné ty si tá super žena, ktorá vlastne nepotrebuje radu - len sa nudí - a my všetky okolo sme sprosté a len ty si "lietadlo"....
Daj sa liečiť moja a vráť sa do školy....Nemám čo k tebe dodať a k tvojim útokom - si úbohá. A takýto ľudia mi nestoja ani za obzretie - sama sebe sa divím, že sa vôbec obťažujem ti písať.

lucka8787
8. jan 2017

@evittam áno anoooo 🙂

moni244
8. jan 2017

@saljakova a sme doma, pubertiacka sa prejavila 😀

saljakova
autor
8. jan 2017

@evittam ale ja ta to nenutim aby si pisala tie paro slova z tvojej negramotnejj hlavy aj ty sa daj vypchat a nekomentuj!

lucka8787
8. jan 2017

@saljakova ved v poriadku, rady si dostala 🙂 len teda nás naozaj veľmi nezaujímalo to ze ako ta tvoj chce pichať a ze ti ho chce dať až do krku 🙂

lucka8787
8. jan 2017

Sme še pobavili 😀

libawet
8. jan 2017

@saljakova@lucka8787@moni244@evittam....baby, už prestaňte, už to nemá význam, autorka ( a možno fakt sa nudila a možno nie ) radu dostala, tie nadávky už sú zbytočné....ja jej prajem veľa šťastného sexu, nech si to užíva.

evittam
8. jan 2017

@saljakova Ja sa mám dať vypchať?! Prečo? Dala som ti adekvátnu radu na tvoj problém. Aj som ti odpovedala ako to bolo u nás. Ale zjavne ty nemáš žiadny problém - len sa nudíš a urážaš tu slušných ľudí. Tak sa ukľudni a prestaň tu písať takéto vulgarizmy..... A hormóny si choď "luftovať" niekam inam. Pani dokonalá - ani nevie čo je to mať dieťa a ako sa oň starať a už všetko vie a všade bola-fakt zbytočne komentovať.
A to, že si vydatá žena a čakáš dieťa ešte neznamená, že tvoja inteligencia prekročila mieru puberty a vedomosti, ktoré treba k všeobecnej inteligencii.

adalea
8. jan 2017

@saljakova pane bože!!!! Tvoj slovník je strašný. Choď radšej "pichať", ale daj pozor na ten krk...

evittam
8. jan 2017

@lucka8787 Tak, tak - aspoň to....😉😀

lucka8787
8. jan 2017

@evittam kašli na ňu 😂 ja sa len smejem 😂

lucka8787
8. jan 2017

@libawet ale veď áno 😉

evittam
8. jan 2017

@lucka8787 Ale veď aj ja - len som musela ......😉 Niekedy sa nedá - poznáš to......😉

evittam
8. jan 2017

@saljakova A negramotnosť by si mala riešiť sama pred sebou - čítaj po sebe a rieš svoju gramatiku.....

lucka8787
8. jan 2017

@evittam poznám neboj😉

terezka1947
8. jan 2017

baby,len ju nechajte....otehotnie,uvidi....aka to bude vsetko sranda

lucka8787
8. jan 2017

@terezka1947 problem je v tom že tehotná uz je 🙂 teda ak je to pravda

lucka8787
8. jan 2017

Ja sa nerada zapájam do takýchto diskusií ale dnes ma to strašne baviiii juuuj 🙂

terezka1947
8. jan 2017

@lucka8787 ja si myslim,ze nie je,preto som to napisala...aj ked,clovek nemoze vediet,no

terezka1947
8. jan 2017

inak...ak to nejde,tak ja by som vecerne aktivity vyhradila na gramatiku...a mate o program postarane

kika050
8. jan 2017

Už ju asi rodičia poslali spať 🙂 A to ta v krku boli alebo kde :D :D :D Potom ti nič ine nepomôže len kludový režim :D Som sa pobavila ..

lucka8787
8. jan 2017

@kika050 no lebo treba ráno vstávať do školy 🙂

obsadenemeno
8. jan 2017

@saljakova mozes byt vydata aj trikrat, ale pises ako pubertiacka...... trebalo v skole pozor davat a nie na pichanie mysliet.....

no co chces aby sme ti poradili? Ked to chlap chce a chce a bez toho nevydrzi a ustami ani rukou sa mu nepaci, tak bud podrzis a zatnes zuby (sak nech boli, ved on chce) alebo si zlepsis handjob and blowjob. Easy.

zuzana203
8. jan 2017

Už je dobre. Vypla pc, pobalila vercajg do školy a išla spať. Možno ešte pred spaním vymyslí nejakú somarinu a zajtra založí novú tému.

onura
8. jan 2017
lucka8787
9. jan 2017

Heh nedávno tu bola založená diskusia o pecenom mase podliate pivom a o klobáse ze ci to môže jesť.nick bol tuším iný ale podľa tých hrubiek to myslím bola ona 😀

majaxy
9. jan 2017

Skúste to tak, aby si bola max vzrušená, a možno to nebude bolieť

majaxy
9. jan 2017

Napísala som dlhšiu správu ale zas ma koník vyhodil pre neetické správanie....Nič zlé som nenapísala, ani neetické, tak ja už upozornujem koník, že ma to nebaví, a ešte raz a končíííííím