Pohlavný styk počas tehotenstva
Ahojte chcela by som sa vas opit at co ste Mali pohlavni styk ked ste boli tehotne. ..manzel chce ale mna to boli mate s tym nejaka skusenosti
Sme še pobavili 😀
@saljakova@lucka8787@moni244@evittam....baby, už prestaňte, už to nemá význam, autorka ( a možno fakt sa nudila a možno nie ) radu dostala, tie nadávky už sú zbytočné....ja jej prajem veľa šťastného sexu, nech si to užíva.
@saljakova Ja sa mám dať vypchať?! Prečo? Dala som ti adekvátnu radu na tvoj problém. Aj som ti odpovedala ako to bolo u nás. Ale zjavne ty nemáš žiadny problém - len sa nudíš a urážaš tu slušných ľudí. Tak sa ukľudni a prestaň tu písať takéto vulgarizmy..... A hormóny si choď "luftovať" niekam inam. Pani dokonalá - ani nevie čo je to mať dieťa a ako sa oň starať a už všetko vie a všade bola-fakt zbytočne komentovať.
A to, že si vydatá žena a čakáš dieťa ešte neznamená, že tvoja inteligencia prekročila mieru puberty a vedomosti, ktoré treba k všeobecnej inteligencii.
baby,len ju nechajte....otehotnie,uvidi....aka to bude vsetko sranda
@terezka1947 problem je v tom že tehotná uz je 🙂 teda ak je to pravda
Ja sa nerada zapájam do takýchto diskusií ale dnes ma to strašne baviiii juuuj 🙂
@lucka8787 ja si myslim,ze nie je,preto som to napisala...aj ked,clovek nemoze vediet,no
inak...ak to nejde,tak ja by som vecerne aktivity vyhradila na gramatiku...a mate o program postarane
Už ju asi rodičia poslali spať 🙂 A to ta v krku boli alebo kde :D :D :D Potom ti nič ine nepomôže len kludový režim :D Som sa pobavila ..
@saljakova mozes byt vydata aj trikrat, ale pises ako pubertiacka...... trebalo v skole pozor davat a nie na pichanie mysliet.....
no co chces aby sme ti poradili? Ked to chlap chce a chce a bez toho nevydrzi a ustami ani rukou sa mu nepaci, tak bud podrzis a zatnes zuby (sak nech boli, ved on chce) alebo si zlepsis handjob and blowjob. Easy.
Už je dobre. Vypla pc, pobalila vercajg do školy a išla spať. Možno ešte pred spaním vymyslí nejakú somarinu a zajtra založí novú tému.
ja som hned vedela, ze mi je jej nick nejaky povedomy.......
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/ako-zistim-podla-chuti-pohlavie-dietatka-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/som-tehotna-a-vypila-som-vela-malinovky/
Heh nedávno tu bola založená diskusia o pecenom mase podliate pivom a o klobáse ze ci to môže jesť.nick bol tuším iný ale podľa tých hrubiek to myslím bola ona 😀
Skúste to tak, aby si bola max vzrušená, a možno to nebude bolieť
Napísala som dlhšiu správu ale zas ma koník vyhodil pre neetické správanie....Nič zlé som nenapísala, ani neetické, tak ja už upozornujem koník, že ma to nebaví, a ešte raz a končíííííím

😂😂😂😂😂😂
Jasné ty si tá super žena, ktorá vlastne nepotrebuje radu - len sa nudí - a my všetky okolo sme sprosté a len ty si "lietadlo"....
Daj sa liečiť moja a vráť sa do školy....Nemám čo k tebe dodať a k tvojim útokom - si úbohá. A takýto ľudia mi nestoja ani za obzretie - sama sebe sa divím, že sa vôbec obťažujem ti písať.