Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Jesus
Virgilio
Horacio
Hipolito
Israel
Prospero
Fidel
Candido
Saturno
Sandalio
:DDDD
A z kazdeho mena poznam realneho cloveka co sa tak vola 😀 da sa z coho vyberat
Danko 😅
RICHARD
SEBASTIAN,SAMUEL, TOBIAS, TADEAS, DARIUS
Sanel,Sofian,Damian,Nikolaj
Benett, Armin
Gabriel je pra mna numero uno🙂 ak by sme mali este chlapca tak Adrián alebo Damián
Janko 😎 Richard 😎 a doma máme Jakuba a Radima
D O M I N I K ♥♥♥
..keď sa pozerám na poniektoré príspevky, už len Winetou tam chýba 😀 😀
Winetou,Sandokan,Omachel,Yanez,Tremal Naik,take irecite z Tv serialov 😀
Ján, Juraj, Oliver, Šimon, Matej, Patrik, Daniel, Michal, Lukáš, Filip
my budeme mat Dušana
my sme meno vybrali až ,,na porodnom stole,, a to až ked bol lukáško na svete 🙂 , vyberaj rozumne podla svojho srdiečka, neber ohlad na to ako kto vola svoje dieta ale čo sa páči tebe.
Ja mam doma Sebastianka 😀 Pre mna je zase toto meno naj 🙂
presne vyber meno ktore sa tebe najviac paci pretoze to bude tvoje dietatko a ty ho tak budees volat. Pozri u mna si mohol myslet kto chce co chce jednoducho som sa rozhodla pre dcerine meno ja a ked sa niekomu z rodiny ci parnerovi nepacilo bol to ich problem. Ak sa ti paci Samuel je to krasne meno aj moj syn by sa tak raz volal a mpze ti byt jedno ci ich bude v triede aj 10 vzdy bude pre teba jedinecny ;)
Môj syn je Milanko....je to meno netradičné pretože je zo slovenského kalendára....a je jediný v okolí... 🙂
Jedniznačne JANKO 🙂
Samuel, Simon, Sebastián :D
Alexej,Aleš,Artur,
Môjmu synovi som dala meno Peter a to až v pôrodnici ked sa narodil,mala som aj iné mená,ale ked som ho uvidela tak vtedy zomna vyšlo že Peter,ktovie prečo?Asi to tak malo byt,lebo teraz ked som mu spomenula,že aké mená som prenho mala,tak mi povedal že jemu sa nepáčia a že ja rád že sa volá Peter 🙂 a malému vybral meno on,chcel aby bol Tomáš,už odkedy sme sa v 5. mesiaci dozvedeli že bude chlapec tak odvtedy ho volal Tomi 🙂
mne sa paci Teo je kratke , zaujmave ....
ja mám Alexa 🙂
urcite Ti vsetky baby v rozhodovani pomohli 🙂 mas tu cely kalendar 🙂 .. mne sa osobne velmi paci Hugo
Kilian;) Mateo,
Dievčatá, ten príspevok bol písaný v septembri 2012 takze ten drobec uz nielen ze ma meno, ale určite za sebou aj prvé meniny 😅
my cakame tiez chlapceka v novembri a tiez mame problem kedze priezvisko sa nam zacina na S... velmi sa mi paci Tobias, Markus, no k nasmu uz spominanemu priezvisku v ziadnom pripade, takze u nas vyhrava meno Marko 🙂 je jednoduche , kráásne 😉
mne sa velmi paci Dominik a Alex 🙂
My mame maximka zboznujem to meno

Matej, Patrik, Matuš