Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Theo sa mi velmi paci, ale asi by mi doma nepresiel
Mame doma Tadeáška nik v nasom okoli sa tak nevola a v skolke je jediny Tadeas 🙂
My mame Filipka, pacil sa mi i Samko a teraz sa mi paci Florian alebo Valer. Kebyze mame druheho chlapceka, namiesto dievcatka, volal by sa Vincent, v tom case sme mali pripravene to meno pre istotu 🙂
Len zas.. Krstne musi sediet k priezvisku, preto dakedy je tazke poradit, ked nepozname priezvisko.. Len dat do pozornosti, ci nebude pasovat 🙂)
My máme Marco a Franco.
My mame Daniela. LEbo v rodine este take meno nebolo, a aj vyznam je zaujimavy a medzinarodne meno. http://www.behindthename.com/name/daniel
Oliver
Priatel sa vola Libor a mne sa to meno velmi paci,ale on by chcel Martina.Mne sa paci dlho Roman,Andrej ci Michal ale nic mi nepreslo🙂 Je vela peknych slovenskych mien,aj ked kopa je ich v rozsirenom kalendari ako ten Libor,da sa vybrat a hlavne musi vam to meno nieco hovorit,byt sympaticke uz na pohlad.Ja by som si skusila vybrane meno vzdy napisat s priezviskom a nahlas povedat ako to znie.Ja vela moznosti nemam,lebo zatial sme sa doma zhodli iba na mene Martina pre dceru,nic mi neprechadza.Pekne su aj Boris,Ondrej,Dominik,Gabriel,ale aj Janko,Stano,Tibor,Peter,Radovan,.....a tiez suhlasim ze Samkov,Adamkov,Lukaskov,Jakubkov a Matejov je uz vazne vela,aspon tu u nas.
teda, ja osobne by som v zivote nedala jakub, filip, samuel, oliver, adam... bonus su tobias, kristian a a tie, ked zakricim na neho a pribehne polovica deti 😀 ale ani take tie extra exoticke ako anglicke vselijake kraviny, kde kazdemu treba vysvetlovat, ako sa to vyslovuje spravne 😖
My máme Christiána, meno vybrala dcera a všetkým sa paradoxne zapáčilo 😀 😀
Nicolas, Damián, Alex, Viktor 🙂 tieto mená sa mi pacia najviac 🙂 ked raz budem mat chlapca urcite mu dam jedno z tychto mien 🙂 len treba vybrat ktore 🙂 alebo to nejako skombinovat ;)
my mame dievcatko, ale v zalohe som mala meno Matus, Adam, su to pekne mena a nezneju tak divne ako tie zahranicne 🙂
Juraj, Michal, Patrik a Gorazd 🙂
mne sa velmi paci Lukáš, Filip, Oliver a Šimon ... ale budem mat dievčatko... 🙂
My mame prveho syna Jakuba, teraz druhy bude Daniel. Otecko je Vladimir. Takze vsetci mame nejaky sviatok koncom jula 🙂 vyberali sme podla toho.
Oliver
adam, lukas, matus, patrik,filip, jakub
Emil, Šimon alebo Erik
Max, Alex, Zoran,
mne sa páčia slovenské mená...Martin Matúš,Richard,Jakub....Matej,Patrik... 🙂 🙂
mne sa paci Aaron,alebo teda Áron,ale uz to ma pol dediny,takze nic 😒
Pre mňa najjj Nicolas ale aj Leo,Leonard je pekné
My s manželom sme rozmýšľali nad Dárius alebo Damián - vyhralo meno Damián a od vtedy, aj keď ešte nie je na svete, ho tak už každý volá.
môj prvý synček Patrik, druhý synček Michael 🙂 😉
Tadeas,Nikolas...tak ako moji chalani🙂
My máme Marka🙂
My máme Vladka a to som si myslela, že budeme jediní široko-ďaleko. A ejha, odkedy sa narodil, spoznala som okrem nášho ešte ďalších troch malých Vladkov 😀
Okrem toho, nech dáš akékoľvek meno, bude sa ti spájať s tým tvojim prckom, takže aj tak bude najkrajšie na svete 🙂
mne sa strasne paci Sebastian, manzel je Dalibor a rozmyslali sme aj nad Oliverom
Nicolasko, Michael, David
jednoznacne V I K T O R 🙂

my máme TADEÁŠKA, takže pre mňa je to najkrajšie chlapčenské meno, iné som ani nemala vybraté, toto sa mi páčilo velmi dlho..potom sa mi ešte páči Šimon, Jonáš, Kryštof...