Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Krasoň 😀
Ja mám Daniela,Tomáša a Lukáša,všetky tri krásne si myslím 🙂
my máme Samúšika - pampúšika a sme veeeľmi spokojný. Hodí sa nám k priezvisku.......
Lukáš 🙂
Ahojte , ako čítam vaše príspevky tak ani v jednom nestretla meno ktoré sa mi Pači Čakáme v aprílu chlapčeka , a sa my páči meno FABIAN Je to pekne meno, ako myslite ?
Ja mam syna volá sa LUCAS.... 🙂
ja som vzdy chcela Alberta - Bertika 🙂 ale mame dievcatko 🙂
Mne sa paci Alex alebo Sebastianko alebo Endriu ale to je uz fakt moderne.
richard, timotej, samuel
tri top a to mam tri dievky 😀 ☹
Noel 🙂
....Matúš...Alex.... 😉
Kristián, Leon, Alan, Simon, Christopher...
Adrián, Andrej, Michal, Oliver, Dominik sú moji favoriti... ale my čakáme dievčatko tak možno na druhý pokus 😀
Theo,to sme mali nachystane pre chlapca ale mame Anicku.najprv sme zvazovali Alexa ale zacina to byt moc frekventovane...pekne meno ale nechcela by som na detskom ihrisku zavolat na syna a otoci sa dalsich par Alexikov...Theo je originalne krasne meno podla mna.neviem ci budeme mat dalsie dieta...ale ak ano a bude to chalan tak mam jasno🙂
ja som za navrat k menam nasich dedov....mame Antona = tono a Viliama = vilo 😉 ....preto sa mi paci aj tvoje Ondrej, Ľudovít.
ja mam Arthurka a Mathiaska, hlavne treba dat meno take, ake sa paci tebe, u mna este z chlspcenskych boduju Henrich, Bruno, Samuel a z tych klasickych Peter, Juraj, Jakub, Matus... a mozno si to spojit aj s priezviskom, aby to nevyznelo komicky a pokial mas "r" v priezvisku, tak sa bude hodit aj v mene 🙂
my mame Tomaška
Andrej, Matej, Jerguš
My máme Teodora, voláme ho Teo, Tejuso,
A my mame doma jednoducho iba Palka. Sice celym menom je Pavel Frantisek, ale mena nosi ako pamiatku na svojich dedkov.Ja som zasa nechcela porusit dlhu a pre mna krasnu tradiciu,ktora sa tiahne uz asi 200 rokov 😵. Nech je ako chce,kazde meno je pekne,ked sa pekne vyslovi...
richard
Ja som mala vybrane, ak by teda bol chlapec Simon, ale nie Šimon.... 🙂
baby, som v keli
Tomas,Michal,Peter- hlavne nase...
My mame Šimonka a páči sa mi Tadeáš, Félix, Frederik, Matej atd.
Nas syncek je Teodorko 🙂
nas syn je Nicolas, ale paci sa mi aj Tobias
Alan 🙂

ja som chcela vzdy jakubka a aj ho mam, ale paci sa mi aj alex a matej