Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Alex
tobias
Viliam 😎
filip, marek, pavol, matuš, šimon, libor, dalibor, timotej, tomáš,
Peter 🙂
no mi cakame tiez chlapca a neviem si volako vybrat meno take aby pasovalo ku priezvisku Tonhajzer.Rozmyslam nad Leonard, Nathan, Nathaniel nejake netradicne nie nase slovenske Adam Jakub...lebo ozaj ked zavolam nan tak sa hned viac chlapov otoci.Zienky dajte mi nejake tipy . 🙂
samuel
@mizu89 - GREGOR
Damien
my mame dievcatko yasminku ale paci sa mi mateo a chris 🙂
Ahojte, nikde neviem nájsť význam chlapčenského mena Jelisej...našla som len, že by to malo byť vlastne meno Eliáš, ale neviem či je to tak... neviete mi poradiť?
Pre mňa najdôležitejšie kritérium harmónia a zvučnosť mena, takisto meno reprezentuje osobu po celý život a verím ,že má hlbší význam, preto by som to asi riešila aj s drahým a nie tu na fóre.
Ale my sme vybrali v dnešnej dobe nezvyčajné a napriek tomu tak krásne , výnimočné meno - Anton
a znamená popredný, vynikajúci. 😉
Mne sa paci Denis, Adrian, Tomas, Tobias
vacsina je proti Jakubovi len na obranu keby nebolo take pekne meno tak nie je predsa take caste 🙂 a co ze je ich vela?napriklad v dcerinej triede nemaju ani jedenho Kubka ale za to maju 5 samkov aj keby sa mi pacili Samko tak by bol 6 v triede nevyberam podla toho kolko je ich na ihrisku alebo v triede proste ked sa mi paci tak tak bude.A co tyka prispevku no tazko rozhodnut kazda ma iny vkus a o tom by ste sa mali porozpravat doma z muzickom popridae zo starsim surodencom to ako by ste sa rozhodovali kde vam bude chodit napriklad rodicovsky prispevok mozem nahlasit moj ucet? 😀
Kristian🙂
My máme Šimonka a Matúška 🙂
Prvu mame Lauru, tak je Teo a teraz tiez neviem. Mozno Max 🙂
Michal, David, Roman, Richard, Daniel, Alex sa mi pacia.
haha, tak skus byt ucitelka a potom vyberat mena - je to narocne, lebo pri kazdom sa ti vybavi, akfe to ktore dieta je 🙂 my sme sa nakoniec rozhodli tam malemu meno Martin, lebo sa mu neda nepekne povedat, znamena, ze je to velky bojovnik a navyse maju Martinovia dobre povahy 🙂
Jakubovia su napr. betari, ale dobrosrdecni, Michalov co poznam, tak su dost problemovi.
Ahoj...moj syncek sa volal Matias
Moji sú Nicolas a Tobias 🙂
Andrej alebo Ondrej
Richard ☺
ak by som mala ešte jedno dieťa, a bol by to chlapec určite by sa volal Gabriel Michael
čo máte s tým Leonardom všetci 🙂
my máme Radka a max. sa mu hodí, mne sa ešte páči Frederik, Gregory a Benedikt, ale to by sme nesmeli žiť na Slovensku, lebo tu nevedia ľudia takéto mená pekne používať
Timotej, voláme ho Timko , Timuško a Timo
Alex. Markus. Simon.
Lucas
mne sa tiež páči Rafael, Frederik, a pri druhomm som si vybrala Félixa, no bola z toho Sofia 🙂

Tadeáš