Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Lukáš
oliver
ja mám Jakuba a Dominika
😀
Ja mam doma Tomaska a Jozefa tiez ma meno po manzelovi. Ale pacia sa mi Viliam alebo Richard.
aj ja mám veĽkú dilemu... mne sa páči Marián po tatovi, alebo Lukáš- Lukas zatial 🙂
..Tobiáš , Timotej, Martin, Dominik, Juraj, Tadeáš, Sebastian, Artur,Gabriel
jednoznačne u mna top je Jakubko, alebo ešte Dominik a Michael
Koray alebo Deniz, z tých vyberám ja 🙂
mne sa páči Nikolaj
Sebastian /Sebi je pekné a tiez Bruno
Ondrej 😉
Mne sa paci Oliver, Tadeáš, Riško
my máme Jakuba a Timoteja 😉
Ja mam Dominika a pacia sa mi aj mena Martin a Marko.
my mame malu Lindu 😀 uzasne dieta... a teraz bude chlapcek a sa rozhodujeme medzi: Daniel, Oskar, Jakub, Adam, Leonard 🙂
merise jednozncne Jakub,Kubik,Kubko.Krasne.
Marko,Liam to sú teraz moderné,Ale best sú aj naše krásne tradičné ako Miško, Vlastík, Samko ide o to či preferujete tie zahraničné, alebo Slovenské..Krásne sú aj Zoran, Blahoslav, Rodan a Živan to sú Slovanské krásne mená.. 🙂 😉
Ja by som dala bud Maxim alebo Leon nad inym by som ani nerozmyslala!👍
Jurko
Môj muž je Michal, takže pre mňa najkrajšie, ešte sa mi trošku páči aj verzia Michael 🙂
My sme nasmu syncekovi dali meno Tomasko a tiez mame priezvisko na S.
Vyberali sme mu aby sa dalo vseliak pouzit.
Tadeas ako ho budes volat Tedy ako nejakeho medveda
Samuel ked je maly tak este ano a ked bude velky Samo
Je to aj vyber do buducna ked bude velky aby sa nemusel citit trapne
keby sa dalo tak dám prvému synovi meno Oliver ,ale keď je už v nebíčku rozhodla som sa štvrtému dieťaťu synovi dať meno Michal A vždy som si hovorila ,že keby mám dvojičky chlapec dievča tak by sa volali Miško a Miška 🙂 a boli by to len moje "drobné myši".
My nevieme čo to bude, ale ak to bude chlapček tak bude Šimon a tiež máme priezvisko na S 🙂
nam sa celkom paci eduard, edo 🙂
My máme Miška a Slavka - po tatikovi, aj keď on je Slavomír, malému sme dali chorvátsku obdobu tohto mena 🙂
Mi budeme mat Mathiasa
My mame Davida a este chceme Adama 🙂
My mame daniela a vladimira.mne sa paci este meno dominik
Mi budeme mať Matúška, ale tiež sa mi páči Dávid, Filip, Max, Matiáš, Mathias

predsa mena mojich synov 😀
gregor a jergus