Poradíte krásne chlapčenské meno?
neviem aké by bolo najlepšie k priezvisku. chcem niečo moderné a pekné, jednoduché. priezvisko máme dosť dlhý :P 9 pismen na S.
Samuel, Martin...
Michal
mohli by ste prosím napísať váš názor, či sa hodí meno s priezviskom Damián Cibula. To meno sa mi veľmi páči, len vraj sa to nehodí... Ďalej mám mená o ktorých rozmýšľam Dominik, Filip, Michal alebo Michael, a mooožno Adrián, Adam. ďakujem
Ja mám synov:Leonard,Timotei,Mathias a velmi sa mi tiež páčia mená-Elias,Mateo,Matúš,Oliver,Simeon a Gabriel ... 😀 😀 😀
Ja mam nachystané pre môjho syna ak niekedy budem mat meno Adrian 😊
dávid, oliver, nicolas 🙂 alebo patrick
janko a davidko 🙂
obcas treba mysliet aj na priezvisko.a ci meno pasuje.
chlapci maju "nevyhodu" po svadbe priezvisko nezmeni ako dievca.takze sledujte aj to.
lebo mat exoticke meno a typicke klasicke slovenske priezvisko je dost pritiahnute za vlasy 🙂 vyber je na cely zivot
Nas syn je Patrik Samuel 😉
pekny vecer
My máme Mateja, ale páčili sa mi mená: Nicolas, Viktor, Denis, Félix, Norbert. Zvíťazil MATEJ 😵
Nám sa veľmi páči meno Braňo=Branko 🙂 ale určite súhlasím s lenocka84 treba myslieť aj nato či pasuje k priezvisku 🙂
najkrajšie mena su slovenske ....volať sa alechandro kohut,je dehonestujuce,niekdy si rodičia tymto liečia ego,alebo ja neviem
Hugo
Felix, Oskar, Vratko, Henrich, Richard ... 🙂
My mame Daniela 👦
Dominik
určite Marek ... to je krasne meno 😀
Ahojte mne sa pači meno Jakub Matuš Marek David Michal Tobiasko lebo sa mi brat vola Tobias 🙂 🙂
Môj malinky ma dve mena Vladimir Emanuel a mam aj dcerku Martina sa vola volame ho Emik a rozmislam ake meno pre tretie nič mi nenapada poradte
Mne sa paci Daniel a Filip.
mne sa páči Dalibor, Tibor, Martin, Tomáš, Slavo, Ivo, Kristián a Radim.
Alan, Damián, Dávid....
Adrian a Jakubko
mame teraz podobnu dilemu. :D prvy syncek je Marcus Maxim (vobec si neliecim ego,pacia sa mi obe a vzdy som chcela dat aspon jednemu zo svojich deti dve mena) neviem ake vymyslime druhemu,ale mne sa pacia:
David,Filip,Richard,Tomas,Adrian,Matias.
Pre mna najkrajsie meno je Alan, pretoze ho mame doma ❤️
Cakame chlapceka a nevieme sa rozhodnut Anton Dominik Michal 🙂
Mám doma Filipka a Dávidka - pre mňa tie najkrajšie mená pre dva najvzácnejšie dary... 🙂
Nas bude Oliver,ak to teda nebude dievcatko 🙂...dalej sa mi pacia aj Gabriel,Edoardo,Christian,Tomas(zijeme v Taliansku a tak Tadeas musel von zo zoznamu,aj ked sa mi paci 🙂 )

ja mam Alex-a a nelutujem.