icon

Poradne v nemocnici v Trenčíne

lenula57
17. mar 2013

Ahojte,
Prosím vás kdo má už s tým skusenosti,gynekologička ma poslala že tam mám chodiť do pôrodu.Ja prosím Vás kde sa to chodí a čo si mám zobrať zo sebou a či tam je nejaký poplatok..Ďakujem vopred za info. 🙂

soldi
17. mar 2013

@lenula57 preco nezavolas rovno im?

lenula57
autor
17. mar 2013

@soldi komu by som volala sak táto stranka je podla mna na to aby som sa dozvedala od iných žien dozvedala to čo potrebujem nie?..

soldi
17. mar 2013

@lenula57 eee, to si asi mylis s nejakou informacnou sluzbou.
je smutne, kolko dospelych ludi si nedokaze banalne informacie zistit samostatne

lenula57
autor
17. mar 2013

@soldi lenže vieš takto je to lepšie lebo osobné skusenosti su lepšie ako na nieakých informáciach...

slniecko77
17. mar 2013

@lenula57 ale tak isto mozu byt maximalne zavadzajuce 😉
..takze suhlas so @soldi ja by som si priamo zavolala, pride mi to rychlejsie a informacia presna 🙂

soldi
17. mar 2013

@lenula57 toto ale nie je o skusenostiach, ale o informaciach 😉

keby som chcela vediet ako bude ikea otvorena cez sviatky, tak ziskam urcite presnejsie informacie (a aj rychlejsie) ked tam zavolam, nez ked sa budem pytat na fore (co by ma popravde ani nenapadlo 😅 )

lenula57
autor
17. mar 2013

@soldi
@slniecko77 hm tak načo sa mi ozývate ked mate takéto neochotné reči??..lebo su tu ženy ktoré vedia odpovedať rozumne a normalne poradiť nie jak takéto "úžasné" rady!!..

soldi
17. mar 2013

@lenula57 to nie je neochota, to je ta najlepsia rada, aku si mohla dostat. 😉

juliagregor
17. mar 2013

ahoj, opytaj sa tu v teme https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/ake-su-skusenosti-s-porodnicou-v-trencine/
ja som tam chodila do rizikovej ale to je už davno a teraz je to vraj ine... dievčata v teme poradia... 🙂