Tehotenské poradne v Martine

borka_1
9. feb 2015

Ahojte, chcela by som sa poradit, som cca v 5 tyzdni tehotenstva, este nemam ani tehotensku knizku a na gynekologicke kontroly chodim do Heliosu v Martine, ale mate niekto skusenosti s tehotenskymi poradnami v centre Helios? Alebo kde by ste mi odporucili chodit? Diky

katrinka8
9. feb 2015

@borka_1 - ahoj, ja mám gynekologičku MUDr. Režňákovú, sídli hneď vedľa Heliosu. Ja som s ňou spokojná. Nemá ale sono v ambulancii, takže ho nerobí v každej poradni. Na sono sa potom chodí do Centra prevencie rakoviny, čo je na Jesenského ulici, kde je to také "ako z rýchlika", navyše tie čakania ... ale zase to robia naozaj odborníci, a vždy tiež príjemní, len to bolo rýchle, no... . Avšak pri druhom tehotenstve som na sono chodila do Heliosu (ale tam som si to platila, ale bola som spokojná, venovali sa mi dosť podrobne a všetko vysvetlili). Ale čo sa týka mojej Dr., som s ňou spokojná. Ale čo sa týka tých sono vyšetrení v Heliose, naozaj na úrovni sa mi to zdalo (ale zase za tie sumy... )
Inak, do toho Heliosu som chodila len preto, že mi bývalo strašne zle počas tehotenstva a nedokázala by som si 3/4 hodinu alebo hodinu odstáť v tom CPR v meste. Inak by som tam kľudne bez problémov chodila.

bonaqa2013
9. feb 2015

@borka_1 Ja som mala lekárku vo Vrútkach - ak tam ešte je - nebola som tam od posledného pôrodu 5 rokov. ale dalo sa. K tomu sonu na Jesenského. Chodila som tam s 3oma tehu a vyšetrenie nestálo ani za kapsu triesok. Vyšetrenie trvalo asi 20 sek. - vôbec nepreháňam, tam lekár akurát uvidí dieťa na monitore, v rýchlosti nadiktuje nejakú hodnoty sestričke a už aj kričí lekár nech vojde ďalšia pacientka. Vždy som bola v poradí asi tak 40 a za pol hodinu som už aj ja išla k lekárovi. Také sono nestojí ani za fajku dymu. Odporúčam Helios. Určite aspoň raz. ja keby som vedela že je niečo také v MT tak neváham ani min.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre