Poraďte ambulanciu na 4D sono v Trenčianskom kraji
Ahojte kočky... rozhodujem sa medzi dvoma ambulanciami na 4D ultrazvuk.. Jedna je v Trenčíne ,,CeGyS s.r.o,, a druhá v Bánovciach nad Bebravou ,,Gynferea ,, prosím ak ste mali s jednou z nich skúsenosti napíšte mi ale píšte len o týchto ambulanciach ktorá je lepšia, do obeda sa musím rozhodnúť lebo obe ,,kliniky,, majú voľno jedna dnes o 17tej a druhá zajtra o pol 5tej tak sa chcem čo najrýchlejšie rozhodnúť-- Ďakujeeem 🙂 🙂
a nevadí to že ja som už bola na morfolog.sone u svojho gynekologa a znova by som chcela sono aj s popisom , nebude sa vypytovať ku komu chodím ?
ved to mi je jasné že to je cena iba za fotku,ved si mi to tak aj napísala, a či mu to nebude vadiť som sa pýtala preto ,ked tu mnohe písali že býva "náladový "..... 😉
Dobry den ja som z Banoviec a chodim ku gynekologovi ktory robi 4D mozem len odporucit tam to robi Doktorka ktora je velmi mila,prijemna,vsetko vysvetli aj pomera babetko ci je vsetko v poriadku a mozte to pekne vidiet pred sebou mate plaz.televizor stoji to okolo 50eur je v tom video+1foto ale treba si tam zavolat a dodhodnut sa na termin
@sonah moj gynekolog 4d sono nerobi a nema ani certifikat na vykonavanie morfolog. Sona v 20 tyzdni, preto som isla dr.Hlavacikovi, a potom aj v 30 tyzdni, bo som chcela vidiet ako drobcek vyzera a to na 2D nezbadas. Tak mi gyndos dal odporucenie aj v 30 tyzdni. A za sono som opat neplatila, iba za videa a konzultaciu.

@dasiacik tak to je super cena , ďakujem za info 🙂