icon

Poraďte ambulanciu na 4D sono v Trenčianskom kraji

ajsenz
17. jan 2013

Ahojte kočky... rozhodujem sa medzi dvoma ambulanciami na 4D ultrazvuk.. Jedna je v Trenčíne ,,CeGyS s.r.o,, a druhá v Bánovciach nad Bebravou ,,Gynferea ,, prosím ak ste mali s jednou z nich skúsenosti napíšte mi ale píšte len o týchto ambulanciach ktorá je lepšia, do obeda sa musím rozhodnúť lebo obe ,,kliniky,, majú voľno jedna dnes o 17tej a druhá zajtra o pol 5tej tak sa chcem čo najrýchlejšie rozhodnúť-- Ďakujeeem 🙂 🙂

Strana
z2
sonah
31. mar 2013

@dasiacik tak to je super cena , ďakujem za info 🙂

sonah
31. mar 2013

a nevadí to že ja som už bola na morfolog.sone u svojho gynekologa a znova by som chcela sono aj s popisom , nebude sa vypytovať ku komu chodím ?

dasiacik
31. mar 2013

@sonah
Ale,to je cena len za tú fotku 🙂 A jasné,že sa nebude vypytovať.Je to súkromník,jeho to nezaujíma.Jeho zaujímajú peniažky 😀

sonah
31. mar 2013

ved to mi je jasné že to je cena iba za fotku,ved si mi to tak aj napísala, a či mu to nebude vadiť som sa pýtala preto ,ked tu mnohe písali že býva "náladový "..... 😉

dasiacik
31. mar 2013

@sonah
On je náladový v tom zmysle,že vie tak hnusne odvrknúť,alebo sa tak nepríjemne zatváriť,že aj tebe trošku klesne nálada 🙂 Ale,inak super.Netreba si to brať osobne 😉

sonah
31. mar 2013

@janinka14 a kompletne ťa to kolko teda vyšlo? konzultacia , sono,fotky dakujem 🙂

sonah
31. mar 2013

@dasiacik ok ,inak našla som na ich stránke aj cenník ale ma to tam akosi divoko rozpisane , moc mu nerozumiem , ale mudrejšia budem ked tam pôjdem osobne a so setričkou si pokecám 😉

sonazitnanova
31. mar 2013

Dobry den ja som z Banoviec a chodim ku gynekologovi ktory robi 4D mozem len odporucit tam to robi Doktorka ktora je velmi mila,prijemna,vsetko vysvetli aj pomera babetko ci je vsetko v poriadku a mozte to pekne vidiet pred sebou mate plaz.televizor stoji to okolo 50eur je v tom video+1foto ale treba si tam zavolat a dodhodnut sa na termin

janinka14
31. mar 2013

@sonah za sono som neplatila nic, poslal ma tam s odporucenim moj gynekolog, myslela som, ze sa ani neplati, ze to preplaca poistovna. A za konzultaciu a 3 videa 20 eur. Teda za kazdy ukon 5 eur.

sonah
31. mar 2013

@janinka14 ja možem isť na 4D aj k svojmu gynekologovi,ale pyta si za to 50eur a to je pre mna vela penazi,tak preto si zistujem kolko a čo všetko stoji inde....

janinka14
31. mar 2013

@sonah moj gynekolog 4d sono nerobi a nema ani certifikat na vykonavanie morfolog. Sona v 20 tyzdni, preto som isla dr.Hlavacikovi, a potom aj v 30 tyzdni, bo som chcela vidiet ako drobcek vyzera a to na 2D nezbadas. Tak mi gyndos dal odporucenie aj v 30 tyzdni. A za sono som opat neplatila, iba za videa a konzultaciu.

sonah
31. mar 2013

@janinka14 ved u toho môjho je v tom 4D toto: videozaznam ulozeny na DVD nosici a k tomu 2-3 fotky 3D, cena vyšetrenia aj fotkami je 50eur , takto mi to napisal moj gynekolog do mailu ked som mu pisala.ale 50eur za to nedam , na mna je to vela peňazí

Strana
z2