icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

donalona
26. júl 2011

@kajuska09 ja pijem bezkofeinovu nescafe, kofein aj tak nemozem a kvoli chuti je to fajn😉 babz aj vy ste stale hladne???ja som este len vo 4 tt🙂

dadak
26. júl 2011

@kajuska09 presne aj ja....inac ja pijem teraz bezkofeinovu a mozno preto ju az tak nevyhladavam...telo spoznalo, ze ho chcem oklamat...haha...a v nedelu nam na 2 dni konecne pride manzgel...konecne nebudeme samiiiiiiiiiiiiii...

ejka3
26. júl 2011

@sasena033 samozrejme že budeme na teba myslieť 🙂 A hneď daj aj vedieť. Ja sa tiež vždy teším na kontrolu k doktorovi. Keď povie ako sa má malinké, ako vyrástlo a hlavne či je všetko OK. Len ten mesiac sa tak pomaaaaly vlečie ☹

ejka3
26. júl 2011

@dadak Bože, na 2 dni! Nie je to málo? Tak to aby tie dni mali aspoň 48 hodín!!!!! 🙂
Jáj, deti práve zdrhli pred telku a kukajú krtka 😉 Tak je chvíľu ticho. Určite aj susedia vychutnávajú ten okamžik 😀

kajuska09
26. júl 2011

@dadak mam sa celkom fajn, len vcera som zas spinila, mala som aj take uplne mini krvne zrazeninky. Nastastie dnes uz nic. Ale som teraz vacsinou doma, take pocasie o nicom. Ake je v Pesti pocko?

kajuska09
26. júl 2011

@dadak supeeeer ze aspon na chvilu pride. A potom az koncom augusta???

ejka3
26. júl 2011

@kajuska09 S tým jedením sme na tom úplne rovnako! Voľakedy som ráno nemala ešte ani oči poriadne otvorené a káva už musela rozvoniavať. A keď som si k nej dala Horalku alebo Milu, deň mohol začať 😀 😀 A teraz nič 🙄

kajuska09
26. júl 2011

@donalona ja som tiez casto hladna ale nie az tak velmi, ale poznam ten pocit. Ale ked som bola tehotna minuly rok, musela som jest kazdu hodinu nieco, az take krce ma chytali. Aj som hned priberala....

kajuska09
26. júl 2011

@ejka3 je to veru zvlastne, co sa deje v nasich telach ze? Tolko hormonalnych zmien 🙂

ejka3
26. júl 2011

@dadak Tak 1.8. budem držať palce!!!! Ja idem až 9.8. 😢 Už som ale riadne natešená 😅 A musím sa ho spýtať na ten tlak, lebo behám a vyzerám jak zombie 😔 Minule som mala u dr asi 87/46. Sestrička povedala, že zapíšeme 90/50 a doma kukám a v tehu knižke zapísané 90/55. Asi ten nízky tlak nechcú moc riešiť... 😠 Samozrejme, až kým niekde neodkvecnem 😒

ejka3
26. júl 2011

@kajuska09 veru, veru- teraz aspoň toľko neplačem 😀 Koľko som sa ja naplakala minulé tehu 😲

micikatka
26. júl 2011

@dadak nuz moja zlata mozeme si ruky podat, ani ja neviem co by som zjedla a to som stale hladna :o)))

ejka3
26. júl 2011

Tak ja idem, musím uložiť moje dietko a staršia sa hlási na notebook 😵

sasena033
26. júl 2011

@kajuska09 no velmi sa tesim tie dlh e4 tyzdne cakania sa kratia..no a zajtr ahlasim same dobre spravy a hlavne som zvedava na termin a kolky som tt... neboj aj ty sa dockas.... 🙂
@dadak ja som si vsimla ze pri malom som mala stale chut rybie salaty uhorky teraz opak..sladke,slane neskutocne kolko toho zozeriem 😀

sasena033
26. júl 2011

@ejka3 ved prave ze kontrola raz za 4 tyzdne je malo.... no ale musime byt rpezlive babatkam je tam dobre musime sa pekne o ne starat aby rastli 🙂 som objednana o 9:45 tak aspon hned z rana

tigriatko
26. júl 2011

@donalona ahoj , aj ty patris k marcovkam? nejak som ta nezaxytila...

lubkaj38
26. júl 2011

@elizabet100 ze by to bol chlapcek hm no aj manzel mi hovori ze to bude urcite chlapec no ale zas mne je to jedno le nech je zdrave

micikatka
26. júl 2011

@kajuska09 ja neviem ako si zmenim to v pase. poradis mi?

kajuska09
26. júl 2011

@ejka3 bude si s nami na konikovi tvoja starsia pisat? hehe 😀

kajuska09
26. júl 2011

@micikatka jasne, klikni si na tvoj profil a tam by si uz mala potom vsetko vidiet. Ked nie, tak napis, najdeme spolu 🙂

koran
26. júl 2011

Mne včera začal 7 tt a bola som sa objednať u gyn., sestrička povedala že na prvú prehliadku tak o týždeň, v tom 8tt. Už sa teším, v utorok o pol 2 🙂

tigriatko
26. júl 2011

@koran a ako sa citis?

micikatka
26. júl 2011

@kajuska09 nuz napisalo mi nejaku chybu, ale aspon fotku som si dala

donalona
26. júl 2011

@tigriatko ahoj, som tu nova🙂 termin mam 31.3. tak uvidime, je to take vselijake zatial...

lubkaj38
26. júl 2011

@donalona ano horsie je to vecer kedy sa uz velmi nechcem prejedat ani nikdy som to nerobila ale teraz je to tazke moj anjelik v brusku je stale hladny a pred vcerom som vecer uz nevydrzala a boli sme uz v posteli a ja som musela poslat manzela nech mi nieco fajne prinesie lebo zomriem od hladu a on mi priniesol chlieb ako pre drevorubača velky 🙂 sunka a syr mnam a samozrejme kysla uhorka 🙂

koran
26. júl 2011

Ďakujem za opýtanie, no popravde nič moc, ráno ked vstanem tak mi hrozne škrká v bruchu až tak, že mi je na vracanie od toho hladu, musím do seba niečo dostať, aby to prešlo, ale to je velký problém, lebo na nič nemám chuť a pri pomyslení na jedlo je mi ešte horšie. Riešim to tak, že si rozpustím Psyllium do šťavy. Už po takej 11 som schopná aspoň niečo málo zjesť. A variť už vôbec nie, výpary z jedla mi robia zle. Včera som sa bola s mojim najesť a keď som si sadla k stolu a pozrela som sa na môj vyprážaný syr, na ktorý som mala veľkú chuť, tak som musela vybehnúť von jak sa mi urobilo z toho zle 😅 a prvých 5 tt som mala krče v bruchu ako keby som mala dostať MS. Teraz to už prešlo, ale predtým som sa na to aj v noci budila.

donalona
26. júl 2011

@lubkaj38 🙂 ja na kzsle este nie som, ale citim hlad dost casto, na co nie som zvyknuta. kazdy den aj cvicim, takze vaha neklesa, skor stupa ako sa mi svaly nafukuju hihi🙂 a snazim sa papat salatiky a kuracie masko, no ale uz to vidim, ze ked pridu chute tak asi riadne priberiem

lubkaj38
26. júl 2011

@donalona aj ja na veceru si davam salat a nejake masko ..... a ked mam este chut tak domacu uhorku alebo kyslu oklamem trocha zaludok ale niekedy sa to neda ak mas krce od hladu a teraz je dolezite babatko 🙂 ktore uz teraz tak lubiiiim

humba
26. júl 2011

ahojte tehule, tak som sa po 4 dnoch stravenych na Sk vratila, mali sme sa skvele, vobec mi nebolo zle jedla som a svadbovala o dusu. Tancili sme, spievali a fakt sme si to uzili. Cesta lietadlom bola v poho, vsetkym kockam ktore sa chystaju letiet odkazujem nech sa neboja, islo to uplne v pohode. Idem si pocitat co ste tu popisali a co je nove 🙂

kajuska09
26. júl 2011

@micikatka aku chybu? mozno to teraz chvilu nefunguje, casto sa mi stava ze to tu blbne. Tak este skusaj neskor 🙂