Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
ahojte kocky, ja som dnes ko, dnes mi je asi najviac zle zo vsetkych dni, priatel uz chodi okolo mna ze to asi zacina, lebo som si uz aj grcla 😒 brrr.
a viete co je pruser...nechuti mi maso, ani krajat som ho dnes nedokazala na obed, ledva uvarila...ale ani nahodou som ho nemohla zjest. to je dost zle, bez masa, odkial vezmem ziviny ☹
Ahojte žienky .. želám všetkým,aby sme v marci porodili krásne zdravé bábätká 🙂 Mňa to tiež čaká tak sa k vám pridávam a držme si palce 🙂
@tigriatko ahojky, nestratila, stale vas citam, len nemam co zmysluplne povedat 😀 je mi totiz uplne fajn, takze ani o priznakoch a nevolnostiach nemozem nic napisat.. akurat, ze prave peciem prvy krat chlieb v novej super pekarnicke, ktoru sme dostali ako svadobny dar 🙂
a veru, zajtrajska sa neviem dockat, fakt normalne som si vcera vecer hovorila, ze uz len 2x sa vyspim... Viac ako na Vianoce sa na to sono tesiiiiim! 😀
dakujem za palce 😉 ja a sasena by sme zajtra mali doplnit tu medzeru 🙂
@zuzanka7117 a keedy ze sa vydavas? a kde budete mat svadbu?
jasne ze mozes mat sobas v kostole ak si mala prvy civilny. ale opacne by to neslo. a to je moj pripad :o(
@tigriatko no podla posledneho menzesu by som mala byť 6+1 ale ked mi robila sono tak vraj podla neho to vychádza o týžden menej vraj som asi otehotnela týžden pred menzesom ale vraj je to v poriadku. Videla zatial len bublinku plod ešte nie tak mám prísť v pondelok a že už určite bude všetko vidieť mám prísť na odbery v pondelok. No a na rizikové preto lebo ja som už 2 krát potratila a potom som mala malú cisárskym rezom tak kvoli tomu musím ísť automaticky na rizikové.
@micikatka svadba bude, dufajme 17.9. v Namestove......veeeeelmi sa tesim.....🙂 uz sa chustame rok a pol a teraz na zaver nam vyskocili nejakeš problemy koli mojmu predchadzajucemu manzelstvu....nejakym nedopatrenim ta moja svadba nebola zaregistrovana na matrike.....ja som myslela, ze to mam ok, ale nemam....a teraz sa nahaname a dufame ze to stihneme, su dost dlhe cakacie doby ......☹
@zuzanka7117 juuj a mate svadobne oznamenia? rada by som videla, ak by sa ti chcelo dat ich sem. som zvedava :o) milujem svadobne oznamenia.
verim ze vam do toho nic nepride. a vsetko bude v poriadku, drzim palceky.
to je divne, a clovek by povedal ze na matrike maju poriadok.
@zuzanka7117 mozes mat teraz v kostole svadbu ale podmienka je ze musis byt pokrstena .....
@lubkaj38
@zuzanka7117
nemusis byt pokrstena, ja som bola na svadbe kde len zenich bol krsteny a mal aj birmovku ale nevesta bola ateistka.
Ahoj dievcence - pridavam sa aj ja k marcovym 🙂 - predpokladany termin mame 12. marca 🙂, v pondelok to potvrdila aj dr. - sme v 7 tt. Tak nech sa nam vsetkym narodia zdrave deticky.
@micikatka ked teda oblubujes oznamenia, kukni nase 😉 - http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/usacek79/albu...
uplny original, moj napad, ilustraciu kreslil kamarat 🙂 akurat ze v originale bola ta zelena "opona" strihana "vlnkovymi" noznickami, tak to bolo este krajsie 😉
Ahojte baby, tak opäť len na skok na a samozrejme vás musím pozdraviť.Kým som vás prečítala, tak som dojedla krabičku plnú jablkového koláčika čo mi dala suseda.Že mňam.Čo ste písali o nevolnostiach.Ja sa tiež zatiaľ držím, hneď ráno sa musím najesť pretože mám úplne prázdny žalúdok a cez deň jem tak priebežne keď som hladná, ale nie nejak moc.Tak akurát zo všetkého.A dnes som poobede nespala!!! Suseda ma zobrala so sebou a jej malinkým na prechádzku, takže bol aj pohyb.Zajtra mi príde mamina aj s krstniatkom pomôcť poupratovať, pretože sa mi vôbec ale vôbec nič nechce...A to ma štve najviac. 😠
pozerám, že sa to tu nejako rozrastá 😅 to bol, ale plodný mesiac 😀

@lubkaj38 Ja som do KE-Barca chodila na strednu skolu.....🙂