icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

zuzanka7117
26. júl 2011

@lubkaj38 Ja som do KE-Barca chodila na strednu skolu.....🙂

ejbyk
26. júl 2011

ahojte kocky, ja som dnes ko, dnes mi je asi najviac zle zo vsetkych dni, priatel uz chodi okolo mna ze to asi zacina, lebo som si uz aj grcla 😒 brrr.

a viete co je pruser...nechuti mi maso, ani krajat som ho dnes nedokazala na obed, ledva uvarila...ale ani nahodou som ho nemohla zjest. to je dost zle, bez masa, odkial vezmem ziviny ☹

zabka132
26. júl 2011

@ejka3 my nikam...ale Fifco ide s babinou do ciech ku bratrancom...to len na vikend,ale pas musi mat.

tigriatko
26. júl 2011

@usacek79 nejak si sa stratila, n a zajtra drzim palce, nex je tam kraaasne velke a silne srdiecko 😉 🙂

meginka7
26. júl 2011

Ahojte žienky .. želám všetkým,aby sme v marci porodili krásne zdravé bábätká 🙂 Mňa to tiež čaká tak sa k vám pridávam a držme si palce 🙂

usacek79
26. júl 2011

@tigriatko ahojky, nestratila, stale vas citam, len nemam co zmysluplne povedat 😀 je mi totiz uplne fajn, takze ani o priznakoch a nevolnostiach nemozem nic napisat.. akurat, ze prave peciem prvy krat chlieb v novej super pekarnicke, ktoru sme dostali ako svadobny dar 🙂
a veru, zajtrajska sa neviem dockat, fakt normalne som si vcera vecer hovorila, ze uz len 2x sa vyspim... Viac ako na Vianoce sa na to sono tesiiiiim! 😀
dakujem za palce 😉 ja a sasena by sme zajtra mali doplnit tu medzeru 🙂

micikatka
26. júl 2011

@zuzanka7117 a keedy ze sa vydavas? a kde budete mat svadbu?
jasne ze mozes mat sobas v kostole ak si mala prvy civilny. ale opacne by to neslo. a to je moj pripad :o(

micikatka
26. júl 2011

@meginka7 aj tebe drzime palceky a gratulujeme k babatku. s kazdou novinkou sa s nami podelis dufam :o)))

meginka7
26. júl 2011

@micikatka Dakujem 🙂 a jasné ked bude niečo nové určite sa podelím 🙂

tigriatko
26. júl 2011

@sasena033 aj tebe drzim palce, samozrejme....

andy09
26. júl 2011

@tigriatko no podla posledneho menzesu by som mala byť 6+1 ale ked mi robila sono tak vraj podla neho to vychádza o týžden menej vraj som asi otehotnela týžden pred menzesom ale vraj je to v poriadku. Videla zatial len bublinku plod ešte nie tak mám prísť v pondelok a že už určite bude všetko vidieť mám prísť na odbery v pondelok. No a na rizikové preto lebo ja som už 2 krát potratila a potom som mala malú cisárskym rezom tak kvoli tomu musím ísť automaticky na rizikové.

andy09
26. júl 2011

@micikatka pred rokmi som 2 krát potratila tak preto

andy09
26. júl 2011

@kajuska09 No ja o týžden som posunutá , ale nevadí hlavne že je všetko v poriadku. na rizikové preto lebo som 2 krát potratila.

micikatka
26. júl 2011

@andy09 je mi to luto. snad do tretice bude vsetko najlpsie, drzim palceky.

zuzanka7117
26. júl 2011

@micikatka svadba bude, dufajme 17.9. v Namestove......veeeeelmi sa tesim.....🙂 uz sa chustame rok a pol a teraz na zaver nam vyskocili nejakeš problemy koli mojmu predchadzajucemu manzelstvu....nejakym nedopatrenim ta moja svadba nebola zaregistrovana na matrike.....ja som myslela, ze to mam ok, ale nemam....a teraz sa nahaname a dufame ze to stihneme, su dost dlhe cakacie doby ......☹

micikatka
26. júl 2011

@zuzanka7117 juuj a mate svadobne oznamenia? rada by som videla, ak by sa ti chcelo dat ich sem. som zvedava :o) milujem svadobne oznamenia.
verim ze vam do toho nic nepride. a vsetko bude v poriadku, drzim palceky.
to je divne, a clovek by povedal ze na matrike maju poriadok.

andy09
26. júl 2011

@micikatka Dakujem. Ja už mám dcerku teraz bude mať 7 rokov a bolo to pred dnou tak dufam že všetko bude ok

micikatka
26. júl 2011

@andy09 a gynekolog ta vypise na rizikove?
myslis ze je problem sa dat vypisat na rizikove?

lubkaj38
26. júl 2011

@zuzanka7117 mozes mat teraz v kostole svadbu ale podmienka je ze musis byt pokrstena .....

micikatka
26. júl 2011

@lubkaj38
@zuzanka7117
nemusis byt pokrstena, ja som bola na svadbe kde len zenich bol krsteny a mal aj birmovku ale nevesta bola ateistka.

althaea
26. júl 2011

Ahoj dievcence - pridavam sa aj ja k marcovym 🙂 - predpokladany termin mame 12. marca 🙂, v pondelok to potvrdila aj dr. - sme v 7 tt. Tak nech sa nam vsetkym narodia zdrave deticky.

lubkaj38
26. júl 2011

@micikatka fakt? lebo moja znama sa musela dat najprv dat pokrstiť lebo jej farar nechcel dovolit sobas v kostole a jej priatel bol krsteny ....

micikatka
26. júl 2011

@althaea super tak gratulujem :o)) a pocula si srdiecko alebo videla? ako sa citis?

micikatka
26. júl 2011

@lubkaj38 no ak bol len krsteny tak to asi nestacilo :o) ale to moze byt aj tym na akeho farara natrafite. niektori chcu aby mali obaja krst, prijmanie aj birmovku, niekomu staci krst aspon jedneho.

lubkaj38
26. júl 2011

@micikatka mal aj birmovku urcite ale asi to zalezi od farara 🙂

micikatka
26. júl 2011

@lubkaj38 ved aj ja mam v plane vyhladat farara, ohladom anulovania manzelstva. len akosi sa neviem odhodlat, ale uz pojdem teraz ked uz čakame babatko.

lubkaj38
26. júl 2011

@micikatka tak ti drzim prsty 🙂

usacek79
26. júl 2011

@micikatka ked teda oblubujes oznamenia, kukni nase 😉 - http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/usacek79/albu...
uplny original, moj napad, ilustraciu kreslil kamarat 🙂 akurat ze v originale bola ta zelena "opona" strihana "vlnkovymi" noznickami, tak to bolo este krajsie 😉

jankajanka
26. júl 2011

Ahojte baby, tak opäť len na skok na a samozrejme vás musím pozdraviť.Kým som vás prečítala, tak som dojedla krabičku plnú jablkového koláčika čo mi dala suseda.Že mňam.Čo ste písali o nevolnostiach.Ja sa tiež zatiaľ držím, hneď ráno sa musím najesť pretože mám úplne prázdny žalúdok a cez deň jem tak priebežne keď som hladná, ale nie nejak moc.Tak akurát zo všetkého.A dnes som poobede nespala!!! Suseda ma zobrala so sebou a jej malinkým na prechádzku, takže bol aj pohyb.Zajtra mi príde mamina aj s krstniatkom pomôcť poupratovať, pretože sa mi vôbec ale vôbec nič nechce...A to ma štve najviac. 😠

barbyes
26. júl 2011

pozerám, že sa to tu nejako rozrastá 😅 to bol, ale plodný mesiac 😀