icon

Pôrod v marci 2012

miumia
27. jún 2011

Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k ty si potratila? je mi to luto. takze teraz si na rizikovom? doma? ano aj my čakame prve. snad bude vsetko ok (klop klop)

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka ano dva krat... minuly rok...najprv februar a potom september... jasne, ze vsetko ok dopadne...myslime pozitivne 🙂 no nie...

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k a mas rizikove teraz? ci pracujes?

barbyes
26. júl 2011

@miumia hej 😝 momentálne by mi úplne stačilo aby bol druhý či tretí augustový týždeň nech môžem ísť k dr a povie mi, že je všetko OK a už chcem tiež moooc vidieť to malinké srdiečko 😵 😵
@jankajanka ja by som zasa zožrala všetko, ale ovládam sa po skúsenostiach z prvého tehu 😝 už nechcem 22 kíl 😖 tak to ich pekne inak šáliš 😀 veď ešte pár týždňov a môžeš im povedať skutočný dôvod, to budú v šoku 😀
@jankajanka tak to už hej 😕 to už je číslo 😅 ja si viem vybrať kedy rodiť deti 😀 tie najplodnesšie roky som si vybrala...mi to raz vytknú moje pokladíky, že kvôli mne majú problém sa dostať na školu a pod. aj so škôlkou bude isto problém 😒 to už som aj teraz počula, že nemajú miesta 😔 čo budú robiť o taký rok, dva 😝 v roku 2010 sa naozaj narodilo veľmi veľa detí 😒

kajuska09
26. júl 2011

@zuzanka7117 podla mna mozes mat svadbu v kostole, keby to bolo naopak ze 1. svadba bola uz v kostole, tak 2.sa uz neda. Ale Tvoj nastavajuci ma krst, prijimanie a birmovku? lebo ked ty nemas ani krst tak neviem ci nebude treba nejaky podpis od biskupa. Ja mam vsetky sviatosti a moj teraz uz manzel ma len krst a aj to bol trosku problem, ze bol potrebny ten podpis....tak si to pozistuj 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka ja som uz doma mesiac... vlastne hned po ET som nastupila doma na all inclusive..manzel sa poctivo stara...a do prace sa nechystam, takze zatial si idem za tychto 9mesiacov nabrat energiu a silu a potom ked sa drobec narodi tak budem z toho cerpat 😉 😀

kajuska09
26. júl 2011

@usacek79 hmmm pekarnicka je super, tiez ju mame 🙂 uz sme v nej robili aj lekvar 😀 zajtra sa drz, budem na teba intenzivne mysliet 🙂 Ja som sa dnes dovolala do Kochu asi na 25.krat, hrozneeeee....a dnes som zas trochu spinila, tak asi nabehnem vo stvrtok nech mi Mares aspon skontroluje srdiecko...

zuzanka7117
26. júl 2011

@kajuska09 ano to sme sa uz pytali farara v Namestove......ja budem mat krst tyzden pred svadbou....a moj nastavajuci ma krst a prve prijimanie. Ze vraj je to ok, len potrebuje krstne listy.....🙂
@gabi.k aj my mame za sebou dva neuspesne pokusy.....ale hovori sa.....do tretice vsetko dobre, nie????...tak len tomu musime verit.....🙂

barbyes
26. júl 2011

@usacek79 tak to sa Vám fakt krásne podarilo 😅 ja som sa vydávala v 5 mesiaci 🙂

kajuska09
26. júl 2011

@miumia jeeej gratulujeeem, mne da tehu knizku ked tak az 31.8. 🙂

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k a nemas nahodou doma to tlacivo na pnku?

usacek79
26. júl 2011

@kajuska09 chlieb sme uz aj spraskali, mnaaam 🙂
sa chystam urobit aj sladky, s hrozienkami a orieskami, to zboznujem 😉
no veru, zajtra je den D 😉 ja uz sa len priamo cez maresa budem objednavat, aj toto vlastne bolo priamo cez neho, uz som neriesila tie tety na recepcii.. No ak mas pocit, ze to spinenie je nejaky silnejsie, ci ine, tak chod.. Ja teda uz tri dni nespinim, ale uz som si na to aj zvykla, ked som spinila, som to napokon ani neriesila 🙂

usacek79
26. júl 2011

@barbyes no to ja som trvala na tom, ze najprv svadba - nechcela som byt ani tehotna (chcela som byt princezna v korzete 😉 ) a ani vrieskajuce decko som nechcela riskovat 😎 ale ze to dame na prvy sup sme ani nesnivali 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@zuzanka7117 ja viem... ono to vyjde... 🙂 verime a myslime pozitivne to robi strasne vela...

@micikatka fuuu ako prazdny formular myslis?? preco?

micikatka
26. júl 2011

@gabi.k nemusi byt prazdny moze byt aj ten vyplneny ak mas doma nejaky. lebo jeden si asi davala do socialky a druhy ti mal zostat nie?

kajuska09
26. júl 2011

@usacek79 len ked tam nabehnem tak neohlasene, tak by ma mali zobrat hned, teda zavolat Maresovi do ambulancie ze som prisla. ved uvidim, len ide o to, ze Mares spominal, ze ked budem brat Duphaston 3 krat denne, spinenie by malo uplne prestat. Tak uvidim zajtra co a ako. No a kupujes si muku na chlebik v Lidli? alebo tam davas vlastne suroviny? 🙂

momicek
26. júl 2011

@jankajanka Ahoj ano doktorka vravela ze ano tak sa tesim kedy ho budem pocut aj ja pri prvom to bolo nieco neopisatelne a banujem ze som si to nenahrala na mobil🙂

momicek
26. júl 2011

@erika2010 dakujem velmi pekne🙂

barbyes
26. júl 2011

@usacek79 to verím, to sa málokomu podarí 😉 i keď mi sme teraz tiež na prvýkrát, ale pri Vikinke sme sa snažili nejakých 5 mesiacov...my by sme sa možno ani nebrali, ale keď som tatinovi oznámila, že som tehu tak povedal, že nám dá peniaze na svadbu či sa nechceme zobrať....tak sme to využili a zbúchali rýchlo svadbu, ale bola krásna a bolo to super 😵

zuzanka7117
26. júl 2011

@micikatka to oznamenie som radsej zmazala, predsa su tam cele mena aj adresy..........pre istotu....stihla si pozriet?

micikatka
26. júl 2011

@zuzanka7117 ano fakt ste mali krasne aj ten text :o)))) teda mate krasne

usacek79
26. júl 2011

@kajuska09 no ja som prestala spinit po asi az 4 dnoch, co som zacala brat Duphaston.. To asi chvilu trva, kym to organizmus pochopi 😀
no povedze recepcnej, ze si urgent, ze krvacas (okoren to trochu 😉 ), ze nech ta ohlasi u Maresa, malo by to byt OK.. 🙂
zmes na chlebik som kupila v normalnom obchode, tekvicovy 😉 ale zajtra budem piect normalne domaci, budem tam davat vlastne ingrediencie, lebo z tych zmesi sa to vobec neoplati, ta zmes stala vyse tri eura, tak to ozaj by som kupila hotovy chlieb lacnejsie 😎 takze pekne poctivy chlebik sa bude piect, to budem aj viac pysna, ak sa podari 🙂

gabi.k
26. júl 2011

@micikatka ano jedna kopia ti ostava ak ze vraj pride kontrola tak jej to ukazes... no netusim..dufam, ze tu nepachnu ... aj tajk to je riadna psychiatria, ked sledujes cas na vychadzke...ale stoji to za to...ja uz nejdem nic riskovat... a len hladkat drobca a chystat sa ked tu pride 🙂
a naco potrebujes ten formular?

micikatka
26. júl 2011

@usacek79 robis mi chute skoda ze mi take nieco doma nemame :o( asi pojdem na navstevu k sestre

usacek79
26. júl 2011

@barbyes ja som "old school", ja som svadbu chcela a aj sme uz dost stari obaja, aby sme to odkladali.. Predsa len, nevesta ma byt krasna a aspon ako tak mlada, tie nadherne "panenske" saty by na 40rocnej zvadnutej dievke predsa len boli uz smiesne 😀 tak som to stihla 😎
svadbu som platila v podstate ja, ale na daroch sa nam to presne cele vratilo, takze pohodka 🙂

usacek79
26. júl 2011

@micikatka treba kupit, je milion druhov na trhu a vsetky su viac menej OK, velke rozdiely nie su podla mna, skor cenu dviha "znacka"... aj za 40eur sa da kupit a je to fakt skvela vec! 😉

althaea
26. júl 2011

@micikatka no veru veru 🙂, ja uz som aj poskulovala po vacsich podprsenkach 🙂.

micikatka
26. júl 2011

@althaea a to som bola stastna ked som si mohla kupit taku aku som ja chcela, ale teraz to bude skor podla toho ktora mi bude dobra.

althaea
26. júl 2011

@micikatka presne taky problem som mala aj ja. Takze dufam, ze nieco splasime 🙂.

micikatka
26. júl 2011

@usacek79 len ja v byte uz to nemam kam davat :o((( ved ani topanky sa mi nezmestia do botniku, tolko ich mam. takze dalsi spotrebič mi asi drahy nedovoli.