Pôrod v marci 2012
Halooo nadejne marcove maminky cakam vas 🙂
Dakujem baby, ste zlate......aj ja verim tomu, ze tento raz to uz vyjde, ale na druhej strane mam velky strach, aj ked sa snazim si to nepripustat........je medzi vami niektora, ktora bola na genetickych vysetreniach a zistili jej geneticku mutaciu- polymorfizmus MTHFR (A1298C)???
@sasena033 chcem sa spytat...ja si platim DNP od 7.2. 2011 a to z min. VZ, chcem to teraz zvysit na maximum.
Nie som si ista ako to mam vyplnit v bode 11. Na tej odhlaske dam ako datum vzniku NP 7.2.2011, vymeriavaci zaklad : 329,06€ a datum zaniku : den, ked pojdem na socialnu poistovnu (napr. zajtra, cize dam zajtrajsi datum)
A potom na prihlaske v tom istom bode mam pisat co ? Datum vzniku NP : opat 7.2. 2011 ? ...vymeriavaci zaklad dam ten maximalny a datum zániku nevypisujem ?
no to bude asi najlepsie, len niekedy tie tety za okienkom pozeraju, ze co od nich vooobec chcem 😝
@zuzanka7117 drzim moc moc palce, lebo sa uz tesim ako si budeme pisat nase spravy od jordmor. Ja som mala stastie lebo som 3 mesiace bola obednana na prefuk vajecnikov a vtom som otehotnela,takze mi urobili sono ovela skor ako to tu byva a na gynekologii!!! drzkaj sa, myslim na teba, potom si dame stretko v Osle suhlasis?
@humba jasne ze suhlasim budem rada....ja mam trochu obavy, ci tym jordmor budem rozumiet a celkovo celej priprave.....este ze mame internet.....hehe....a na stretko sa tesim...... 😀
@usacek79 drzim palce....🙂
@sasena033 v pondelok idem na kontrolu...mozme v utorok? vtedy by som aj ja mala byt uz v 9 tyzdni....som ohromne zvedava co nam vyjde..aj ked viem, ze je to len pre zabavu....ty kokso...tak sa tesim na nase vysledky...😀 citala som ze uz ste 2,2 cm..ty kokso...babika na ruku...ja som tiez ohromne zvedava kolko sme podrastli...kolko sa podrastie za tyzden....nevies?
baby, take ste zlate 🙂 ja som ani nespala dnes, ako pred statnicami sa citim, motyle v bruchu 😀 boooze, modlim sa... 😵
Čaute baby.
Ja len na skok. Ohľadne DNP sa radšej spýtajte aj tu na MK je diskusia a radia tam naozaj veľmi šikovné maminky. Ak chcete mať tú maximálnu materskú, musí byť 26 týždňov pred odchodom na materskú aktívnych ( ja som pochopila úplne bez zmien ). Čiže nejaké zmeny na maximum ste mali robiť najneskôr do 6tt 😒
Aspoň mne tak poradili 😉 Aby ste náhodou o niečo neprišli 😒 Ale sú tam aj rôzne iné špecif.- či máte prac. pomer, alebo nie, tých 270 dní poist. ale to už asi viete 🙂
@zuzanka7117 ahoj, ja mam trombofilnu mutaciu polymorfizmus mthfr 1298A-C heterozygot a k tomu este PAI-1 4G/5G, zistili mi to na hematologii nie na genetike. Som na zaciatku tehu asi 5+0, len vcera mi to potvrdila dr. Dnes som si prvykrat pichla fraxiparine.

@dzudka no neviem ci ti to co si si platila bude este platit...lebo to je tusim tak ze do dvoch rokov od zaciatku platenia by si mala otehotniet aby ti to platilo